Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst sm pa zadnje čase čist zmedena. Tok mam rada svojega lubeka ampak sem v taki fazi ko ful razmišljam o prihodnosti in o tem če je to to...v glavnem preveč razmišljam.
In kr nisem več zihr če je to to pa sploh ne vem zakaj kr ubistvu ni nč toook narobe al pa kej. Sam nisem več zihr in to me ful bega...
In kr nisem več zihr če je to to pa sploh ne vem zakaj kr ubistvu ni nč toook narobe al pa kej. Sam nisem več zihr in to me ful bega...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ja jz enako ful razmislam kaj pa če on ni to to...sam potem pa pride dan ko moj lubi nardi neki čist norega in potem imam v glavi JA on je PRAVI....mislm sej tko pomoje vsaka razmišla ali je njen pravi,ali bota skupaj ostala...sam sej nikoli ne morš vedt kaj se bo zgodilo...jz ti lahko sam rečem da ne razmišli v tem pa si predstavli kako bi živela brez njega...potem pa če ti bi bilo bolje biti brez njega potem veš kaj moraš narediti...srečno
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
LARIKA napisal/-a:Zakaj vztrajati v zvezi v kateri ni vse tako kot mora biti? Zakaj vztrajati z nekom, če med njima ni več tiste prave ljubezni, ampak samo še navada? Da med vama ni prave povezanosti,....
Ne vidim razloga, razen mogoče da ga ti ljubiš,..on pa tebe ne več. Vsak par ima vzpone in padce. In če jih znata prebrodit in svojo ljubezen vedno znova obuditi, je to zelo veliko. Kajti v zvezi brez ljubezni je nesmiselno vztrajati. Tudi sama sem bila v takšni situaciji pri bivšem. Poslušala sem svoje srce in se odločila da njega v moji prihodnosti ne bo. prav sem se odločila. Danes sem srečna,..bodite tudi ve,... pustite si da ste srečne. Na takšen ali drugačen način,...
v tem se jst vidm kr si ti napisaLa, sam sm ena izmed izgubLjenih duš..k ne ve al dela prou al ne da ustraja pr tej zvezi k jo ma..
- sociologinja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jaz pa ravno postajam samska. Oziroma sem ze in bo kmalu 24 ur! OJOJ! Saj bo, a ne? Saj bo vse v redu?
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
purple_rain napisal/-a:duncy napisal/-a:sm mela primer z enim bivsim...k mi ni blo na konc ze vec do njega pa sm si ful veckrat zelela da nehama...pa se je to vlekl in vlekl...zdj mam drugega tipa k ga mam res ful rada in nism se nikol pomisla kaj takega..in sama pr seb se vcasih sprasujem...ce mas nekoga resnicno rad tega ne pomislis...morda pa je prevec vsiljiv ali prevec pozoren..verjem tud ta prijaznost in pozornost ni vedno pozitivna stvar v zvezi...vcasih ti gre na k....da ti v vsem ustreze..ja marsikaj me je izucil v zvezi z bisvim...sama vem da sm se prevec presekirala za svoja leta zarad enga bedaka...ampak vsaka sola nekaj stane...izucil me je marsikaj...in zdaj gledam na dol.stvari zelo drugace kot sem takrat..Mal premisli zarad cesa si zelis tega konca??Je kriv on al morda ti???ali pa je vmes tretja oseba??
Pri men je pa ravno obratno...pomanjkanje vse te pozornosti in ljubeznivosti(o kateri govoriš ti).. .. Jz pa še kar upam in verjamem, da bo bolš.. why, oh why?
pri meni je isto kot pri purple_rain
- sociologinja
- Sramežljivka
Hvala! Ja, čas... Počasi me je že začelo malo grabit...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nu$k@ napisal/-a:tri dni nazaj sm ga pustila-.-- nism mogla več. kadar sva bla skupi, težko sem se lupčkala, pr sexu sm misnla na druzga, za njega si nism mogla časa vzet ipd. zj sm frej, ful se počutm olajšano. sam da sm to skoz dala :=)
ja hvala enako sam da pri meni še ni minilo 24ur.
Ampak tako je. najbolj fer je to do njega ane. čeprav se zavedam koliko mu pomenim ampak res nemorm več.Si bo vsaj našel tako ki ga je vredna.
Edin to je pa super ker je reku da bova ohranila stike.
- sociologinja
- Sramežljivka
Ja, a ni to v redu stvar pri vsem, da bosta ohranila stike! Tudi pri meni se ni 24 ur, od kar... Ampak sem pa tudi jaz zelo vesela, da se je odločil, da bova ohranila stike. Ker je res v redu človek, ki me zelo dobro pozna, zato mi je bilo to res pomembno.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sej nism rekla da je narobe er bova ohranila stike. jaz sem še celo zelo vesela ker je reku da on ko konča z žensko je potem še pozdravi komej ane. Tk, da sem čsit vesela ker je res vredu fant ane.
-
*urshika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja!!!!
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm....
No konc koncev vem, da ga nebom pustila , k ga mam toook zlo preveč rada.
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm....
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
tud jest posteno premislujem o tem... sam... fak... kr bezim od njega, ful sama zdej vn hodm... pa enga kolega SKOZ pogresam... skrbi me, da sm se zalubla... in me daje...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
*urshika* napisal/-a:Ja!!!!
midve mava pa isto ime, isti problem, in isti sklep na koncu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov