Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 20. Jun. 2006 16:56

Hely_3 napisal/-a:Ja vrjamem vam ja...

Zdele se pelje k men, da se pogovoriva. je že kar reku, da bo vzelk stvari in šel ane. Je reku da on trpi in jst zraven.

Bojim se vsega skupej...

Rada bi bla njegova kolegica ampak je reku, da ko bo konc noče več slišat zame.... :(

Pa to on z vsako naredi...

em ne vem čisto točno kaj sta mela... ampak samo moje mnenje... lej jaz tudi nebi mogla bit kolegica z mojim fantom... ne vem... to človek trpi polek, še posebej če bi jaz kaj čutila do njega on pa do mene nič, pa bi se pretvrajal... ja hej kolegica kak si kej danes... fack you!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 20. Jun. 2006 19:27

Hely_3 res grozna situacija :( .Sam res je prov,da nardiš to kar teb najbolj odgovarja.Jst sm tud taka,da prej vedno na druge pomislim pa sm dostkrat use živo prenašala sam da so bli drugi zadovoljni.Sej do neke meje še gre ampak tuki gre pa res za tvojo srečo in jst mislim da si prov nardila.
Jst tud zdej ne vidim več izhoda,učasih se prov sprašujem zakaj bi tok trpela pa bla nesrečna če mi ni treba.No ne bom spet zahajala s teme,ker res u usaki jamram o svojih težavah in sm vrjetn že prov moreča s tem,ubistvu vem da sm :D
Držim pesti zate,da boš to uredu izpelala pa,da boš pozabla bivšga in da bo enkrat spet use lepo :bussi:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 20. Jun. 2006 20:00

bucka81 a je to tud name letel?Sam uprašam,ker res ne vem :oops:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Jun. 2006 20:23

Buzča maš prov ja..naprimer jaz sem bla 4mesece samska pa to je blo premal.

Sedaj sva se odločila, da bova čez poletje mela bol zluftano zvezo, da se nava tok pogosto videvala in da slišla se bova po mobitelu ap tk ane. Ampak jst bom delala velik pa ven hodila da jst v tem času čez poletje premislm vse kaj bi rada...al bi rada njega, al bi bla rada samska,...zavedat se pa morm, da morm bivšega pozabt že enkrat ane.

Nočm ga priozadet in dons mu res nism mogla rečt konc je ane. Tk, da mogoče pa bo, ko bova dala to "pavzo" skozi.

Upam, da sem se prav odločila če bom pa drugače potem začutila bom pa potem temu primerno ukrepala...nevem upam, da sem prov naredila ker sem čustvena full sesuta ... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 20. Jun. 2006 20:41

Hely vso mojo podporo maš, pri kakršni koli stvari jo boš naredla. Ti najbol veš :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jun. 2006 21:25

hm hm...vedla sem d abo do tega lepega dne prišlo pri tebi hely...vse preveč imaš rada še bivšega in vem, čeprav te poznam samo virtualno..vem da cele dneve še misliš naj in daga ne morš zbit iz glave..zato pa je tud s tem fantom tko...pri nekaterih pač pomaga, da če začneš z drugim pozabiš na bivšega hitreje, pri drugih pa samo otežuje situacijo, kot jo zdaj pri tebi...

kakorkoli nepošteno je zanj, tvoj odnos do njega in ravna čustva..fant te ima rad, ti njega nimaš..ljubezen naj bi bila oboje stranska če si v neki zvezi, ko ljubezen mine je te zveze že konec, pa lahko delaš sto pavz in stokrat premisliš, žal čustvom ne moreš ukazovati in ne moreš vrniti ljubezni če je nikoli ni bilo ali pa če je za vedno šla....

tko da hely, tlele je res najboljš da končata, ker je brezveze večt v nedogled neki kar veš da ne bo uspelo...težko je, ampak treba je...bolj ga boš prizadela če boš vse to vlekla in mu čez pol leta, ko bo še bolj navezan in zaljubljen, rekla da je konec...takih stvari ni dobro odlašati........
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 20. Jun. 2006 21:38

Se strinjam s purple bitch... Poleg tega pa mislim, da so vse "pavze" nesmisel, ker med tem časom lahko kvečjemu zamudiš koga novega. Možnosti, da bi na ta način spoznala, da fanta neizmerno pogrešaš in da je on tisto kar hočeš so namreč bolj klavrne. Sploh sem pa mnenja, da si še premlada, da bi se morala tako "truditi" za zvezo. Zdaj je čas, da misliš nase in si s tistim, ki ti ustreza, pa četudi to pomeni da si sama. Pa tudi do fanta je bolj fer. Verjamem pa, da ti je težko...
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 20. Jun. 2006 22:15

hely v končni fazi verjetno tut fant ne bi hotel bit v zvezi, kjer bi samo on ljubil, a ne?
kakorkoli ti želim good luck, pa da zadevo premisliš in pol nardiš, kar se odločiš :wink:
...just breathe...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 21. Jun. 2006 2:26

Čebelica napisal/-a:Meni je pri odločitvi full pomagalo to, da sem se pogovorila z eno punco, ki je s fantom že 7 let in je tudi starejša od mene in mi je povedala, da je ona imela tudi par takih kriznih obdobij. ampak kot se mmed vrstcami razbrala, ji je žal, da ni že prvič s fantom prekinla. Zdej je pa itak že tolk daleč, da je navajena na tako zvezo in da bo tko pač do konc življenja.

? :eek: Kje pa take pobiras?
Do kriz pride vedno. Zdaj pa je odvisno od para, kako jih bosta resila oz. ce se jima da oz. ce sploh hoceta. Za zvezo se je potrebno potruditi. Nikoli ne gre nic samo od sebe.
To, da pa je na tako zvezo ze navajena, je pa popolni nesmisel. Ce bi hotela ali pa vsaj imela muda, bi ga ze pustila, ce je ze nesrecna. Ne pa kar neki bedni izgovori... ces, navajena sem na tak lajf :roll:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 21. Jun. 2006 6:59

Poznam to situacijo ja... Ko veš da ga moreš pustit kr tko ne gre več naprej, obenem pa full odlašaš kr veš kako te ma on rad, kaj mu pomeniš in se ti full smili. Sm dala to skos pred 4 mesci in definitivno ni bilo lahko. Sem pa po tistem ko sm ga pustila vseen čutila neko olajšanje pa čeprav sm se še lep čas počutla kot največja bitch na svetu. Tako da... čimprej naredi konec temu, boš vidla da ti bo lažje ko ne bo več treba lagat sami seb pa njemu da je vse ok, da ga maš še vedno noro rada itd. Držim pesti*
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Jun. 2006 7:47

Ja hvala dekleta.

On je sam reku, da če bi naredila tako pavzo, da se redko slišiva jaz pa grem po svoje pa tk ane. No rekla sem mu da lahko da vidim kaj bi rada...in sem mu rekla nebom pa trdla da nemorš prčakvat da bova šla narazen sem rekla vse je možno ane. tK da mogoče se pa on tud psihično pripravlja in da rab ta čas čez poletje da ugasne čustva do mene. Rekla sem da lahko mava to pavzo in da bom jst ven hodila in uživala, da se "spucam".

Zavedam pa se da nesmem vlečt to vse v nedogled ane. Vem, da morm srce poslušat ampak prizadet ga pa nočem čeprav vem da ga bom v vsakem primeru al da bom z njim al pa če boma šla narazen ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Jun. 2006 8:13

No ko sem vam povedala zarad fanta, ko je šel na forum gledat kaj sem pisala ane...

No v petek je bla pa ta scena da sem delala v Lj ane in tk ko sem končala sva se slišala po mobitelu in sva se mal pogovoarjala med tem ko sem čakala enga frenda da greva na drinko. In potem ko je prišel ane sva šla iskat pjačo in sva se nazaj na parkirišče kjer sem mela avto in sva v avtu sedela in se lepo pogovarjala ker sva prijatelja ane. No in tk kr naenkrat se pripelje potem sčasoma avto, ki sem prepoznala da je to od mojga tipa avto ane. No in se lepo postave malo bolj daleč in ugasne avto ter luču in tam sedi. Prov čutla sem da je to on. No in potem sem šla domov je ta moj frend se pelu mimo avta in mi povedu registrsko in valda bil je moj tip. No včeri sem delala in sem bila na dolenjskem koncu in sem dol pri njem ostala in sem mu rekla kje je bil v petek...Zlagal se mi je...da je bil v dveh mestih...no in jst nemu no lepo ane in kako je blo v Lj ko si me šel preverjat. In kao se full neumnga nardi ane. In jst nemu ne mi lagat. Še bolj vse stvari v drek žokaš in seb v skledo pluvaš. Rekla sem mu da bo vse še bolj slabi kokr je pa že ane. In sem rekla kaj mi ne zaupaš al kaj? rekla sem mu da sm bla s kolegam kar sem mu tud povedala da bom ane ker se že dolg nisva vidla. In je reku da me je pogrešu in hotu vidt. Rekla sem mu če bi blo to res in me nebi opaztoval in preverju bi do tja prišel in pozdravu...Men se je še bolj zasral...zauoanje do njega mi je full uniču ane...

Tip me ma full rad jst pa njemu dala tk pavzo dsa se skuloram čez poletje da vem kaj bi rada ane. Ampak nevem kako bo s tem...

:roll: :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jun. 2006 21:45

hely, zakaj se trudiš počet stvar, ki je nočeš/nemaraš in stvar, ki dobro veš, da ne bo trajala in uspela....te pavze so brez veze..če čutiš ljubezen do partnerja ne rabiš nobene pavze da boš ugotovil, d ajo čutiš..prav tako, če je ne čutiš ti tudi pavza ne bo pomagala dabi potem čuutila kako drugače......

škoda tvojih in njegovih živcev....res, vlečt tole je čist brze veze.sorčy, ampak mislim, d amam kar prov.......
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 25. Jun. 2006 22:43

Morm še jes svoj lonček prstavt...s tipom sm skupi že 4 leta od tega bo 1 leto pa pol odkar živiva skupi... Super je,pravi mali raj,ampk tut vsega dobrga se hitr preobješ...in k me use skupi že duši,rečem pavza...ja, za en tedn al pa kokrkol,vem sam da pomaga un filing neki dni da sm frej...ne u takmu smislu da bi k drugim skakala,ampk brez planov...in se vrnem u najin life k prerojena...
Jes sm u glavnem živi dokaz,da pavza loh tut ful pomaga :wink:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 27. Jun. 2006 0:38

uf ja..tkoLe prblićn je to tud pr men..vedno prelagam, pa pravm da ga bom pustila, pol se pa zamislm, kakšn bi biu življenje brez njega - groza!! je pa nekej resnice tud u tem..da vedno iščem neki bolšga..rekla sm si, takoj ko najdem bolšiga tipa od njega ga pustim..ampk se mi zd ida to nikol ne bo:P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov