Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a hudiček » 05. Okt. 2004 21:23

Tud men se to dogaja, sam na koncu vedno pridem do tega, da mi je še vedno luštn z njim in da ga mam rada.
Problem je pa v tem, k zveza po nekem času postane dolgočasna in vse je rutina. Ni več tko k na začetku, k komi čakaš, da ga vidš...
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 05. Okt. 2004 21:38

hudiček napisal/-a:Problem je pa v tem, k zveza po nekem času postane dolgočasna in vse je rutina.

Potem se je treba vse več truditi v zvezi, da je zanimivo in razburljivo.... mene veseli razmišljati kako naj ga presenetim... :magic:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 05. Okt. 2004 23:56

Občasno res razmišlja, da bi ga kar pustila. To je večkrat takrat ko imam kak slab dan al me pa res ful razpi*di in mi gre vse na ku*ac in si mislm, pa kaj mi bo še ta dec zraven, živ dovgcajt,.....Pol pa k se mal pomirim pa začnem razmišlat kakšno bi sploh bilo moje življenje brez njega.....in odgovor je PRAZNO. Pol me vse mine in se mu samo privijem v objem in pozabim na te grenke misli
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 06. Okt. 2004 16:56

Včasih je taka mona, da bi ga najrajš u rit sunla... :wall: Ampak nikol tko zares ne razmišljam o tem, da bi ga pustila in da bi šla narazen, ker me ima res rad in mi to skuša pokazat čimvečkrat...in če je en dan čist brez volje za karkoli, pol se drug dan potrudi zame..pa čeprav mi gre en dan prej res :cry: In če sam pomislm, da bi mogla ostat brez njega...bi najrajš umrla... :angel:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Okt. 2004 16:13

Hmm ja včasih sm res tok jezna nanga..., ponavadi kadar me razočara al pa če se kej kregava, da bi mu najrajš kr rekla...ma dej ne morem več!! Ampak pol k pa pomislm tut na tiste lepe trenutke pa vem, da ne bi mogla brez njega...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 08. Okt. 2004 15:57

Ljudje smo vsak zase unikat in je normalno, da se nasa mnenja na nekaterih stopnjah razlikujejo, odvisno kje-ce se mnenja razlikujejo pri vprasanju, ki je po tvovejm mnenju zares pomembno zate, ja, takrat se razmislja o tem, ali je sploh "vredno" casa. Ampak zdi se mi pa brezveze, da bi se premlevalo o takih vprasanjih, ko se na nekem podrocju ne strinjata. :? Resna zveza pac z obeh strani zahteva trud in razumevanje in zavedanje, da si bosta kdaj pa kdaj tudi skocila v lase, ampak takrat hkrati se vedno vedela, da se ljubita in, da ljubezen cutita. Ne pa v stilu: "Nisi pomil posode!ti cepec, ne ljubim te vec,te bom kar zapustila!" :D
Uporabniški avatar
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: sirni svet

Neprebrana objavaNapisal/-a suhica » 08. Okt. 2004 16:16

sm ze pomisnla (zdej ze dolgo ne) ampak vem da ga ne bom pustila, ker vem kok mi je blo hudo k sva se enkrat ful spicila in sla ze skor narazen.
takoj pomislm na use lepe momente ksva jih prezivela skupi in se takoj skuliram.enostavno ga ljubim :knuddel: :bussi: :love: :hearts:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 08. Okt. 2004 18:28

ursyxy napisal/-a:Jst včasih razmišljam kok hudo bi mi blo, če bi šla narazn, sploh si ne predstavljam življenja brez njega.

Men se zdi, da jst tut tko razmišljam. :love:
_Metuljčica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a _Metuljčica_ » 10. Okt. 2004 22:23

Ko sem ga spoznala, sem takoj vedela, da je to, TO! Pred njim se mi to ni zgodilo nikoli. Niti slučajno ne razmišljam, niti pomislim ne, da bi kdaj pustila, da bi bila morda še malo samska, da kaj zamujam... Enostavno ga ljubim in si želim biti z njim celo življenje!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 10. Okt. 2004 23:51

jst skor ne vrjamem, da nekatere nikol ne pomislite, da bi ga pustile oziroma niste nikol razpi*dene na svojga tipa.......
kako se lahko v vsem strinjate.....enostvano NE vrjamem......ni tega......edino če tiho sedite in ga poslušate......in mu sledite k pes na povodcu......
ne vrjamem......
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 11. Okt. 2004 2:20

Se strinjam z bejbiko. Vas tip nikol tok ne razpi*** da ne pomislte na to, kok ga mate zdej ta trenutek povn kufer in bi se najraje pobrale stran od njega. Sej pol k se stvar umiri je spet ql, ampak takrat v tistem navalu jeze pa...... :zunge:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 11. Okt. 2004 16:21

Saj ni to, da nas ne razp***, ampak jaz vseeno pri tem ne pomislim, da bi ga zapustila. Mogoče zato, ker zna tak fajn 'tolažit', če me razjezi, da sploh ne morem bit na njega jezna, ker se prej začnem smejat. Eh kdo bi vedo :lol:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 11. Okt. 2004 18:43

Ja mene tut moj zna ful dobr potolažt, tko da pomoje to že kr mal izkoriščam. Npr. iz muhe nardim slona sam zato, da bi se pol mal muckov okol mene. Pa ne da tega ne dobivam dovolj...ne vem no.....paše mi to...pa včasih tut kej pojamram, da me boli to in ono, pol pa on vs tak fletkan pride k men pa me potolaž...joj kok mi je to noro.....
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 11. Okt. 2004 19:04

tudi meni se to kdaj pa kdaj zgodi, ...
Ampak, saj veste kako gre tista od Zmelkoow - ... z malo dobre volje se reši vsak problem!!! :zustimm:
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 12. Okt. 2004 10:18

[quote="cotkica"]Ja mene tut moj zna ful dobr potolažt, tko da pomoje to že kr mal izkoriščam. Npr. iz muhe nardim slona sam zato, da bi se pol mal muckov okol mene. Pa ne da tega ne dobivam dovolj...ne vem no.....paše mi to...pa včasih tut kej pojamram, da me boli to in ono, pol pa on vs tak fletkan pride k men pa me potolaž...quote]

Pod to pa se tudi jaz podpišem :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot], saarijarvi