Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 18:10

U madona, sta tkole to povedala da se mi res zdi skrajn cajt... :eek:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 19. Jan. 2006 18:17

Sej JE skrajni cajt!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 18:27

sej bom, sej bom :buhu:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 19. Jan. 2006 18:27

Nisem se nikol o tem razmisljala... Vrjetno se tak fejst jezna na njega nisn bla :) Pa tut nocem o tem razmislat ker bi mi blo vrjetno ful hudo kr ga mam ful rada :wink:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Jan. 2006 18:28

Jooj, Latte, tole se je pa zdej slišalo kot da gre za kakšen opravek..da moraš neki uredit, pa odlašaš.. :(
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 18:35

Ja ja sej vem :? Zdej vem da bosta Jochie pa sweet kitty mela take face vrjetno :eek: , sam jst ga ne bom pustila, naj se mal potrudi me dobit nazaj, če se bo pa ponovilo je pa history :schlaumeier:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jan. 2006 18:48

Latte napisal/-a:Ja ja sej vem :? Zdej vem da bosta Jochie pa sweet kitty mela take face vrjetno :eek: , sam jst ga ne bom pustila, naj se mal potrudi me dobit nazaj, če se bo pa ponovilo je pa history :schlaumeier:

ti bi mu ob tem izpadu dala se drugo priloznost? groziti zenski s fizicnim nasiljem je nekaj najbolj primitivnega, kar lahko obstaja.

sicer pa kakor si postlala, tako bos spala! :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Jan. 2006 18:51

jz sm na to pomislila nazadnje ene 2 leti nazaj, k sva se se spoznavala pa kregala zarad brezveznih stvari... od takrat pa ne vec :razz:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 19:31

Jochie napisal/-a:
Latte napisal/-a:Ja ja sej vem :? Zdej vem da bosta Jochie pa sweet kitty mela take face vrjetno :eek: , sam jst ga ne bom pustila, naj se mal potrudi me dobit nazaj, če se bo pa ponovilo je pa history :schlaumeier:

ti bi mu ob tem izpadu dala se drugo priloznost? groziti zenski s fizicnim nasiljem je nekaj najbolj primitivnega, kar lahko obstaja.

sicer pa kakor si postlala, tako bos spala! :?

Vem Jochie, in tut men tole ni nč ušeč, sam morš pa razumet zakaj ne morm kr tko vreči 2leti preč..sej pravim, tole se je zgodilo prvič in ne mislim mu pa zdej kr rečt: "ja ok, sej je vse uredu pa forgive and forget" se bo mogu hudičevo potrudt...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jan. 2006 21:47

miele, meni je moja bivsa po dobrih dveh letih rekla: moram najti samo sebe! potem pa sem se dobra pol leta potreboval, da sem spoznal, da je resno mislila ter da sem se bil sposoben obrniti ter oditi. pa mi ni bilo zal niti trenutka, prezivetega z njo...

sedaj sem pa spet srecen! :)

ljubezen je eno veliko tveganje, ti pa kalkuliras in to ni dobro...verjamem, da sta dve leti pac dve leti, ampak.... ti ze ves... :?
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 19. Jan. 2006 22:19

jaz nikol nisem glde tega razmišljala....če bi pa...pa bi ga pustila takoj...ko bi vedela da ni več to to :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jan. 2006 0:05

Latte, če že razmišljaš, kolk let boš stran vrgla, potem je boljše, da sta kljub vsemu le dve, kot pa da greš stran čet tri leta, če bo res nevzdržno..

Jst sm šla stran po 9 letih in nikoli nisem pomislila na to, da sem jih stran vrgla. Mi je bilo kljub vsemu večino časa lepo.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 20. Jan. 2006 7:51

Pa ne kalkuliram no :? mi je drugače ful lepo in se mava res dobro skupaj, se pač zgodi da se skregaš pa marsikej rečeš, pa tut stvari so malo bolj zapletene no..kaj pa vem, se bo treba usest in dobro pogovort, če pa ne bo nič boljše, bom pa usaj vedla da sem dala use od sebe za to zvezo k mi res veliko pomeni :?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 20. Jan. 2006 7:58

Jaz sem pa še kar srečno zaljubljena. :hearts:
Uporabniški avatar
mikinikita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mikinikita » 20. Jan. 2006 13:23

jz mam svojga tipa najraj na tem svetu,pomojm ne obstaja oseba k bi ga lah zamenjala..niti pod razn mu nikol ne bo noben niti do kolen..vem da on misl isto zame..ampak..sm tud že razmišlala da bi ga pustila..nazadne enkat lansk let..zarad čist najnih razlogov,katerih se mi ne da razlagat..ampak mam pač prov :D sam jz njemu vse kr razmišlam o najni vezi povem..in večinoma se o vsem strinjava..torj mu povem tud kadar hočm it od njega,pa se pol o vsem pogovoriva..midva sva soulmates in mislm da bova kr lepo do konca skup,kt bonny in clide :lol: teb pa priporočam da mal bl pogledaš vase pa ugotoviš,če ga maš res tok rada da ne bi dala šanse nekomu drugmu pa če se ti splača zabijat leta u taki vezi,da ne boš kasnej rekla da ti je uniču mladost in da bi ti blo ful bol če bi se ga rešla prej...it's your life, treba ga je izkoristit do konca..veš sam en živlene maš :evil:
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov