Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
arnela napisal/-a:Smo že tri! A je slucajno kej v zraku al kaj? Sploh si nisem podobna zadnje časa. Imam namreč malo težav s faksu itd... V bistvu sem v slabih odnosih tudi z drugimi ljudmi, tako da upam da imam samo prehodno obdobje... Samo tako se še nisem počutla, da mi je čisto vseen, če se slisiva ali ne, potrebujem čas zase oz. imam toliko drugih stvari v glavi, da mi je enostavno najina zveza na zadnjem mestu... Skupaj sva že 4 lepa leta... Očitno je nekaj narobe z mano ali sem se enostavno ohladila? Je to možno, da ljubezen kar naenkrat umre???
Sama si napisala, da imaš probleme na faksu, zato raje počaki, da vse skupi mine. Veš kako je-ti si živčna zarad tega in to se takoj prenese v zvezo. Lahko pa se pomenita na miren način, prideta skupaj do rešitve, do odgovora, ki bo obema pašal.
Ni rečeno, da si se ohladila. V vsaki zvezi (še posebej, če je tako dolga) pride do trenj in do takega razmišljanja. Ampak zaradi ene take misli ne moreš kar tako prekiniti vsega lepega, kar se vama je zgodilo.
Nevem no...sama najbolje veš, ampak na tvojem mestu bi počakala, da vsi problemi s faksom minejo...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
arnela napisal/-a:Je to možno, da ljubezen kar naenkrat umre???
Ja. Sam je to ponavadi posledica nekih drugih problemov ali pomanjkanja v zvezi. Isto se je zgodilo meni. Enostavno je bilo že toliko stvari med nama s katerimi nisem bila zadovoljna, da se je počasi, počasi tudi ljubezen ohlajala dokler ni dobesedno umrla
NIA napisal/-a:pa nauste lih pred poletjem same? kaj boste pa delale, ko boste frej, zuni bo sončk... ve pa same? ok, pustmo prjatlce, sam nebo enga k vas bo pelav na sladoled pa polupčkav na sončku..
Sori sam tole je pa res glupa izjava. Če ti ne vidiš nič drugega v življenju kokr tipa še ne pomeni, da smo ostale tok zaostale. Če te pa že zanima bomo uživale
Aja pa res ne rabim fanta zato, da bi šla lahko na sladoled
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Sm pa me ni prepričal
V glavnem punce, če imate res take občutke pol jih sam ne zignorirat k se boste en dan zbudile in si rekle pa kaj hudiča jest delam s tem človekom že 15 let?!
Pridte stvari do dna sej mogoče so res sam kšni hormončki sam velikokrat je pa to tudi naša podzavest, ki nam očitno hoče nekaj povedat.
V glavnem punce, če imate res take občutke pol jih sam ne zignorirat k se boste en dan zbudile in si rekle pa kaj hudiča jest delam s tem človekom že 15 let?!
Pridte stvari do dna sej mogoče so res sam kšni hormončki sam velikokrat je pa to tudi naša podzavest, ki nam očitno hoče nekaj povedat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Gost
MilkyWay napisal/-a:arnela napisal/-a:Smo že tri! A je slucajno kej v zraku al kaj? Sploh si nisem podobna zadnje časa. Imam namreč malo težav s faksu itd... V bistvu sem v slabih odnosih tudi z drugimi ljudmi, tako da upam da imam samo prehodno obdobje... Samo tako se še nisem počutla, da mi je čisto vseen, če se slisiva ali ne, potrebujem čas zase oz. imam toliko drugih stvari v glavi, da mi je enostavno najina zveza na zadnjem mestu... Skupaj sva že 4 lepa leta... Očitno je nekaj narobe z mano ali sem se enostavno ohladila? Je to možno, da ljubezen kar naenkrat umre???
Sama si napisala, da imaš probleme na faksu, zato raje počaki, da vse skupi mine. Veš kako je-ti si živčna zarad tega in to se takoj prenese v zvezo. Lahko pa se pomenita na miren način, prideta skupaj do rešitve, do odgovora, ki bo obema pašal.
Ni rečeno, da si se ohladila. V vsaki zvezi (še posebej, če je tako dolga) pride do trenj in do takega razmišljanja. Ampak zaradi ene take misli ne moreš kar tako prekiniti vsega lepega, kar se vama je zgodilo.
Nevem no...sama najbolje veš, ampak na tvojem mestu bi počakala, da vsi problemi s faksom minejo...
Se strinjam. Niti misliti si ne moreš, koliko stvari iz zunanjega sveta lahko vpliva na samo zvezo pa to nikakor ne pomeni, da je zveza kaj manj trdna. Čustva so pač dinamična in fleksibilna zadeva, nihajo gor in dol pod vplivom vsega možnega in včasih se nabere toliko drugih zadev, da človek dejansko ni zmožen nekih globokih čustev in se ti zdi vse kar nekaj, ne samo zveza. Takrat se je treba zavestno malo oddaljit od problemov, se s partnerjem dobro pogovoriti, se mu zaupati in občutek bližini pride najpogosteje nazaj ...
Zase vem, da ima npr. stres zaradi faksa velik vpliv, sem kar malce otopela do drugih sfer v življenju, ker enostavno neprestano razmišljam o obveznostih in ni prostora za kaj drugega. Podobno je bilo ob maturi. Ko se vse to poleže, sem spet stara jaz, polna zanosa, ljubezeni in pozitivnih čustev, do takrat pa sem ponavadi kot megla. Sama moraš ugotoviti za kaj gre pri tebi - zgolj fazo ali kaj resnega.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
^^ Jap, se cist strinjam.
Js sem zdej zarad mature cist druga oseba; tecna, zivcna, vse mi gre na zivce, sploh mi ne pase ce je pri meni itd. Ampak on ve, sem mu lepo povedala, da sem zoprna samo zarad mature in da naj ne drka vame.
Mi je pa glih zadnjic mami rekla, da ko se js intenzivno ucim sem cist nedruzabna in hladna.
Tko, da raj pocakaj, pa bos vidla. Razn ce ves, da ni samo faks, pol je pa boljs da gresta narazn, ce ni vec custev.
Js sem zdej zarad mature cist druga oseba; tecna, zivcna, vse mi gre na zivce, sploh mi ne pase ce je pri meni itd. Ampak on ve, sem mu lepo povedala, da sem zoprna samo zarad mature in da naj ne drka vame.
Mi je pa glih zadnjic mami rekla, da ko se js intenzivno ucim sem cist nedruzabna in hladna.
Tko, da raj pocakaj, pa bos vidla. Razn ce ves, da ni samo faks, pol je pa boljs da gresta narazn, ce ni vec custev.
- Gost
Josephina napisal/-a:^^ Jap, se cist strinjam.
Jaz se sicer več ne spomnim dobro - verjetno sem izbrisala v nezavedno hehe, ampak meni moj fant še vedno tu in tam reče, da sem bila med maturo grozna in ga je čisto minilo do mene ... Čisto verjamem, ker name ima učenje res velik vpliv, ker mi pač to področje veliko pomeni, zato precej vložim v to, veliko (preveč) pričakujem od vsega tega in me čustveno čisto izprazni ... Takrat sem najraje sama, ker če hodim naokoli, imam itak slabo vest, češ da zapravljam dragocen čas, ampak preden sem to ugotovila, sem res potrebovala par let ... Tako da mora vsak pri sebi ugotoviti - enim recimo stres vdari na pozitivno, so bolj energični, jim je to adrenalin, so bolj produktivni, spet drugi na pol v depresiji
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Hhe, js te cist razumem. Js sem ga vceri sterala domov po eni uri, ker sem mela slabo vest zarad zgodovine in sem se sla ucit. Pa tud ce vem da se morm ucit, pa ce kam grem mam vedno knjigo sabo Sej ne da, bi si kej pol prebrala, ampak za boljsi filig. Ja vem, cudak.
Drugac pa vsa hvala mojmu fantu, k me se ni zapustu. Se mu bom mogla oddolzit.
Drugac pa vsa hvala mojmu fantu, k me se ni zapustu. Se mu bom mogla oddolzit.
-
mikeno - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: koper
očitno nas je več takih , res ne vme kaj.
baje sm te drugemu všeč, zato bi se zmenila tudi za drink. sam jst tega mojemu ne mislim povedat, ker je drugo če je en kolega al pa fant ki si mu všeč. bojim pa se če me bo kdo vidu in povedal to fantu, ker potem lahko iz nič nastane cela štala.
ja res je problem ker živiva skupi oz. bolj to da on nima it sicer kam, če greva narazen.
ta drugi fant pa me ful privlači, sam ne vem če si želim bit z njim za res, ker ne vem kaj on misli in kok je resen.
kaj predlagate?
baje sm te drugemu všeč, zato bi se zmenila tudi za drink. sam jst tega mojemu ne mislim povedat, ker je drugo če je en kolega al pa fant ki si mu všeč. bojim pa se če me bo kdo vidu in povedal to fantu, ker potem lahko iz nič nastane cela štala.
ja res je problem ker živiva skupi oz. bolj to da on nima it sicer kam, če greva narazen.
ta drugi fant pa me ful privlači, sam ne vem če si želim bit z njim za res, ker ne vem kaj on misli in kok je resen.
kaj predlagate?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Še 1x... Premisli, če si res želiš prekiniti zvezo (dolgoletno/kratko, resno/neresno...) zaradi nekoga, ki ti je samo všeč in še sama ne veš, če bi sploh hotla bit z njim.
Js ti ne morm kej dosti svetovat, ku pa to, da si vzameš cajt in dobro premisliš. Pomagat pa ti ne more, ker ne poznam niti vajine zveze, niti odnosa, ki ga imata, niti odnosa, ki ga imaš s tem fantom.
A še nekaj ti povem. Zakaj fantu ne bi povedala za pijačko? Vš kako pravim js: "Skriva samo tisti, ki ima "pokvarjene" namene".
Ne vidim smisla v tem, da mu ne bi povedla. Meni bi se npr. zdelo svinjsko do fanta, da bi pohajala okoli z drugim na pijačko, fant pa tega sploh ne bi vedu .
In še v strahu ne boš, ker boš vedla, da nič ne skrivaš in se ne bo treba sekirat, da bo fant zvedu od drugih .
Js ti ne morm kej dosti svetovat, ku pa to, da si vzameš cajt in dobro premisliš. Pomagat pa ti ne more, ker ne poznam niti vajine zveze, niti odnosa, ki ga imata, niti odnosa, ki ga imaš s tem fantom.
A še nekaj ti povem. Zakaj fantu ne bi povedala za pijačko? Vš kako pravim js: "Skriva samo tisti, ki ima "pokvarjene" namene".
Ne vidim smisla v tem, da mu ne bi povedla. Meni bi se npr. zdelo svinjsko do fanta, da bi pohajala okoli z drugim na pijačko, fant pa tega sploh ne bi vedu .
In še v strahu ne boš, ker boš vedla, da nič ne skrivaš in se ne bo treba sekirat, da bo fant zvedu od drugih .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov