Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2008 8:36

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyisha » 05. Maj. 2008 14:06

jst o tem skos bl razmisljam, ker me vedno razocara, zamuja, ne drzi obljub...vse kar sm na zacetku tolerirala sam zdej pa ne gre vec tko...sam nevem al nimam dost jajc za to zvezo koncat alpa ga mam se kr vsaj mal rada. Sej ne recem, sej so lepi trenutki, sam jih je skos manj, jst sm pa skos bl tecna... :?
*Tinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tinka* » 05. Maj. 2008 14:35

Enkrat sm pomislila..v navalu jeze in besa, še kriv ni bil nič, samo ravno ob napačnem času mi je nekaj rekel .. Ampak drugač se imava pa prelepo, da bi nehala :love:
... Življenje je kratko, okus pa traja ...
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 05. Maj. 2008 14:53

Ja, sem premišljevala o tem,o bivšem proti koncu, ker stvari niso bile več take kot bo mogle bit. In kamlu zatem je bil konec; on se je odtujil, postajal hladnejši, neobčutljiv.. Ko sm ga spoznala; ko sva začela, je bil tisti prikupen, prisrčen, pozoren fant.. Proti koncu pa ignorantski.. In ni trajalo dolgo, preden sva nehala( malo zaradi njega, piko na i sem dala pa jaz..)
In mi ni več tok hudo.. Če maš fanta te mora spoštovati in se med zvezo vsaj kolikor je možno ne spreminjati na slabše.. Tko da punce, jst vam svetujem, da če začnete premišljevate o koncu to hitr počistite pr seb kr al bo res konc, al boste pa spoznale, da ste morda malce preveč "paranoične" in ga imate tako rade, da ga nočete zgubit...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nebo* » 05. Maj. 2008 15:11

Ko sem se jaz vprasala (ko sem bila s tipom)kaj jaz delam tukaj,je bil to jasen znak za odhod.In zveza se je cez cas zares koncala.
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 05. Maj. 2008 16:35

Lih zdle mi take misli švigajo po glavi...že en čas v bistvu. Ampak nekak ne morem. Al pa nočem. Še vedno vidm izhod iz krize...ampak prej al slej bo konc.. :( :cry:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 05. Maj. 2008 16:39

v bistvu nikol ne pomislim na to ampak me je včasih strah da bi se to zgodilo.ko se skregava zarad brezveznih stvari.potem pomislim, se vzamem v roke in ne težim več, ker ni vredno zart bedarij trpet.če se skregava čist mal mi je že ful hudo.in pol se tko opravičujeva en drugmu d je na konc že polno smeha=) oh ja... :hearts: :freude:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 05. Maj. 2008 17:07

Odkar sem z njim misel ni šla mimo mene, da bi ga zapustila...kaj šele nato da bi kar na to posmislila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 05. Maj. 2008 19:00

Ne! Prej bi rekla, da se imava iz dneva v dan bolj rada. Brez njega si enostavno ne znam in nočem več predstavljati nadaljevanja mojega življenja. Rada ga mam, nočem ga zapustit :love:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 06. Maj. 2008 6:38

včasih, ko se skregava al pa k me kej ful razočara, sva bla že pred tem, da nehava (vmešavanje staršev). zdj je nekak bolš glede tega problema, drugo je pa vse uredu, žal ta problem dostkrat pretehta vse ostalo kar je uredu :?
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 06. Maj. 2008 9:32

krEna napisal/-a:
saily napisal/-a:Mja...pri meni se trenutno dogaja isto...to me spravlja v slabo voljo...zelo.
Saj ne rečem, saj so lepi trenutki ampak včasih nanje kar pozabim...
V soboto, ko sem prišla domov sem bila zvečer prepričana, da je bilo to najino zadnje srečanje. Enostavno se mi je vse podrlo, še sama ne vem natančno zakaj. Rekla sm si samo da tako ne gre več naprej in da je tole siguren konec.
Ko sem naslednji dan vstala in se z njim pogovarjala po telefonu je bilo nekako spet vse vredu. Enostavno ne vem več kaj naj si mislim.
Problem je pomoje v meni ampak nekako še nism našla rešitve zanj.
Tako da Kara, mislim da nisi edina v taki situaciji. :roll: :)

Se lahko podpišem še jaz pod tole??

tud jaz se bom podpisala pod tole
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Maj. 2008 10:57

Mah, valda da kdaj pomislm tud na kej tazga.
pri meni je že to problem, ker sem dost nagle jeze in ko vzkipim, vzkipim ornk.takrat mi gredo res vse podle misli po glavi in se mi zdi situacija brezizhodna.In pol doma tuhtam, kaj mu bom rekla, da tko ne gre več in tralalala.Sam itak me zmer tok pusti, da se jst že pomirim, in pol sam mal še sikam nazaj, al se skušam tud pogovort-odvisno od teme kreganja.
Mu pa nikol ne rečem, da bi rada končala.samo enkrat sem mu in ker je trmast ko zlodej, svatakrat res za brezveze skor nehala.Je pa tak, da če bi mu zabila konc iz jeze in ga potem hotela nazaj, bi rajš on doma kovter žru in trgu, kot da bi me zanaj vzel.Iz trme in ponosa.tko da, ja, teh stvari ki jih mislim ne izrekam na glas :D
ampak če pa zdele povem, ko nisem jezna, ga pa nikol ne dam za nč stran od sebe :D :hearts: moj moj :knuddel: :lach:
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 06. Maj. 2008 11:51

~NIA~ napisal/-a:nikol ne razmišlam da bi mu rekla da je konc, ampak da bi se začela pa dret nanga ko kej narobe nardi pa velikrat.. sam pol tud tega ne nardim ;) ponavad to razmišlam ko sm npr.sama, pa da on ne pride kadr reče alpa ne pokliče alpa neki, ratam slabe volje, sledi ihta in vse kako ga bom naprala da bo meu slabo vest ;) sam pol nč od tega ne nardim..razn ko mam PMS
:oops:

Popolnoma isto vela tud zame! Aja včasih me tud prešine, da bi ga sklatla na tla pa zbrcala.. :evil: J***** PMS! :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
kattk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2008
Kraj: ivančna gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kattk » 20. Maj. 2008 18:23

vedno..ko srečam bivšga k me je tko prizadeu...zdaj se mi pa spet nasmiha..pa vn smo šla skp enihparkrat zdj v zadnjem času..in kr dost zdej nanjga mislm..pa sm misla d sm ga prebolela.. :cry:
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 20. Maj. 2008 18:34

ja js tut pomislim na kej tazga. ampak samo v tistem navalu jeze, ko me kaj ujezi ali razp****, ali pa ko spoznam kakega tipa, ki se mi zdi, da je bolši od njega - ampak to samo bluzim.razmišljam kak bi blo fajn, če bi bla samska ampak potem ljubezen premaga razum in je vse spet po starem. :cool:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]