Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
bolhica napisal/-a:uf ja..tkoLe prblićn je to tud pr men..vedno prelagam, pa pravm da ga bom pustila, pol se pa zamislm, kakšn bi biu življenje brez njega - groza!! je pa nekej resnice tud u tem..da vedno iščem neki bolšga..rekla sm si, takoj ko najdem bolšiga tipa od njega ga pustim..ampk se mi zd ida to nikol ne bo:P
Uh, se najdem tud sama nekje tuki..(al smo pa pa babe pač take )...tolk se je že nabral kakšnih reči, ki jih ne morem več prenašat pri njemu, hkrati pa vem, kolk je še lepega med nama(čeprav z lupo težko najdeš to ..) .. Sploh ne vem. Vem pa edino to, da se NE želim letos na morju(grem žal brez njega ) stalno sekirat, kdo mi bo zaj kakšno neumnost naredil....in kaj naj? Njega žal ne morem s sabo vzet, doma pa ne bo zarad tega ostala....končat tole? Tega pa tudi nočem...
- Spela12345
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: lj
ne razmišljam o tem, madona še pošteno se nisva skregala, pa živiva skupaj!
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ja, se mi pa nardi še en probLem..vedno manj ma časa zame..pa sej ga vidm usak dan, use poteka lepo ampak hočem ga vendno več..in takrat ko ga ni..začneš razmiišlat o neumnih rečeh, o drugih tipih..iščem vedno nekoga, ki bo stal ob meni 24 ur..p ne bo se niti premaknu od mene..to bi rada..BABE a?? moi prau meN..da nikoL nimam dost..pa da se vedno prtožujem če še ne wem kaj nardi..
-
mleko - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bolhica napisal/-a:ja, se mi pa nardi še en probLem..vedno manj ma časa zame..pa sej ga vidm usak dan, use poteka lepo ampak hočem ga vendno več..in takrat ko ga ni..začneš razmiišlat o neumnih rečeh, o drugih tipih..iščem vedno nekoga, ki bo stal ob meni 24 ur..p ne bo se niti premaknu od mene..to bi rada..BABE a?? moi prau meN..da nikoL nimam dost..pa da se vedno prtožujem če še ne wem kaj nardi..
take posesivne pijavke grejo moškim najbolj na k**, si pomislila na to, da ima mogoče druge obveznosti do lajfa, starše, šolo, lubico?
to tudi terja svoj čas.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
kaj a prvič slišiš kok so obveznosti do ljubice pomembna stvar in da je treba to punci razložit: posluši dragica, jutr se ne morva videti, kr grem k eni drugi prespat..... KAAAAJ????....... ja dej ne bit tok posesivna, no
-
bolhica - Kofetarica
mleko napisal/-a:bolhica napisal/-a:ja, se mi pa nardi še en probLem..vedno manj ma časa zame..pa sej ga vidm usak dan, use poteka lepo ampak hočem ga vendno več..in takrat ko ga ni..začneš razmiišlat o neumnih rečeh, o drugih tipih..iščem vedno nekoga, ki bo stal ob meni 24 ur..p ne bo se niti premaknu od mene..to bi rada..BABE a?? moi prau meN..da nikoL nimam dost..pa da se vedno prtožujem če še ne wem kaj nardi..
take posesivne pijavke grejo moškim najbolj na k**, si pomislila na to, da ima mogoče druge obveznosti do lajfa, starše, šolo, lubico?
to tudi terja svoj čas.
ja sej vem, da to ni lih najlepš, da morm tud jst žvet lepo svoj lajf pa ga na čase delit z mojmu ne pa zahtevat od njega 1oo% prisotnost an..poskušam ga razumet ja, pa sej mu ne težim, poskušam bit strpna..sam veš ko je to? Počitnce mam..itak da bi rada ceL cait posvečala njemu..on ma pa še neke obveznosti faxa..to me ubije
-
bolhica - Kofetarica
[quote="Nu$k@"]tri dni nazaj sm ga pustila-.-- nism mogla več. kadar sva bla skupi, težko sem se lupčkala, pr sexu sm misnla na druzga, za njega si nism mogla časa vzet ipd. zj sm frej, ful se počutm olajšano. sam da sm to skoz dala :=)[/quote
svaKa čast..sam to lahko rečm!!
svaKa čast..sam to lahko rečm!!
-
duncy - Sramežljivka
sm mela primer z enim bivsim...k mi ni blo na konc ze vec do njega pa sm si ful veckrat zelela da nehama...pa se je to vlekl in vlekl...zdj mam drugega tipa k ga mam res ful rada in nism se nikol pomisla kaj takega..in sama pr seb se vcasih sprasujem...ce mas nekoga resnicno rad tega ne pomislis...morda pa je prevec vsiljiv ali prevec pozoren..verjem tud ta prijaznost in pozornost ni vedno pozitivna stvar v zvezi...vcasih ti gre na k....da ti v vsem ustreze..ja marsikaj me je izucil v zvezi z bisvim...sama vem da sm se prevec presekirala za svoja leta zarad enga bedaka...ampak vsaka sola nekaj stane...izucil me je marsikaj...in zdaj gledam na dol.stvari zelo drugace kot sem takrat..Mal premisli zarad cesa si zelis tega konca??Je kriv on al morda ti???ali pa je vmes tretja oseba??
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
duncy napisal/-a:sm mela primer z enim bivsim...k mi ni blo na konc ze vec do njega pa sm si ful veckrat zelela da nehama...pa se je to vlekl in vlekl...zdj mam drugega tipa k ga mam res ful rada in nism se nikol pomisla kaj takega..in sama pr seb se vcasih sprasujem...ce mas nekoga resnicno rad tega ne pomislis...morda pa je prevec vsiljiv ali prevec pozoren..verjem tud ta prijaznost in pozornost ni vedno pozitivna stvar v zvezi...vcasih ti gre na k....da ti v vsem ustreze..ja marsikaj me je izucil v zvezi z bisvim...sama vem da sm se prevec presekirala za svoja leta zarad enga bedaka...ampak vsaka sola nekaj stane...izucil me je marsikaj...in zdaj gledam na dol.stvari zelo drugace kot sem takrat..Mal premisli zarad cesa si zelis tega konca??Je kriv on al morda ti???ali pa je vmes tretja oseba??
Pri men je pa ravno obratno...pomanjkanje vse te pozornosti in ljubeznivosti(o kateri govoriš ti).. .. Jz pa še kar upam in verjamem, da bo bolš.. why, oh why?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Zakaj vztrajati v zvezi v kateri ni vse tako kot mora biti? Zakaj vztrajati z nekom, če med njima ni več tiste prave ljubezni, ampak samo še navada? Da med vama ni prave povezanosti,....
Ne vidim razloga, razen mogoče da ga ti ljubiš,..on pa tebe ne več. Vsak par ima vzpone in padce. In če jih znata prebrodit in svojo ljubezen vedno znova obuditi, je to zelo veliko. Kajti v zvezi brez ljubezni je nesmiselno vztrajati. Tudi sama sem bila v takšni situaciji pri bivšem. Poslušala sem svoje srce in se odločila da njega v moji prihodnosti ne bo. prav sem se odločila. Danes sem srečna,..bodite tudi ve,... pustite si da ste srečne. Na takšen ali drugačen način,...
Ne vidim razloga, razen mogoče da ga ti ljubiš,..on pa tebe ne več. Vsak par ima vzpone in padce. In če jih znata prebrodit in svojo ljubezen vedno znova obuditi, je to zelo veliko. Kajti v zvezi brez ljubezni je nesmiselno vztrajati. Tudi sama sem bila v takšni situaciji pri bivšem. Poslušala sem svoje srce in se odločila da njega v moji prihodnosti ne bo. prav sem se odločila. Danes sem srečna,..bodite tudi ve,... pustite si da ste srečne. Na takšen ali drugačen način,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
duncy - Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:duncy napisal/-a:sm mela primer z enim bivsim...k mi ni blo na konc ze vec do njega pa sm si ful veckrat zelela da nehama...pa se je to vlekl in vlekl...zdj mam drugega tipa k ga mam res ful rada in nism se nikol pomisla kaj takega..in sama pr seb se vcasih sprasujem...ce mas nekoga resnicno rad tega ne pomislis...morda pa je prevec vsiljiv ali prevec pozoren..verjem tud ta prijaznost in pozornost ni vedno pozitivna stvar v zvezi...vcasih ti gre na k....da ti v vsem ustreze..ja marsikaj me je izucil v zvezi z bisvim...sama vem da sm se prevec presekirala za svoja leta zarad enga bedaka...ampak vsaka sola nekaj stane...izucil me je marsikaj...in zdaj gledam na dol.stvari zelo drugace kot sem takrat..Mal premisli zarad cesa si zelis tega konca??Je kriv on al morda ti???ali pa je vmes tretja oseba??
Pri men je pa ravno obratno...pomanjkanje vse te pozornosti in ljubeznivosti(o kateri govoriš ti).. .. Jz pa še kar upam in verjamem, da bo bolš.. why, oh why?
ja sj je vse lepo in prav da ti izkazuje pozornost in ljubezen ampak vse do neke meje..meni je ta pozornost zal zacela presedat k ti nekdo skoz hoce ustrezit v vsem...zdj mam tipa k mi posveca dovolj pozornosti vsaj zame in ne pretirava...velik bolj se ujameva in ful bolj sm zatreskana u njega...sm pac taka oseba ki ji ni vsec da si jo nekdo prevec lasti....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima