Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 02. Jun. 2008 16:52

mislm, da ne pretiravaš. ti dolgoročni cilji znajo sčasoma res ustvarit prepad med vama.

mlada si še- rib v morju je pa še velik. jst sm tut misnla, da je bivši najbol, kar se mi lah zgodi, pa sm zdej ugotovila, da to ni res.

najprej morš sledit svojim željam, potem pa skupnim, vsaj po mojih izkušnjah. jst tut hočm na izmenjavo, pa se zarad bivšega letos nism prjavla. ampak drugo leto se pa bom, ker si to res želim in vem, da bi drugače celo življenje obžalovala... :)
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: šiška

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 02. Jun. 2008 17:44

sončk napisal/-a:Ne vem če bo zadnji, jst ko sem s katerikoli fantom si vedno to predstavlam da bo zadnji... a ni to point? sej nočem neki ful razmišlat o prihodnosti, ampak on pač NIČ ne razmišlja... Zadnjič sem ga tko sam za foro prašala kok otrok bi imel(ker je ena taka tema na cosmu), pa sem rabla kšne pol ure, da sm sploh iz njega izvlekla pa še to je blo z muko :? Pa je star 24, da ne bo kera mislila da je manj...
Sej nima tok napak, res je zakon fant v vseh pogledih... samo ful drugačen od mene :( pa njegov pesimizem v zvezi (aka: sej ko si star si pa itak naveličan vsega) mi vzema voljo in motivacijo do njega... nekako se počutim, kot da mi pravi, da itak drviva v prepad... on je pač taka oseba, govori o tem, kako se ničesar ne veseli na dolgi rok... :(
zdej sem mu napisala nek mejl, da naj mi oprosti, ker sm tečna in mam neko krizo, pa itak se mu še sanja ne, o čem govorim... jutri se bom dobila z njim,pa mu bom povedala za te stvari... al mu bom pa kr mejl napisala pa skopirala 3/4 tega, kar sem tle napisala... res se počutim, kot da jebem ježa in da ful pretiravam. =/

srečo si doužna najprej seb :!: :!: :!: da jo potem loh deliš v zvezi... in če nisi srečna zihr ne pretiravaš... praši ga kaj njega mot, mogoče je pa on pesimističen v zvezi ker ma sam težave - ni srečen? ne vem, probita se pogovrt... čeprou mam občutk da si napisala da se nekak noče pogovarjat, sam tle se drgač res ne da zment
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Jun. 2008 18:00

Fuuuuuul hvala za nasvete punce, res ste mi pomagale. Sm mu napisala mejl, v katermu sm mu napisala vse, kar sm tuki gor... pa še kj druzga. Pa je reku, da rab kšn večer al pa dva za premislit pa da se zaveda, da je vse res, da ne misli zanikat in da je on tisti, ki bi se moral bolj potrudit... Tko da vam jutri al pa pojutrišnjem sporočim, kakšna je zdaj situacija... mislim da je to zdaj tut mini pavza, do četrtka zvečer, ko grem k njemu, ker ma v petek zjutraj v MB podelitev diplome... Upam, da bo kaj boljše :( pa tudi men je lažje, ker sem mu povedala, kaj me muči.
elvis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a elvis » 03. Jun. 2008 14:27

Jst tut zadne čase razmišlam, da bi blo bolš da greva narazn. Je idealen tip, postaven, vredu izobrazbo, razmišlja o prihodnosti z mano... skratka vse. Problem je, da me že kr en čas ne privlači več, jaz pa vedno iščem izgovore, ker ga nočem prizadet. Sem mu pa sicer povedala, da ni več to to in da ne vem kaj je krivo. Razložila sem mu da ni njegova krivda, da jaz tako čutim. Resnica je, da sem se po 4 letih verjetno naveličala, ker je vse ratalo tako monotono. Zalotila sem se tudi, da neprestano razmišljam o enmu drugemu tipu, ki mi je res všeč, pa ga niti ne poznam dobro. V glavnem trudim se popravit nastalo situacijo pa mi ne ratuje. Ful me je strah, kaj bi se zgodilo če greva narazn. Nočem pa več to vlečt dalje, če z moje strani ni vse ok - nočm ga prizadet. kakšen predlog?
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 03. Jun. 2008 16:32

elvis napisal/-a:Jst tut zadne čase razmišlam, da bi blo bolš da greva narazn. Je idealen tip, postaven, vredu izobrazbo, razmišlja o prihodnosti z mano... skratka vse. Problem je, da me že kr en čas ne privlači več, jaz pa vedno iščem izgovore, ker ga nočem prizadet. Sem mu pa sicer povedala, da ni več to to in da ne vem kaj je krivo. Razložila sem mu da ni njegova krivda, da jaz tako čutim. Resnica je, da sem se po 4 letih verjetno naveličala, ker je vse ratalo tako monotono. Zalotila sem se tudi, da neprestano razmišljam o enmu drugemu tipu, ki mi je res všeč, pa ga niti ne poznam dobro. V glavnem trudim se popravit nastalo situacijo pa mi ne ratuje. Ful me je strah, kaj bi se zgodilo če greva narazn. Nočem pa več to vlečt dalje, če z moje strani ni vse ok - nočm ga prizadet. kakšen predlog?

težko ti predlagam kar kol... ker maš samo dve opciji in se eno se boš mogla odločt.. js sm bla na tvojm mestu in sm rabla skor 1 let da sm se odločila da sm zvezo končala... so trenutki ko mi je ful žou, ker vem da je tok uredu tipov zlo mal (sploh pa k berm tle o takih prascih, da pol res mislm da sm spustila najbolšga tipa), po drugi strani sm pa ful srečna da sm se tko odločila in da sm spoznala nove ljudi... nobena se ne more odločt namest tebe, nevemo kam te srčk vleče pa kok te srčk vleče :wink: po eni strani se postav se v njegovo kožo, če bi mi bla ušeč druga, bi mela še željo zvezo nadaljevt?... po drugi strani pa morš vedt da je pa 100% res da tist kar je prepovedan (tip k ti je všeč) izpade vedno bl zanimiv kokr v resnici :buhu: mogar probi s pavzo nevem...
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a mikeno » 03. Jun. 2008 20:12

elvis napisal/-a:Jst tut zadne čase razmišlam, da bi blo bolš da greva narazn. Je idealen tip, postaven, vredu izobrazbo, razmišlja o prihodnosti z mano... skratka vse. Problem je, da me že kr en čas ne privlači več, jaz pa vedno iščem izgovore, ker ga nočem prizadet. Sem mu pa sicer povedala, da ni več to to in da ne vem kaj je krivo. Razložila sem mu da ni njegova krivda, da jaz tako čutim. Resnica je, da sem se po 4 letih verjetno naveličala, ker je vse ratalo tako monotono. Zalotila sem se tudi, da neprestano razmišljam o enmu drugemu tipu, ki mi je res všeč, pa ga niti ne poznam dobro. V glavnem trudim se popravit nastalo situacijo pa mi ne ratuje. Ful me je strah, kaj bi se zgodilo če greva narazn. Nočem pa več to vlečt dalje, če z moje strani ni vse ok - nočm ga prizadet. kakšen predlog?

tudi sama imam tak problem, stvar še poslabša tole da živiva skupaj in da se je on skregal s svojimi in nima kam it, če greva narazen. kako bi rada da bi bilo vse drugače, pa ni :cry: ;
nekako greva naprej, čeprav mislim da si vsak pri sebi misli, da tole dolgoročno ne bo šlo, :nixweiss:
navadla sva se drug na druzga, vendar se imava vedno manj za pogovarjat, ...skupnega imava samo sex ...
če bi on imel kam it, bi verjetno že prej mogoče končali ( ko smo imeli kakšno krizico), samo potem ker sva pod isto streho, se je to nekako uredilo, in smo šli naprej..samo ne vem kolko časa bom še lahko šla naprej in ne bila zadovoljna s tem kako je..zato se raje zatopim v šolo in delo da ne mislim na situacijo oz. razmerje, ki je tako kot je... :(
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 04. Jun. 2008 6:50

Da pride do nekakšne naveličanosti je po štirih letih normalno.
Pri nama je pomagalo, da sem mu povedala vse v faco in se potem umaknila za kake dva tedna. Sem želela poskusit še zadnjič, nisem človek ki bi kar metal puško v koruzo.
Pa je pomagalo. Itak je takoj priznal, da imam prav, ko je sprevidel, da me zares lahko izgubi in da nisem tako samoumevna kot je predvideval, je začel tudi drugače delat z razmerjem.

Je pa res: na voljo imaš samo 2 odločitvi in samo ti boš izbrala na koncu. Nihče drug.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 04. Jun. 2008 13:25

Ta trenutek .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
elvis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a elvis » 04. Jun. 2008 13:44

Hvala za vzpodbudne besede. Kar mal lažje je razmišljat, ko veš, da nisi sam s problemi.
So dnevi, ko ga preprosto nočm vidt in so dnevi, ko bi bla cel dan sam z njim. Velik se pogovarjava drgač, med drugim tud o tej težavi ampak mi je predlagal, da se morma oba trudit, da se bo on potrudu in tud jaz, go with the flow po domače povedan - kaj bo čas prinesel. Sem že tud počas začela namerno iskat neke bedne razloge da greva narazn. V faco sm mu rekla da to ni več to. Ampak ni znakov sprememb. Sexualno me že itak kako leto ne privlači, pa je drgač sexi na pogled in to. Sama se pa nabolj obremenjujem s tem, kako bi okolica reagirala (prjatli, družina,kolegi,..) da bi midva končala. Poleg tega pa je fant, ki mi je všeč povrh vsega še znanec mojga fanta.
Tako da se jaz tud vržem pol na študij pa na delo, da ne razmišljam tolko o vsem tem.
Kaj pa če je to sam v moji glavi in da je drgač vse ok?

Mikeno - tvoja situacija je že malce težja, ker pač živita skupaj. Rada bi ti dala kakšn nasvet, pa sm še sama bolj zmedena.

Če mu rečem,da sm se zaljubila v druzga, ga bo čist potolklo. Poleg tega pa, kako naj zvem če un drug tip tud kač čut do mene.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jun. 2008 13:50

Js sm pred dvemi tedni tudi mela enak problem kot ti. Spoznala sem nekega fanta, za katerega vem, da sm tudi jaz njemu všeč, pa sm mela fleše, v katerih sm hotla bit samo z njim in mojega fanta nism mogla niti videt! Vidla sm ogromno napak na mojemu in vse me je na njem motilo. Pa sem isto razmišljala kot ti: kaj bo rekla moja družina in njegova, če bi šli narazen, kako bi na to odreagiral on...

No in sm se najprej pomenla z mamo (ker ona ima zmeri dobre nasvete), nato sm se pa pomenla še z mojim fantom. In od takrat je res vse na boljše šlo. Tudi on je verjetno opazu, da tako, kot se je zadnje čase obnašal, ne bo šlo več naprej. Da bo treba neki konkretno spremenit. In zdej počasi spreminjava...

In vedno bolj se mi zdi, da je škoda tako zvezo prekinit zaradi ene všečnosti. Samo zato, ker ti je bil en tip všeč (všeč, nič drugega). In sm opazla da je veliko v glavi.

Ne hitet z odločitvami, ampak res dobro razmisli (še posebej, če sta dosti časa skupaj). Ne prenagli se zaradi nekega tipa, ki morda sploh neveš, ali si mu všeč.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 04. Jun. 2008 15:59

elvis napisal/-a:Hvala za vzpodbudne besede. Kar mal lažje je razmišljat, ko veš, da nisi sam s problemi.
So dnevi, ko ga preprosto nočm vidt in so dnevi, ko bi bla cel dan sam z njim. Velik se pogovarjava drgač, med drugim tud o tej težavi ampak mi je predlagal, da se morma oba trudit, da se bo on potrudu in tud jaz, go with the flow po domače povedan - kaj bo čas prinesel. Sem že tud počas začela namerno iskat neke bedne razloge da greva narazn. V faco sm mu rekla da to ni več to. Ampak ni znakov sprememb. Sexualno me že itak kako leto ne privlači, pa je drgač sexi na pogled in to. Sama se pa nabolj obremenjujem s tem, kako bi okolica reagirala (prjatli, družina,kolegi,..) da bi midva končala. Poleg tega pa je fant, ki mi je všeč povrh vsega še znanec mojga fanta.
Tako da se jaz tud vržem pol na študij pa na delo, da ne razmišljam tolko o vsem tem.
Kaj pa če je to sam v moji glavi in da je drgač vse ok?

Mikeno - tvoja situacija je že malce težja, ker pač živita skupaj. Rada bi ti dala kakšn nasvet, pa sm še sama bolj zmedena.

Če mu rečem,da sm se zaljubila v druzga, ga bo čist potolklo. Poleg tega pa, kako naj zvem če un drug tip tud kač čut do mene.

ne zapusti nekoga ki ga ljubiš zarad nekoga, ki ti je všeč

če se odločš da končaš zard nekoga drugzga zvezo, in potem ta ni to kar si želela da je, te tvoj ne bo več čaku.. ja vreden reskerat? razmišli v use smeri pa ne hitet z odločitvami
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 04. Jun. 2008 16:12

p!ka napisal/-a:Ta trenutek .

enako pa tut skos bolj premišljujem o tem.. :?
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arnela » 04. Jun. 2008 17:45

BuckWheat napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Ta trenutek .

enako pa tut skos bolj premišljujem o tem.. :?

Smo že tri! A je slucajno kej v zraku al kaj? Sploh si nisem podobna zadnje časa. Imam namreč malo težav s faksu itd... V bistvu sem v slabih odnosih tudi z drugimi ljudmi, tako da upam da imam samo prehodno obdobje... Samo tako se še nisem počutla, da mi je čisto vseen, če se slisiva ali ne, potrebujem čas zase oz. imam toliko drugih stvari v glavi, da mi je enostavno najina zveza na zadnjem mestu... Skupaj sva že 4 lepa leta... Očitno je nekaj narobe z mano ali sem se enostavno ohladila? Je to možno, da ljubezen kar naenkrat umre??? :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2008 17:48

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Jun. 2008 17:50

Mah to je pa ful patetičen argument, da si z nekom. A je res tako grozno bit sam, da je bolje bit z nekom, do katerega ne čutiš nič in ti je v bistvu odveč?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov