Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *urshika* » 03. Jul. 2006 17:37

urszika napisal/-a:
*urshika* napisal/-a:Ja!!!!
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm.... :evil:
No konc koncev vem, da ga nebom pustila , k ga mam toook zlo preveč rada. :love:

midve mava pa isto ime, isti problem, in isti sklep na koncu :D

Samo da nimava še istga fanta pa je kul... :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 03. Jul. 2006 18:32

urszika napisal/-a:
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm.... :evil:
No konc koncev vem, da ga nebom pustila , k ga mam toook zlo preveč rada. :love:

enako...sam da jz nimam enakega imena...ah žalost ja....sploh ne vem kako nej komentiram to!Vem sam da sm fuuulllll jezna :evil:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Jul. 2006 17:09

*_nincy_* napisal/-a:
urszika napisal/-a:

enako...sam da jz nimam enakega imena...ah žalost ja....sploh ne vem kako nej komentiram to!Vem sam da sm fuuulllll jezna :evil:

sj men je zlo hudo k se ne vidva, sam je pa pol tolk bolš k se... sj se človk navad - če si se primoran vidt na 4 dni, je pač tko. če se vidš vsak dan, si pa tega navajen in se je težko odvadit.
mi je pa smešno/bedno, da sva se veliik več vidla med šolskim letom, kokr se pa poleti, ko naj bi bla frej in brez skrbi (pa nisva; on - izpiti, jaz - služba).
sej se mu vsaka dva dni prtožm glede tega, pa mu najdem, pol mi pa govori kok me ma rd. :D hihi :twisted:
se tolažm s tem, da bo po poletju bolš - bom tud js na faksu v lj in se bova (upam) več vidla. :)
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 06. Jul. 2006 11:15

Priznam resno razmišljam o tem da bi zapustila svojega partnerja (4leta), na začetku je bila ljubezen, ki je še nisem doživela, prepovedana, skratka nora. Zaljubljena sem bila bolj kot kdajkoli prej, vendar se je začelo, z njegove strani, pa partiji pa druge punce, pa nekaj prekinitev pa spet prazne obljube da nebo več...
PA spet jovo na novo no potem se je to s puncami se nekako nehalo so ostali še samo frendi in seveda bakanje, ki me je odtrgalo od njega vsako sekundo ko sem ga hotela imeti zase in ta prekleta njegova naivnost, vsakdo ga lahko spreeobrne v delčku sekunde samo jaz ga nisem znala nikoli.
Sedaj proti koncu pa je že tako in tako vse bogo, nič več sms-ov zvečer, nič klicanja komaj se kdaj spomne name, obljubi nekaj sploh ne pokliče, če ga pokličem jaz je zadirčen...ko sva skupaj je kul, takoj ko je z svojo družbo spremeni obraz, vse ga lahko nafukajo...
Ko sva skupaj se imava lepo, vendar vse lepo uničijo takšni trenutki ko ga ni...in velikokrat je izbral raje svoje kolege kot mene, zato ga počasi zapuščam in upam da mi bo uspelo
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jul. 2006 12:12

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 19. Sep. 2010 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 06. Jul. 2006 16:41

nenanena... joj, saj vem težko je, ko je tako hudo če se imata skupaj dobro, ampak potem je vse... saj bo... bodi močna... kako pa ti preživlajš trenute brez njega? znaš uživati brez njega?
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 06. Jul. 2006 20:43

ja to je najhuje, js brez njega sj ni da ga potrebujem 24 ur na dan, ampak zadnje čase se ne vidima po 3 dni, js pa sama, sj mam kolegice (opa kolegice ne prijateljice) in gremo tu pa tam samo te kolegice majo tud svoje fante in nemorjo čist po cele dneve z mano čepet medtem ko moj pač dela svoje biznise.
Nia vse to js že vem, ampak je težko, ko sva skupaj se imava ful dober ko je pa s frendu ga spreobrnejo v trenutku, o ženskah je bilo govora v prvih tednih ko sva bila skupaj, sedaj (nikoli neveš zagotovo zato nebom trdila da ni) mislim da tega ni ko je on sam dojel da sem resna in vse vseno pa je tu ta prokleta družba ki ga vedno spreobrne, evo primer se je tetoviral je reku da nebo več ker ga je ful bolelo in mu je blo gredo, včeraj so bli pri tistemu ki tetovira so bakali so bli zadeti so ga frendi palili da ne upa in on pač kao frajer se je tetoviru, vem da mu bo žal, sam kaj naj...
Js ne bakam, družim se z dobrimi puncami, uglavnem vem da sem uredu punca.
sj je on tud kul do mene ko sva skupaj, ko je z njimi je pa katastrofa...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 27. Apr. 2008 20:24

mene pa včasih mika da bi ga pustila zato, da bi lahko poskusla še z kom drugim, ker ga ne bi želela prevarat...
ampak itak ne naredim nič, ne upam in niti ne vem če si te spremembe res tako zelo želim, da bi mi slednja pofurala zvezo, pr mojmu je tako da niti pavza ne pride v poštev, da ga prevaram me stera u 3 p.m., tko da tak mam...enkrat sva šla skor narazn k sm bla nemogoča in vem da mi je blo tko hudo, da sem že pomisla na to da meni ne bo nkol ratalo prebolet, ker je srce po duši, on je res človek, s katerim je vredno živeti, ampak tista moja misel, da neki zamujam...kaj le??? en f**, dva al pa trije zato da bom naposled ugotovila, da se ni splačal in se fentala kr nazaj h sedanjemu ne bi mogla... Moj ma takšno načelo, da ko enkrat to narediš si gotov, fertik
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 27. Apr. 2008 20:29

Ja, najprej začnem vedno razmišljat, pole pa pustim deda :D . Zdj mi je pa v navado prišlo, da itak z nubenim ne zdržim :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Apr. 2008 20:33

ja..vsak dan pomislim na to... :anonym:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 27. Apr. 2008 20:35

Ne.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 27. Apr. 2008 22:08

vedno, ko imam pms. :D
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 27. Apr. 2008 22:46

kajira napisal/-a:vedno, ko imam pms. :D

:lol: :D Tole bi bila tud moja misel... Ampak zna potrpeti.. si je nastudiral vse sorte literature na tovrstne teme (pms, itd.) in ve, kaj mi je..
Drugace pa ne.. mi ne daje niti enega samega razloga.
What's the story, morning glory?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Apr. 2008 23:09

Miss M. napisal/-a:
kajira napisal/-a:vedno, ko imam pms. :D

:lol: :D Tole bi bila tud moja misel... Ampak zna potrpeti.. si je nastudiral vse sorte literature na tovrstne teme (pms, itd.) in ve, kaj mi je..
Drugace pa ne.. mi ne daje niti enega samega razloga.
In po vsem tem naj vas moski jemljemo za enakovredne, ko se imate komaj pod kontrolo? :lol:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Apr. 2008 17:55

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov