Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 30. Nov. 2005 16:27

kara napisal/-a:Zanima me, če kdaj razmišljate, da bi zapustile svojega fanta? In ob katerih trenutkih?

Jaz imam včasih dneve, ko si sploh ne znam predstavljati življenja brez njega in planiram prihodnost, včasih pa začnem razmišljat:"Pa sej je totaln dolgcajt, še tale izpit naredi, pa mu povem, da je konec ..."

Kako je z vami?

Juhuuu rožice moje :blume:

Jst trenutno razmišljam da bi popokala kufre in šla, on bi pa požiru prah za mano...pa seveda tega ne bom nardila, ker ga mam zelo rada in vem da ma tudi on mene in se je vredno potrudit za najin odnos!

Drugač se pa zadnje čase kr konstantno kregava zarad malenkosti, ampak tko pride...kdaj sm res zmedena in ne vem kaj bi, naj vztrajam? Ma sploh smisel?Ampak se pomirim in vidim da ni biu big deal, čeprou me kdaj tko razjezi da bi ga najrajš z vilami po nagi riti :D

Jah zato pa so moški ne, da nam kdaj pa kdaj nardijo kak siv las preveč :ritter:

Lep dan
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 30. Nov. 2005 16:31

ravno ta trenutek! pa tko je kadar sm res jezna! ampak vem d to ni rešitev pa se pol raj pomenva pa rešva zadeve! k itak ga mam preveč rada da bi ga res zapustila!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *p4Lc!c4* » 30. Nov. 2005 18:01

Traxie napisal/-a:Jst mam tud vcasih take pomisleke...K zacnem razmislat pa k poslusam sosolke k ga toook zurajo pa spoznavajo razlicn folk pa uzivajo mladost jst sm pa skos samo z lubijem :roll: .

Full ga mam rada pa vse samo zdi se mi da je se full prehmal za tako zvezo kokr jo mam, da bom mela za to vse se cas in da zdj zamujam mladost...In potem ko pride do ksnga prepira mi takoj vse dol pade in mu dam konc. Pol me on pros da naj pridem nazaj in na koncu sva oba objokana pa si govoriva da bova za skos skupi. Skupi sva 1 leto pa sm mu to ze ene 5x nardila :/ .

Sploh ne vem kako to da mu je se vedno tok do mene k sm tako zmedeno bitje

:confused:

Ej Traxie pr nama je CIST ISTO!Jst ga mam tut ful rada ampak jst tut res mislem da je zj cajt se za zurat ne pa pr 18 met ene resne zveze!A ni tko?
Pa sm mu saj 5x jst tut konc dala k sva se kej skregala ampak mi je poj skoz TOLK joku da sva spet skp pristala?!Sej mi je lepo pa se mava rada on je CIST zalublen jst pa tut sam se mi zdi da sva se vseen mal premlada! :roll: Čeprov tko dobrga fanta kt je on bom tesko najdla, ker res vse nardi zame pa res je dobr...sam kurc k sva mal se premlada?!?
Fajn bodte... :D :flower:
HaVe A gReAt DaY...
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 30. Nov. 2005 21:41

Živiva skupaj (poročena). Včasih se močno skregava in to tako, da bi ga nesla pred vrata. Ampak to je del življenja v dvoje, tako kot to, da se naravnost "obožujeva" in si ne predstavljava življenja vsak zase. To je to.

Ko me pa razjezi....bi ga zihr zapustila ....rečmo za 5 min.
:flower:
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 30. Nov. 2005 23:40

*p4Lc!c4* napisal/-a:
Traxie napisal/-a:Jst mam tud vcasih take pomisleke...K zacnem razmislat pa k poslusam sosolke k ga toook zurajo pa spoznavajo razlicn folk pa uzivajo mladost jst sm pa skos samo z lubijem :roll: .

Full ga mam rada pa vse samo zdi se mi da je se full prehmal za tako zvezo kokr jo mam, da bom mela za to vse se cas in da zdj zamujam mladost...In potem ko pride do ksnga prepira mi takoj vse dol pade in mu dam konc. Pol me on pros da naj pridem nazaj in na koncu sva oba objokana pa si govoriva da bova za skos skupi. Skupi sva 1 leto pa sm mu to ze ene 5x nardila :/ .

Sploh ne vem kako to da mu je se vedno tok do mene k sm tako zmedeno bitje

:confused:

Ej Traxie pr nama je CIST ISTO!Jst ga mam tut ful rada ampak jst tut res mislem da je zj cajt se za zurat ne pa pr 18 met ene resne zveze!A ni tko?
Pa sm mu saj 5x jst tut konc dala k sva se kej skregala ampak mi je poj skoz TOLK joku da sva spet skp pristala?!Sej mi je lepo pa se mava rada on je CIST zalublen jst pa tut sam se mi zdi da sva se vseen mal premlada! :roll: Čeprov tko dobrga fanta kt je on bom tesko najdla, ker res vse nardi zame pa res je dobr...sam kurc k sva mal se premlada?!?
Fajn bodte... :D :flower:

mah.. sej je blo pri men tud isto, midva sva skup od mojega 16-ega leta in sem vedno zavidala samskim kolegicam ker so lahko delale kar so hotle, pa skoz žurale, js sem bla pa z lubijem.. ampak zdej ko sem mal starejša mi pa sploh ni žal, ker vem da mi je blo z lubijem ful lepo in mi ni blo nikoli dolgčas.. pa sej če maste zdej fanta to še ne pomeni da morte bit 24/7 z njim.. prav tako lahk greste s kolegicami žurat pa se met fajn.. sam če si v resni zvezi se je pač treba nekaterim stvarem odpovedat (oziroma jih omejit..). ampak če maš s to osebo dober odnos in če se mata rada, pol je res vredno..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Dec. 2005 0:00

Ko sva se skregala, mi ni nikoli prišlo na misel, da bi v tem trenutnem afektu odšla, ga zapustila, to je trenutek, ko si pod vplivom čustev in ne moreš trezno razmišljat.
Peri nama je bilo drugače, postopoma so vse bolj postajale očitne razlike med nama, vsak se je razvijal v drugo smer in dejansko sva si oba sama pri sebi prišla na jasno, da tako ne moreva več naprej.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 01. Dec. 2005 0:42

ja razmišljam ja...
včasih prav preveč...
Waiting in the queue oh whoopee doo
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 01. Dec. 2005 23:46

Priznam, da se zgodi, da na to pomislim... ampak v naslednjem momentu se takoj zavem, da ne bi mogla brez njega. Been there, done that, je blo grozno brez njega, res...
Uporabniški avatar
Poletna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Poletna » 11. Dec. 2005 17:48

o tem razmišlam vsak dan. ne vem, kaj me zadržuje :?
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 11. Dec. 2005 18:19

Uuuuuuuuuuuf kokrat ! hudobija je tole ... Ko ne gre po mojem, ko se ne obnasa kot mislm da bi se mogu ko .... ko preprosto ni dovolj pa ko mislm da vse zginja, daje itak brezveze , ko tko ni prihodnosti...Oh ja... Pol pa še zaupanje k je že tko delikatno... Tko hitro smo pr tem :eek:

SAMO ;) pol te pa objame pa neki naravnost perfekntnega nardi pa si Cooked again :twisted:

In sva skup in je sonce ....
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 12. Dec. 2005 16:04

Pa ne sam da premišlujem sm to že parkrat izvedla :?
Ponavad ker me je panika zgrabla ... priznam da čist po krivic pa po neumnosti ;)

Samo zdej se mi pa zdi da sva dala že tok teh prepirov čez da nama kr gre in naju to samo povezuje :)
Ker sva na podlagi tega ko nisva bla skupi ugotovila kok si želiva bit skupi in zdej sva (spet) skupi :idea:
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 12. Dec. 2005 18:44

hmmm,...da bi ga zapustila? trenutno ga nimam,...oz mam in nimam...mam spet 3 in nimam dobenega...nic resnega....ampak...ko se spet vrtim v zacaranem krogu si mislim,...katerega bi "izbrala"....in potem si sama pri sebi recem: Barbara...kaj vleces vse za nos...ce so drugi tebe se ne pomeni da moras ti tudi nazaj....in mislim vse 3 pustiti na miru....

resnicno ne vem kje se me vcasih glava drzi....za to pa pomagajo samo prijatelji :D
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Jan. 2006 17:12

Vedno bolj intenzivno... :gruebel:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jan. 2006 17:56

Latte napisal/-a:Vedno bolj intenzivno... :gruebel:

ga se nisi??? :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica