Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
js velikokrat razmišljam da bi ga pustila, ampak ne zaradi njegovih lastnosti oz. njegovega karakterja, ampak zaradi okoliščin...mislim, on bi živel pri mami oz. v njegovi hiši, kjer sem enkrat že pisala kakšno je...
njegova mama je fuuuuuul verna...že v tisti skrajnosti...nimam nič proti tem, samo pol včasih razmišljam kako bi blo, ko bi mela svoje otroke-kako bi jih potem ona v tem duhu ''vzgajala''...nič ni slabega v tem, ampak jaz sem si rekla da nikoli otrok nebi v nič silila...
večinoma mi pač to gre po glavi, kako se bi vmešavala...ker se že zdaj, pa še sploh ne živim tam...
pol so tu še njene mačke, ki so vsepovsed....RES VSEPOVSOD! in delajo kar hočejo, spijo in ležijo kjer hočejo-tudi v kuhinji, jedilnici, na mizi...dlake vsepovsod...jaz mam rada mačke, jih imam 5, ampak so lepo zunaj, kjer jim nič ne manjka...
no, jaz svojega fanta ljubim, ne predstavljam si življenje brez njega...ampak takoj ko govori kako nama bo fajn tu, pri njemu, bi najraje zbežala, ker ne morem živet tam...ko sem mu predlagala, da bi si vzela stanovanje, je rekel da je to nepotreben strošek, s čimer se strinjam ampak vseeno ne morem živet tam...kaj naj naredim???naj se pač sprijaznim in ''trpim'' ali naj gonim svoje?
njegova mama je fuuuuuul verna...že v tisti skrajnosti...nimam nič proti tem, samo pol včasih razmišljam kako bi blo, ko bi mela svoje otroke-kako bi jih potem ona v tem duhu ''vzgajala''...nič ni slabega v tem, ampak jaz sem si rekla da nikoli otrok nebi v nič silila...
večinoma mi pač to gre po glavi, kako se bi vmešavala...ker se že zdaj, pa še sploh ne živim tam...
pol so tu še njene mačke, ki so vsepovsed....RES VSEPOVSOD! in delajo kar hočejo, spijo in ležijo kjer hočejo-tudi v kuhinji, jedilnici, na mizi...dlake vsepovsod...jaz mam rada mačke, jih imam 5, ampak so lepo zunaj, kjer jim nič ne manjka...
no, jaz svojega fanta ljubim, ne predstavljam si življenje brez njega...ampak takoj ko govori kako nama bo fajn tu, pri njemu, bi najraje zbežala, ker ne morem živet tam...ko sem mu predlagala, da bi si vzela stanovanje, je rekel da je to nepotreben strošek, s čimer se strinjam ampak vseeno ne morem živet tam...kaj naj naredim???naj se pač sprijaznim in ''trpim'' ali naj gonim svoje?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^^Jah težko je rečt kaj naresti, ampak definitivno se ne smeš kar sprijaznit s tem in "trpet", če ti to mori, ker bo vse skupaj sam še nove probleme rodilo.
Pogovori se s fantom, poudari mu resnost problema in določita vsaj neko sredno pot vsemu skupaj.
Pogovori se s fantom, poudari mu resnost problema in določita vsaj neko sredno pot vsemu skupaj.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
mikeno - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: koper
MilkyWay napisal/-a:Še 1x... Premisli, če si res želiš prekiniti zvezo (dolgoletno/kratko, resno/neresno...) zaradi nekoga, ki ti je samo všeč in še sama ne veš, če bi sploh hotla bit z njim.
Js ti ne morm kej dosti svetovat, ku pa to, da si vzameš cajt in dobro premisliš. Pomagat pa ti ne more, ker ne poznam niti vajine zveze, niti odnosa, ki ga imata, niti odnosa, ki ga imaš s tem fantom.
A še nekaj ti povem. Zakaj fantu ne bi povedala za pijačko? Vš kako pravim js: "Skriva samo tisti, ki ima "pokvarjene" namene".
Ne vidim smisla v tem, da mu ne bi povedla. Meni bi se npr. zdelo svinjsko do fanta, da bi pohajala okoli z drugim na pijačko, fant pa tega sploh ne bi vedu .
In še v strahu ne boš, ker boš vedla, da nič ne skrivaš in se ne bo treba sekirat, da bo fant zvedu od drugih .
se strinjam kar praviš glede tega da ni prav da skrivam, samo že vem da me ne bo razumeu. kako naj bi zgledalo da mu rečem da grem na drink s tipom, ki sem mu všče in je tudi on meni? halo?
če bi nas šlo več bi blo kul, samo samo jst pa on, je pa problem.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Ni mu treba rečt, da ti je všeč in on tebi (tko iskrena pa ti ni treba bit), ampak mu samo reči, da greš na pijačko (tolko fer pa si lahko). Če ga bo zanimalo še kaj, mu reči, da se s tem fantom morasta neki pomenit, da ni nič osebnega in da se mu ni treba sekirat. Skratka, povej mu vsaj za pijačko, pa boš imela že bolj čisto vest.
Sicer pa nevem no... Verjetno ti je ta tip fuul všeč, da si pripravljena zvezo končat zaradi njega. Nevem no... Raje premisli in se prepričaj, če so tvoja čustva do njega (tega fanta) resnična. Če SO sploh kšna čustva, razen všečnost.
Aphrodite: Nevem zakaj se nisi že zdavnaj uprla in povedala njemu, kaj te moti. Dej postavi se zase, drugače boš celo življenje trpela zaradi tega (če seveda misliš ostat z njim). Povej mu, da hočeš, da se malo osamosvoji in da nočeš njegove mame v zvezi. Reči mu, da hodiš z njim, ne pa z njegovo mamo še zraven! (ampak dej s portudit, da bo zvenelo malo bolj prijazno )
Mislim, take mame me pa res razjezijo, ker si mislijo, da se lahko vpletajo v vse! (Mislim stara, ti si svoje življenje odživela, zdej pusti meni, da zaživim!) Najbolj me je presenetilo, ko si napisala:
A kaj bo njegova mama vzgajala otroke? Ne, jih boš ti in tvoj partner. Ona lahko pomaga pri raznih opravilih, ampak vzgoja je naloga staršev in ne starih staršev. To razčisti z njo, še preden se podaš v kaj takega. Da ji bo jasno, kje je njeno mesto.
Sicer pa nevem no... Verjetno ti je ta tip fuul všeč, da si pripravljena zvezo končat zaradi njega. Nevem no... Raje premisli in se prepričaj, če so tvoja čustva do njega (tega fanta) resnična. Če SO sploh kšna čustva, razen všečnost.
Aphrodite: Nevem zakaj se nisi že zdavnaj uprla in povedala njemu, kaj te moti. Dej postavi se zase, drugače boš celo življenje trpela zaradi tega (če seveda misliš ostat z njim). Povej mu, da hočeš, da se malo osamosvoji in da nočeš njegove mame v zvezi. Reči mu, da hodiš z njim, ne pa z njegovo mamo še zraven! (ampak dej s portudit, da bo zvenelo malo bolj prijazno )
Mislim, take mame me pa res razjezijo, ker si mislijo, da se lahko vpletajo v vse! (Mislim stara, ti si svoje življenje odživela, zdej pusti meni, da zaživim!) Najbolj me je presenetilo, ko si napisala:
njegova mama je fuuuuuul verna...že v tisti skrajnosti...nimam nič proti tem, samo pol včasih razmišljam kako bi blo, ko bi mela svoje otroke-kako bi jih potem ona v tem duhu ''vzgajala''
A kaj bo njegova mama vzgajala otroke? Ne, jih boš ti in tvoj partner. Ona lahko pomaga pri raznih opravilih, ampak vzgoja je naloga staršev in ne starih staršev. To razčisti z njo, še preden se podaš v kaj takega. Da ji bo jasno, kje je njeno mesto.
- Alexx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Uf.. Pravo olajšanje, da vas je toliko. Povejte mi.. A sploh obstaja tisto pravo? Je s kom drugače, ali kdaj ne postane vse tako monotono. Mene namreč ravno to vedno skrbi. Da bi lahko dobila nekaj boljšega. Oziroma ga ne pustim, ker me je strah, da boljše ne obstaja. Kaj mislite? Premalo izkušenj, da ne bi imela pomislekov.
-
mikeno - Sramežljivka
^^Ni mu treba rečt, da ti je všeč in on tebi (tko iskrena pa ti ni treba bit), ampak mu samo reči, da greš na pijačko (tolko fer pa si lahko). Če ga bo zanimalo še kaj, mu reči, da se s tem fantom morasta neki pomenit, da ni nič osebnega in da se mu ni treba sekirat. Skratka, povej mu vsaj za pijačko, pa boš imela že bolj čisto vest.
Sej bi rekla za pijačo, sam...joj tko ne vem kaj naj. Zaenkat ne razmišjam še da bi ga pustila, ker ta drug mi je všeč, sam ne vem kaj on misli. in itak da bi več kot 2x premislila preden bi ga pustila ker itak sva že tok cajta skupi. zakaj mora bit tko zakomplicirano
Sej bi rekla za pijačo, sam...joj tko ne vem kaj naj. Zaenkat ne razmišjam še da bi ga pustila, ker ta drug mi je všeč, sam ne vem kaj on misli. in itak da bi več kot 2x premislila preden bi ga pustila ker itak sva že tok cajta skupi. zakaj mora bit tko zakomplicirano
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
huh... učasih mam filing kt da bi komot brez njega in da mi nebi blo nč hudo da bi se lohk več zabavala z drugimi.... ampak k si predstavlam da ga nebi mela več al pa da se nevidva en tedn... pa vidm da ne, da to pa ne pride vpoštev.
bova kr kupi doklr bo šlo
bova kr kupi doklr bo šlo
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mikeno napisal/-a:Sej bi rekla za pijačo, sam...joj tko ne vem kaj naj. Zaenkat ne razmišjam še da bi ga pustila, ker ta drug mi je všeč, sam ne vem kaj on misli. in itak da bi več kot 2x premislila preden bi ga pustila ker itak sva že tok cajta skupi. zakaj mora bit tko zakomplicirano
Potem zakaj bi ti s tvojim sploh ostala, če pa dvomiš v vajino zvezo? Verjamem, da vedno pridejo kšni dvomi in jih je treba razčistit...Zato jih dej razčistit z njim - s tvojim fantom. Mislim, da ima pravico izvedeti, kaj se dogaja pr tebi. Lahko se pomenita, kaj on meni o vajini zvezi, al mu je še všeč s tabo, ali uživa, ali te še ljubi... Mislim, da bo ob takem dvomu najbolje pomagal pogovor med partnerjema.
-
mikeno - Sramežljivka
zdej sm se odločla in se zmenila s tem drugim za pijačo, se bom mojemu že kaj zlagala. sam tko kotsm opazla ( s tem drugim sm si pisala) ima ful stvari skupnih z mojim dragim. nekatere stvari imata skupne, jst sm pa mislila da bo čisto njegovo nasprotje, in da to kar mi ni všče pri zdejšnjem bom našla v tem drugem. bojim se po eni strani da je enak mojemu dragemu po karakterju sam da je malček starejši in zato tudi malo bolj odrasel. ne vem no. po eni strani me privlači....uf
- zmajčica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
joj tudi meni je olajšanje ko atkole berem da ste tudi ve v dvomih.
jaz sem bila še preden sva začela v dvomih. enostavno nisem bila prepričana, če mi je dovolj všeč. karakterno mi je sicer že takoj ustrezal, vendar nisem bila prepričana o fizični privlačnosti. kaj mislite, se zveza, za katero že na začetku nisi prepričan, lahko obnese?
samo je pa moj problem tudi to, da mi sploh katerikoli fant zelo težko všeč. bila sem enkrat nenormalno zaljubljena, in sem po tem, vsakega primerjala z njim, pa je vsakemu nekaj manjkalo. vedno sem si mislila, če je on imel vse to, zakaj ne more imeti vsega tega tudi nekdo drug. potem sem malo spustila "kriterije" in on mi res ustreza.
meni je moj res super, pa še rad me ma včasih bi ga skos objemala, lupčkala včasih me pa te dvomi napadejo samo enostavno nisem prepričana ali sem zaljubljena. kakšen recept, kako preverit ail si zaljubljen ali ne
jaz sem bila še preden sva začela v dvomih. enostavno nisem bila prepričana, če mi je dovolj všeč. karakterno mi je sicer že takoj ustrezal, vendar nisem bila prepričana o fizični privlačnosti. kaj mislite, se zveza, za katero že na začetku nisi prepričan, lahko obnese?
samo je pa moj problem tudi to, da mi sploh katerikoli fant zelo težko všeč. bila sem enkrat nenormalno zaljubljena, in sem po tem, vsakega primerjala z njim, pa je vsakemu nekaj manjkalo. vedno sem si mislila, če je on imel vse to, zakaj ne more imeti vsega tega tudi nekdo drug. potem sem malo spustila "kriterije" in on mi res ustreza.
meni je moj res super, pa še rad me ma včasih bi ga skos objemala, lupčkala včasih me pa te dvomi napadejo samo enostavno nisem prepričana ali sem zaljubljena. kakšen recept, kako preverit ail si zaljubljen ali ne
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
jst sm še na začetku vsake zveze dvomla, al je to to kar iščemal ne, al sem zaljubljena al ne... sam pol čez čas že ugotoviš, al so bli ti dvomi upravičeni al ne... znaki, da si zaljubljen... mogoče to, da človeka pogrešaš, ko ga ni zravn, da mislš na njega in se ga spomneš, ko počneš kj tazga, kar tut skupej počneta, da komej čakaš, da ga vidš... recimo
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
...tudi jaz zadnje čase veliko razmišljam o tem da bi ga zapustila... ampak ni problem v njem, zelo dobro se razumeva imava tudi veliko skupnega, prepirava se skoraj nikoli... enostavno se mi zdi da ne čutim več tega kar sem na začetku, čeprav ni storil nič narobe... bomo videli kaj še bo iz tega
-
cupcake - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
Js pa zadnje case ugotavljam, da tudi mene pocasi mineva zaljubljenost Zaradi njegovih obveznosti se ne videvava tako pogosto, kot bi si js zelela... ceprav sva ze dolgo skupi in je vecino casa tako, se na to ne morm navadit. Mislite, da je mozno da zaradi tega izgubljam interes v najino zvezo?
Ne glede na vse pa ga mam fuuuuul rada in si zelim, da nama bo ratal- da bom cimprej spet mela tist zagon in bom vsak trenutek z mislimi pri njem
Ne glede na vse pa ga mam fuuuuul rada in si zelim, da nama bo ratal- da bom cimprej spet mela tist zagon in bom vsak trenutek z mislimi pri njem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov