Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
V dveh letih in pol kar sva skupaj, sem samo enkrat pomislila, da bi blo bolje če bi šla narazen. Pa še to sm bla full razkurjena.
Fora je v tem, da sploh nima časa zame. On hodi na fax, u službo, h gasilcem, doma dela pr fotru in pol še kakega srednješolca matematko inštruira al pa kej tazga. Šele potem pridem jst na vrsto.
In potem mi še reče, da sm vedno na prvem mestu. Če pa ni to res! Fora je še tle k majo samo en avto doma in potem se vedno zarad tega kregajo kdo ga bo vzel in to..
ma joj no.. ravno zarad tega se skregava in takrat mi je res prekipelo...
Fora je v tem, da sploh nima časa zame. On hodi na fax, u službo, h gasilcem, doma dela pr fotru in pol še kakega srednješolca matematko inštruira al pa kej tazga. Šele potem pridem jst na vrsto.
In potem mi še reče, da sm vedno na prvem mestu. Če pa ni to res! Fora je še tle k majo samo en avto doma in potem se vedno zarad tega kregajo kdo ga bo vzel in to..
ma joj no.. ravno zarad tega se skregava in takrat mi je res prekipelo...
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Tut js sem že pomisla na to,d a bi blo bolš če greva narazn. Ko je on zradi službenih obveznosti bil v drugem kraju se je ful malo krat spomno na men. In takrat sem misla končat zvezo. Zaj ko pa je prišel nazaj sem pa vesela da tega nisem storila.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Sem že pomislila, čist na začetku zveze. Ampak še to, tko v navalu jeze in kakšnega razočaranja.
Zdej pa že dolgo nisem pomislila na kej tazga. Si sploh nočem predstavljat, da ne bi bila več skupi. Ker se res super razumeva in vse.
Zdej pa že dolgo nisem pomislila na kej tazga. Si sploh nočem predstavljat, da ne bi bila več skupi. Ker se res super razumeva in vse.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
rinca napisal/-a::( škoda rebel...a nisi ti odprla teme ko sta mela neke probleme s seksom in je pol šlo ful na bolje?
jst včasih premišljujem o tem ko sem res jezna nanj, ampak mi potem vedno bad rata ker se mava tooook rada.
jap...glede tega je že šlo, ostal pa niti ne...to je to
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
pomagite mi... 4 mesce mam že fanta,... rada ga mam, vendar zanje čase mi postaja vedno bokj vseeno za njega. ko je ob men se mava ful lepo in takrat mu nebi nikol mogla rečt konc je. ko ga pa zvečer žuram brez njega me večkrat zamika da bi bilo mogoče dobr bit mal frej. če bi ga pustila, mislm da bi ga po 1 tednu spet hotla nazaj, ampak on mi je povedov da me nebo vzev nazaj če se kdaj razideva. če pa mu nebom dala kajle se pa bojim da ga bom slej ko prej prevarala. IMA KATERA KAKŠEN NASVET?
- seaprincess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
Mislim,da moraš sama pri sebi razčistiti kaj ti je prioriteta...žuri ali on. Veza ni nekaj kar lahko odložiš kot kakšen plašč na obešalniku,ampak se je treba zanjo stalno truditi.Saj če si v vezi ne pomeni,da ga ne smeš žurat (vse v svojih mejah seveda),razen če gre pri tebi zato,da ko greš ven in spustiš možgančke na pašo,gledaš druge tipe in si potihem želiš da bi bila s kom drugim. To veš ti sama,a ne? Tvoj tip ima pa prav; ne moreš reči nekomu adijo,čez en teden pa...sorry premislila sem si. Ne gre to tko. In še nekaj 4 mesece je še zelo kratka doba...daj mu možnost,da ga bolje spoznaš,tako pozitivne kot neg. strani in boš potem videla. Vso srečo ti želim pa odpiši kaj.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm mela nek cajta mal krize sama s sabo, in sm bla že sama sebi odveč in sm druge ljudi težko prenašala. Na srečo je precej vztrajen in potrpežljiv z mano, tko da se je vse rešlo. Sem pa razmišljala o tem, da bi končala, ker se nism počutla zmožno enga normalnega zdravga odnosa.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Pr men v 5ih letih ni blo nikol nekega intenzivnega razmišljanja o tem, da bi ga pustila. Itak sm včasih ko sm bla jezna najn potuhtala na to, da bi kr šla, ampak me je že po kaki minutki čist spustil. nikol nebi mogla brez njega. Ljubim ga najbolj na svetu!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- *leila*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2006
nikoli nisem razmišljala da bi ga pustila ker mi je preveč lepo z njim!!
mislim pa da ko enkrat začneš razmišljat o tem se bliža konec zveze. vsaj pri velik kolegic je blo tko
mislim pa da ko enkrat začneš razmišljat o tem se bliža konec zveze. vsaj pri velik kolegic je blo tko
Zadnjič spremenil *leila*, dne 14. Nov. 2006 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem o tem razmišljala na začetku zveze, ko mi je začelo it na živce, da mu niso mu bli všeč moji prijatelji (klapa s katero smo bli veliko skupaj), na živce mi je šlo njegovo obnašanje, ko se je napil, na momente sem bila prav alergična, pol se je pa vse obrnilo v nasprotno smer - ugotovila sem, da je imel glede prijateljev čisto prav in sem jih odpisala, ugotovila sem tudi, da sem bila za tisto njegovo obnašanje v opitosti kriva sama, ker mi ni mogel ničesar dopovedati, od takrat veliko več časa preživljava skupaj, hodiva na skupne zabave, imava skupne prijatelje in si več ne morem predstavljati, da ga ne bi bilo. Nikoli več nisem pomislila, kaj pa če to ni to, kaj šele o tem, da bi končala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov