Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 11. Jul. 2009 12:51

tanchii pri men je isto.. nekaj obljubla pol pa ni nič s tega! tak sem žalostna da bi ga najraje pustla..
cherryandie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cherryandie » 11. Jul. 2009 13:10

Vseenomiska23 isto je pr men. Lih v sredo je oblubil, da se bo zej lepo obnašal in mi ne bo lagal al pa me zajebal če sva zmenjena. No pa je blo včer isto. Je bil ob treh popoldne čist sladek pa rekel da se zvečer vidva, pol ga pa ob devetih zvečer kličem pa nič. Se ne uglasi, ne pokliče nazaj, tud zjutri ne, nič!?! Pol se je pa ob enajstih končno uglasil, pa se delal kot da ni nič narobe, rekel da je telefon v službi pozabil, domač pa ne dela... ja itak, kot da sem iz lune padla, pa da nobeden na svet nima telefona da pokliče. Sploh zato ne morm verjet, k je blo kaj podobnega že milijonkrat! No in pol sm jest telefon izklopla, zej pa spet nič ne pokliče. Sm bla prepričana da ga bom lažje pustila, zej mi je pa spet u vodo vse padl. Ko bi vsaj pokazal da mu je kaj do mene.

Kaj mislte, kaj naj?
Srce, ki ljubi, ostane vedno mlado.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 11. Jul. 2009 13:20

h...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Luss » 11. Jul. 2009 14:19

cherryandie, si njemu povedla, kolk ti gre takšno početje na živce? Recimo, ko sm jz z bivšim hotla govorit o tem, da me razjezi tako obnašanje, je vedno tko obrnu stvari, da sm se na konc jz počutla krivo, neumno in bedno.. in ja, to ti pošteno naje samozavest.. u glavnem, če se da pogovorit z njim, mu povej, kk se počutiš, pa da rabiš videt, da mu neki pomeniš.. vem pa, da če se samo upa, da se bo spremenu, se to ne bo zgodlo in bo škodlo sam tebi, ko se boš sekirala zarad nekoga, k tega očitno ni vreden..
Z nasmehom si lepša.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]