Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 12. Okt. 2004 12:02

Jaz takih problemčkov nimam. Punco zares ljubim in ni bilo dneva da bi jo hotu zapustit. V njej sm najdu vse, se super razumeva... upam da ne bom o tem razmišlju... ajoj mogoče pa ona že razmišlja da bi me pustila :cry:
zakaj sm prebral to temo :cry: :cry: :cry: :cry:
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 12. Okt. 2004 16:41

LyLa napisal/-a:mogoce je pa tle gor ksna od uporabnic tvoja punca :twisted:

ta bi bla res dobra :lol:
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 13. Okt. 2004 9:10

LyLa napisal/-a:mogoce je pa tle gor ksna od uporabnic tvoja punca :twisted:

hehehehheheh verjem da ni :lol:
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 13. Okt. 2004 20:19

Ja, razmisljam, ko me razpistoli, poj sem pa ful zatezena, in kar iscem nekaj. Se sama ne vem kaj :gruebel:
Ne vem pa razloga, zakaj me to popade mal pred al pa po datumu, ko sva zacela?? in to ze vse mesece? (14). Kar razmisljat zacnem (sem ugotovila, da pol prevec) in se zapicim v nekaj, analiziram iz vseh (ne)moznih kotov in glede na to, da sem to jaz, izberem najslabso varianto. :D In potem se ubadam s tem, al bi se bla z njim, al ne vec. Ampak, hvalabogu, se spravim k seb. Ker bi ga prevec pogresala. :love:
_Metuljčica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a _Metuljčica_ » 16. Okt. 2004 20:45

bejbika napisal/-a:jst skor ne vrjamem, da nekatere nikol ne pomislite, da bi ga pustile oziroma niste nikol razpi*dene na svojga tipa.......
kako se lahko v vsem strinjate.....enostvano NE vrjamem......ni tega......edino če tiho sedite in ga poslušate......in mu sledite k pes na povodcu......
ne vrjamem......

Ma sej nihče ne pravi, da se v vsem strinjama, da imama na vsako stvar iste poglede, da nikoli ni nesoglasij... seveda so! Tudi jaz sem včasih jezna nanj in mi kakšna stvar ni všeč, ampak ne pomislim pa na to, da ga bom kr pustila, ker vem, da bo mene ali njega jeza minila, da se bova pogovorila... in da ga ljubim!
In ja... jst sem daleč od tega kot "pes na povodcu" :wink:.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 17. Okt. 2004 20:08

_Metuljčica_ napisal/-a:
Ma sej nihče ne pravi, da se v vsem strinjama, da imama na vsako stvar iste poglede, da nikoli ni nesoglasij... seveda so! Tudi jaz sem včasih jezna nanj in mi kakšna stvar ni všeč, ampak ne pomislim pa na to, da ga bom kr pustila, ker vem, da bo mene ali njega jeza minila, da se bova pogovorila... in da ga ljubim!
In ja... jst sem daleč od tega kot "pes na povodcu" :wink:.

kok sta pa skup...........tedn, dva...........jst ga gledam že dobra tri leta in pizdim........a lot.............ker včas stop na žulj in se ne da vsega požret ampak sam !!!!!! ...............
Uporabniški avatar
saily
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: širno modro morje

Neprebrana objavaNapisal/-a saily » 25. Okt. 2004 15:40

Mislm da ni fora v tem a vas raspi*** al ne... Mislm da je pr men v nečem drugem... Ni to da bi me razjezil, deleč od tega... Še sama si ne znam pojasnt, kaj točn je narobe. Ne morm rečt, da me je neka stvar zmotila...
Samo lejte primer: V soboto je prišel k men prespat (že neki časa nazaj), ker mojih tastarih ni blo doma. In vse lepo in prav... Sva prespala in zjutri, ko sem se zbudila ob njem mi je vse dol padlo. Ne vem zakaj... Samo zdel se mi je da ne paše v mojo postlo (ne v dobesednem pomenu)... Prov vprašala sm se kaj počne ta človek zravn mene.
Res ne znam pojasnit točno zakaj taka vprašanja, ker me še nikoli ni razjezil, da bi zarad tega pomislna da bi končala z njim. Vem da me ma res rad in bi vse naredu zame. Samo jz včasih enostavno ne vem kaj se dogaja. In sovražm taka nedeljska jutra, ko se vprašam, kaj počne zravn mene.
Zj pa če kdo zna kle pomagat... Ker tole me mori že 2 mesca... In enostavno sm obupana... Prov res... :/ :nixweiss: :/ :?
Somepeople tell me that I need help, some people can f*** off and go to hell.
kara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kara » 25. Okt. 2004 15:54

Kolk sta stara saily?
Uporabniški avatar
saily
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a saily » 25. Okt. 2004 16:02

18
:/
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kara » 25. Okt. 2004 16:04

Hmmm...18 let...kolk časa sta skupi? (polno vprašanj, samo je trebavedet, preden se kej svetuje)
Uporabniški avatar
saily
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a saily » 25. Okt. 2004 16:11

4 mesce...
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kara » 25. Okt. 2004 17:03

Po štirih mesecih že tko razmišljaš??? Hm, kaj te pa točno moti pri njem?
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 26. Okt. 2004 10:43

ja, jaz danes. In to zelo resno. Razocaral me je, pustil na cedilu, govori kar nekaj v tri dni, prevec govori, ker potem ni nic iz tega...ne morem se zanest nanj.
Meni se zdi to hudo dober razlog za prekinitev, ker ne morem bit z nekom, ki mi ni partner in ne vem, ce ga v krizi lahko poklicem. Vceraj, ko mi je slo na jok, pa sem se mu smejala v faco, sem zacela razmisljat, kam to pelje, kdaj sem prisla tako dalec, da ne morem bit iskrena z njim.... Zanj se na zobe mecem, on pa...ne glih.
Ne vem, zmedena sem, utrujena, nima smisla vse skup ohranjat. Mislim, da to ni to, zal pa nisem prepricana. :(
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 26. Okt. 2004 11:03

fiona napisal/-a:ja, jaz danes. In to zelo resno. Razocaral me je, pustil na cedilu, govori kar nekaj v tri dni, prevec govori, ker potem ni nic iz tega...ne morem se zanest nanj.
Meni se zdi to hudo dober razlog za prekinitev, ker ne morem bit z nekom, ki mi ni partner in ne vem, ce ga v krizi lahko poklicem. Vceraj, ko mi je slo na jok, pa sem se mu smejala v faco, sem zacela razmisljat, kam to pelje, kdaj sem prisla tako dalec, da ne morem bit iskrena z njim.... Zanj se na zobe mecem, on pa...ne glih.
Ne vem, zmedena sem, utrujena, nima smisla vse skup ohranjat. Mislim, da to ni to, zal pa nisem prepricana. :(

Enako tukaj. Ravnokar me je spet skor ob živce spravu, ker se vedno vrtimo okol ene in iste stvari in ni videt luči na konc tunela...kot bi se s totalnim bebcem pogovarjala. Ravno včerej sem se spraševala isto: a ma vse skupaj sploh smisel...ampak ne vem pa kako bi stvari funkcionirale brez njega...a bi mi bilo kasneje žal da smo šli narazen...nikol ne veš :(.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 26. Okt. 2004 11:08

jaz pa ne vem ce bi mi bilo zal, saj kot tip je ok, pa vredu v glavi in to, ampak meni veliko poemni da se lahko na nekoga zanesem. Frendica je rekla da se naj pogovorim z njim, je tezko. Se nisva nikoli kaj takega debatirala ....najraj bi ga dala na nogo. Al pa stran za 1 teden, da si glavo zluftam in dobro premislim...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi