Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 27. Jun. 2008 21:31

Pr naju dveh je blo pa tko da jst na začetku sm jemala use tko na easy. Direktno povedano sm pač bla mal naveličana bit sama in sm pač se odločla da se bom mela mal fajn z njim. Sm pa tud še dosti misnla na bivšega in sm si pač rekla da ga bom z novim probala pozabit.
Mislim da sm fanta hotla v pribl. 4 mescih pustit usaj 10krat kr so bli res trenutki ko se mi ni sanjalo kaj delam z njim, čeprou je biu do mene ful pozorn, tak k bi hotla usaka punca. Pol sva se fajn skregala in od takrat ga ne dam za nč na svetu kr sm u tistem tednu k sva mela pauzo ugotovila kolk mi res pomeni. Čeprou se tud zdej kdaj skregava in bi najrajš use nekam poslala sam si res ne predstauljam bit brez njega. :)
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 28. Jun. 2008 9:24

jp, spet.
ne razumem kako ti lahko en človek v trenutku pokvar razpoloženje, vse skup me je minil :?
samska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a samska » 28. Jun. 2008 9:30

Js sm dostkrat razmišljala, pa nisem imela moči. Pa je pustil on mene. Še celo tako je naredil, da je na koncu vso krivdo zvalil name, da je to zarad mojega obnašanja, pol sm pa zvedla, da je to naredil zarad druge.
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 28. Jun. 2008 13:47

Včasih ko me hudo razjezi in ko se hudo skregama mu včasih rečem, da bi blo bolše da bi šla narazen.. Naslednjo sekundo pa mi je žal, da sem mu to rekla.. Pa še to mu ponavadi rečem iz navala besa in tudi ne mislim resno.. Vem, malo kruto.. Drugače pa nikoli o tem ne razmišljam, ker ga mam preveč rada itd...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Jun. 2008 13:52

do sedaj pomislila enkrat samkrat. in takrat je vedel. in ga je tako prizadelo. :( no saj je mene tudi, niti ne vem, kaj mi je bilo v tistem trenutku in na kaj sem premišljevala. vem le, da je bil kriv en čisto brezvezen prepir.

drugače pa od takrat nikoli, ker se mava preveč rada. :love:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Jun. 2008 16:20

BuckWheat napisal/-a:jp, spet.
ne razumem kako ti lahko en človek v trenutku pokvar razpoloženje, vse skup me je minil :?

Razmišljam podobno. Ko nardi neko stvar, brez, da bi pomislu kko se bom jz počutla, me prou dotouče in se lotim spraševat kaj ku*ac delam z nim. Al pa ko on čist samoumevno pričakuje, da bom razumela neki kar trenutno njemu paše, a ve, da meni to nit na pamet ne pade. In pol podje*ava in izsiljuje tolko časa dokler jz ne popustim. In ne dobim niti hvala nazaj. In v takih trenutkih sm ga že odskrat pustila in ga čez 2 min klicala nazaj, da mi je žau. In on: Sej Niki sploh nism uzeu resno. In pol se lotim spet. :rolleyes:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Jun. 2008 16:24

p!ka napisal/-a:
BuckWheat napisal/-a:jp, spet.

Razmišljam podobno. Ko nardi neko stvar, brez, da bi pomislu kko se bom jz počutla, me prou dotouče in se lotim spraševat kaj ku*ac delam z nim. Al pa ko on čist samoumevno pričakuje, da bom razumela neki kar trenutno njemu paše, a ve, da meni to nit na pamet ne pade. In pol podje*ava in izsiljuje tolko časa dokler jz ne popustim. In ne dobim niti hvala nazaj. In v takih trenutkih sm ga že odskrat pustila in ga čez 2 min klicala nazaj, da mi je žau. In on: Sej Niki sploh nism uzeu resno. In pol se lotim spet. :rolleyes:

P!ka, oprosti, če se s tem komentarjem pretirano vtikam v vajino zvezo, ampak glede na tvoje zapise tukaj, se vidva res neprestano kregata oz. imata neke izpade. Ne vem, če je smisel vztrajati v zvezi, kjer se problemi neprestano ponavljajo, rešita pa bolj malo ... Trpiš za brezveze, ko bi lahko bila z osebo, s katero se ti to ne bo dogajalo :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Jun. 2008 16:47

Ne ne, ti kr. :) Ja to dejstvo veš ti, vem jz in vejo usi. In zdej mormo usi počakat na to, da jz to registriram in nardim. Javim ko mi pride iz srčka do možganov. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 29. Jun. 2008 3:30

Jst trenutno razmišljam d bi ga pustila... :? ne vem še, če se dploh da še rešit najino zvezo :( :roll:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 29. Jun. 2008 13:38

Jaz to razmišljam stalno pri vsakem.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Jun. 2008 13:40

jagoda-malina Kaj je pol smisel imet fanta, če stalno razmišljaš, da bi ga pustila ? Ok zastopim, da pridejo trenutki/obdobja, ko hodi to skor usaku po glavi ampak to . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 29. Jun. 2008 13:44

p!ka napisal/-a:jagoda-malina Kaj je pol smisel imet fanta, če stalno razmišljaš, da bi ga pustila ? Ok zastopim, da pridejo trenutki/obdobja, ko hodi to skor usaku po glavi ampak to . . .

Smiselno. Ker, ko bom enkrat imela nekoga ob katerem tega ne bom razmišljala, bom vedela, da je pravi. Sedaj pa sem v dvomih.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 29. Jun. 2008 14:24

Itak, da razmišljam.
Uporabniški avatar
NuclearEva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: Prebold

Neprebrana objavaNapisal/-a NuclearEva » 29. Jun. 2008 18:35

mja js sm ene parkrat sam sam zto k je on iz Bleda js pa iz Celja in ga skos tak noro pogrešam,pa večkrat sm osamlena k pa srečna:P

sam zj je use ql^^ :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 29. Jun. 2008 19:16

jst med kašnimi res hudimi prepiri. . . mi je že nrdu ene dve stvari, za katere sm prepričana da bi ga marsikatera druga pustila.. ampk jst preprosto nemorem --> "nimam jajc" (grdo izraženo)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov