Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
ja, ampak mene je to prijelo kar na enkrat. oziroma, pisal mi je tip s katerim sva bla tako rekoč fuck frenda celo poletje. spet sem se na to spomnila in spet si želim njega. z tem tipom vem da nikoli nebova par, nima me rad, starejši je 10 let,... mojega fanta pa si kar ne upam spustiti, ker on je res dober fant. ima me rad, prijazen je z mano, vedno me crklja in je res najbolši! ampak sama pri sebi sem ugotovila da si trenutno ne želim resne zveze, postal mi je kot neka obveznost... do sedaj na to nikoli nisem pomislila, vedno sem si želela da bova za vedno skupaj, kar na enkrat pa se mi obrne vse na glavo. ravno zaradi tega si ga ne upam zapustiti!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Nu$k@ napisal/-a:ja, ampak mene je to prijelo kar na enkrat. oziroma, pisal mi je tip s katerim sva bla tako rekoč fuck frenda celo poletje. spet sem se na to spomnila in spet si želim njega. z tem tipom vem da nikoli nebova par, nima me rad, starejši je 10 let,... mojega fanta pa si kar ne upam spustiti, ker on je res dober fant. ima me rad, prijazen je z mano, vedno me crklja in je res najbolši! ampak sama pri sebi sem ugotovila da si trenutno ne želim resne zveze, postal mi je kot neka obveznost... do sedaj na to nikoli nisem pomislila, vedno sem si želela da bova za vedno skupaj, kar na enkrat pa se mi obrne vse na glavo. ravno zaradi tega si ga ne upam zapustiti!
Ugotovila si, da nočeš še resne zveze, ampak obenem ne upaš zapustiti fanta?
Svašta
Moj nasvet --> grow up!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Ja ravno včeraj sem že skoraj šla. Seveda me je minilo, ampak še vedno razmišljam o tem. Najhuje je, da je predmet najinega spora njegova družina in ne midva. Si nisem mislila, da se bom kdaj mogla kregati zaradi drugih. Res bedno. No danes sem šla domov, vendar sva še skupaj.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
ČrnaSenca napisal/-a:Ja ravno včeraj sem že skoraj šla. Seveda me je minilo, ampak še vedno razmišljam o tem. Najhuje je, da je predmet najinega spora njegova družina in ne midva. Si nisem mislila, da se bom kdaj mogla kregati zaradi drugih. Res bedno. No danes sem šla domov, vendar sva še skupaj.
Jst te čist razumem kako je k se zarad njegove družine kregata.Midva z mojim sva se tud dostkrat.Neki časa nazaj sva sicer končala (ne zarad tega,no mogoče tud mal) in nej bi bla zdej spet skup sam ne morva bit zarad njegove družine pa ush ostalih.Men je to kr neki,da se morš zarad drugih odrekat svojim željam tko da res upam da bo kmal use normalno.Pa držim pesti,da se bo pr teb use uredil
-
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
hehelil*a napisal/-a:jz sm sklenila de ga bom pstila že po 3 dneh k sma hodla..pol sm ga pstila čez 2 mesca..:S
jz tud gdaj pomislim da bi ga pustila...še posebi k se skregava in mi rata v trenutku kr en. Nevem sej pomoje je to normalno, ne more bit skos use popolno.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Joj samo otežuje mi stvari...
Sama ga nimam več tok rada in vem, da ni to to amapk nemorm mu dat konc, ker mi full otežuje stvar...včeraj mi je pošiljal take smse da dol padeš. Ok sej ga razumem hudo mu je in rad me ma. Kupu mi je tud vrtnice...dones sem se pa še slišala z njegovo mamico, ki mi je rekla nej premislim in da nesmeva z pogovorom in odločitvijo odlašati. Da je celo noč jokal in da sploh ni danes hotu v službo. Da ima oba full rada...
Kaj nej nardim tk me boli ko vem, da ga bom full prizadela. Joj...
Razmišljam že da ga sploh nebi pustila ampak da bi še poskusila ampak itak vem da sebe in njega slepim.
Imam ga rada kot frenda in ne kot tipa. Spolnih odnosov mi sploh nesede met.
Je njegova mami rekla kaj pa če bi full skup hodila kam ven: bazen,... pa tk ane nevem kaj sploh nej
Nikolše nism dala tipu konec, ki me ma tako rad...težko je...
Dejte kej povedat...
Sama ga nimam več tok rada in vem, da ni to to amapk nemorm mu dat konc, ker mi full otežuje stvar...včeraj mi je pošiljal take smse da dol padeš. Ok sej ga razumem hudo mu je in rad me ma. Kupu mi je tud vrtnice...dones sem se pa še slišala z njegovo mamico, ki mi je rekla nej premislim in da nesmeva z pogovorom in odločitvijo odlašati. Da je celo noč jokal in da sploh ni danes hotu v službo. Da ima oba full rada...
Razmišljam že da ga sploh nebi pustila ampak da bi še poskusila ampak itak vem da sebe in njega slepim.
Je njegova mami rekla kaj pa če bi full skup hodila kam ven: bazen,... pa tk ane nevem kaj sploh nej
Dejte kej povedat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah sej...pr men je to napako da najprej gledam kako bo z drugim šele na kon nase pomislim ane...
Pa on bi pol rad čist u nulo pretrgal stike in nikol več me vidu...jst pa tega nebi rada čeprav ga razumem, da ga bom prizadela in me nau hotu več vidt pol...
Pa on bi pol rad čist u nulo pretrgal stike in nikol več me vidu...jst pa tega nebi rada čeprav ga razumem, da ga bom prizadela in me nau hotu več vidt pol...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jah Hely vidš to se pa zgodi, če rineš z nekom v zvezo v upanju, da ga boš vzljubila nekega dne. No pa nočem ti zdej pameti solit, ampak vseen v tem primeru mislim, da je bolj, da gledaš nase, ker to, da vztrajaš v taki vezi kjer mu ti nemoreš nuditi enake ljubezni kot on tebi je lahko samo slabo za oba. Itak ne bosta srečna ne ti ne on tko, da bolj, da čim prej razčistiš pri sebi in z njim
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
hely js mislim,da če veš da ne gre več naprej in da je brezveze da sta skupaj,mu čimprej na lep način dopovej da pač ne gre! KEr bolj odlašaš težji je! fantje so pa itak znani po tem,da kar hitro pozabijo! no,sam to ni pravilo! Res,bolje nardiš,če prej končaš kot kasneje-tut znj bo lažje! želi ti vso srečo!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Hely js ti dam nasvet iz lastnih izkušenj. Čimprej ga pust, drgač bo vedno bol boleče za oba. Pr men je tud blo tako, da ga nisem hotla pust ker se mi je smilu. Pol je pa prišlo tako daleč, da je bil skos bolan, zgubo je službo itn... Na koncu se je hoto celo ubit. Za men je bil to šok in enostavno nisem več zdržala in sem rekla:" Zdaj je pa konc!" Včasih me še zdaj vest peče zarad tega.
To je pač moja izkušnja. Saj vem, pr tebi je drugače. Ampak vseeno se malo zamisli, pa boš vidla da to odlašanje ni nič dobrega.
To je pač moja izkušnja. Saj vem, pr tebi je drugače. Ampak vseeno se malo zamisli, pa boš vidla da to odlašanje ni nič dobrega.
-
Čebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
Hely_3 napisal/-a:Joj samo otežuje mi stvari...
Dejte kej povedat...
Sm bla s fantom tri leta (oziroma bi blo 3 leta pred 5 dnevi), pa se mi je zgodilo isto ku opisuješ. Začel mi je it na živce, bil mi je v breme, mislit sem začela na bivše in na to kako bi blo fajn če bi bla sama. Predvsem pa nisem si ga več želela. Na koncu sploh nisva več seksala... Razmišljala sem podobno, ker ga mam še vedno full rada in full je fajn, samo tko ku zdej gledam vse skupaj, mi je bolj kot dober frnd alpa brat. Full mi je blo težko se odločit. O tem sem sigurno premišljevala par mescov, če ne še več. Večkrat sem se tudi z njim pogovorila, ampak logično ni hotu niti slišat. Potem pa mi je en dan prekurlo in sm mu mogla vse, res vse povedat! In tisti dan je zašteku.
Je premalo časa mimo, da bi lahko vedla če sm nrdila prow. zaenkrat mislim, da sem. Moreš gledat nase, če v zvezi nisi srečen in ti ne daje tega kar si želiš, potem je taka zveza samo muka.
Meni je pri odločitvi full pomagalo to, da sem se pogovorila z eno punco, ki je s fantom že 7 let in je tudi starejša od mene in mi je povedala, da je ona imela tudi par takih kriznih obdobij. ampak kot se mmed vrstcami razbrala, ji je žal, da ni že prvič s fantom prekinla. Zdej je pa itak že tolk daleč, da je navajena na tako zvezo in da bo tko pač do konc življenja.
Sej če pomislim bi lahko tko živela do konc življenja in bi blo cool, samo ne vem če sem se pripravljena odrečt tem sanjam o pravi ljubezni, ki obstajajo v moji glavi. Se počutim premlada, da bi nehala verjet v ljubezen.
The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return. (Moulin Rouge)
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja vrjamem vam ja...
Zdele se pelje k men, da se pogovoriva. je že kar reku, da bo vzelk stvari in šel ane. Je reku da on trpi in jst zraven.
Bojim se vsega skupej...
Rada bi bla njegova kolegica ampak je reku, da ko bo konc noče več slišat zame....
Pa to on z vsako naredi...
Zdele se pelje k men, da se pogovoriva. je že kar reku, da bo vzelk stvari in šel ane. Je reku da on trpi in jst zraven.
Bojim se vsega skupej...
Rada bi bla njegova kolegica ampak je reku, da ko bo konc noče več slišat zame....
Pa to on z vsako naredi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov