Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 01. Jul. 2006 9:00

Jst sm pa zadnje čase čist zmedena. Tok mam rada svojega lubeka ampak sem v taki fazi ko ful razmišljam o prihodnosti in o tem če je to to...v glavnem preveč razmišljam.

In kr nisem več zihr če je to to pa sploh ne vem zakaj kr ubistvu ni nč toook narobe al pa kej. Sam nisem več zihr in to me ful bega... :cry:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 01. Jul. 2006 9:25

Ja jz enako ful razmislam kaj pa če on ni to to...sam potem pa pride dan ko moj lubi nardi neki čist norega in potem imam v glavi JA on je PRAVI....mislm sej tko pomoje vsaka razmišla ali je njen pravi,ali bota skupaj ostala...sam sej nikoli ne morš vedt kaj se bo zgodilo...jz ti lahko sam rečem da ne razmišli v tem pa si predstavli kako bi živela brez njega...potem pa če ti bi bilo bolje biti brez njega potem veš kaj moraš narediti...srečno :)
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 01. Jul. 2006 13:43

LARIKA napisal/-a:Zakaj vztrajati v zvezi v kateri ni vse tako kot mora biti? Zakaj vztrajati z nekom, če med njima ni več tiste prave ljubezni, ampak samo še navada? Da med vama ni prave povezanosti,....
Ne vidim razloga, razen mogoče da ga ti ljubiš,..on pa tebe ne več. Vsak par ima vzpone in padce. In če jih znata prebrodit in svojo ljubezen vedno znova obuditi, je to zelo veliko. Kajti v zvezi brez ljubezni je nesmiselno vztrajati. Tudi sama sem bila v takšni situaciji pri bivšem. Poslušala sem svoje srce in se odločila da njega v moji prihodnosti ne bo. prav sem se odločila. Danes sem srečna,..bodite tudi ve,... pustite si da ste srečne. Na takšen ali drugačen način,...

v tem se jst vidm kr si ti napisaLa, sam sm ena izmed izgubLjenih duš..k ne ve al dela prou al ne da ustraja pr tej zvezi k jo ma..
sociologinja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sociologinja » 03. Jul. 2006 8:00

Jaz pa ravno postajam samska. Oziroma sem ze in bo kmalu 24 ur! OJOJ! Saj bo, a ne? Saj bo vse v redu?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jul. 2006 8:04

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 03. Jul. 2006 8:40

purple_rain napisal/-a:
duncy napisal/-a:sm mela primer z enim bivsim...k mi ni blo na konc ze vec do njega pa sm si ful veckrat zelela da nehama...pa se je to vlekl in vlekl...zdj mam drugega tipa k ga mam res ful rada in nism se nikol pomisla kaj takega..in sama pr seb se vcasih sprasujem...ce mas nekoga resnicno rad tega ne pomislis...morda pa je prevec vsiljiv ali prevec pozoren..verjem tud ta prijaznost in pozornost ni vedno pozitivna stvar v zvezi...vcasih ti gre na k....da ti v vsem ustreze..ja marsikaj me je izucil v zvezi z bisvim...sama vem da sm se prevec presekirala za svoja leta zarad enga bedaka...ampak vsaka sola nekaj stane...izucil me je marsikaj...in zdaj gledam na dol.stvari zelo drugace kot sem takrat..Mal premisli zarad cesa si zelis tega konca??Je kriv on al morda ti???ali pa je vmes tretja oseba??

Pri men je pa ravno obratno...pomanjkanje vse te pozornosti in ljubeznivosti(o kateri govoriš ti).. :roll: .. Jz pa še kar upam in verjamem, da bo bolš.. why, oh why? :roll:

pri meni je isto kot pri purple_rain :? :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2006 9:04

sociologinja napisal/-a:Jaz pa ravno postajam samska. Oziroma sem ze in bo kmalu 24 ur! OJOJ! Saj bo, a ne? Saj bo vse v redu?

vse bo v redu. ne takoj, ampak čez nekaj časa :)
sociologinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sociologinja » 03. Jul. 2006 9:41

Hvala! Ja, čas... Počasi me je že začelo malo grabit...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2006 9:49

prvi teden, 14 dni je najhujše. lahko se nam pridružiš v temi Tako ga pogrešam...kako ga preboleti? :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jul. 2006 10:37

Nu$k@ napisal/-a:tri dni nazaj sm ga pustila-.-- nism mogla več. kadar sva bla skupi, težko sem se lupčkala, pr sexu sm misnla na druzga, za njega si nism mogla časa vzet ipd. zj sm frej, ful se počutm olajšano. sam da sm to skoz dala :=)

ja hvala enako sam da pri meni še ni minilo 24ur.

Ampak tako je. najbolj fer je to do njega ane. čeprav se zavedam koliko mu pomenim ampak res nemorm več.Si bo vsaj našel tako ki ga je vredna.

Edin to je pa super ker je reku da bova ohranila stike.
sociologinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sociologinja » 03. Jul. 2006 10:41

Ja, a ni to v redu stvar pri vsem, da bosta ohranila stike! Tudi pri meni se ni 24 ur, od kar... Ampak sem pa tudi jaz zelo vesela, da se je odločil, da bova ohranila stike. Ker je res v redu človek, ki me zelo dobro pozna, zato mi je bilo to res pomembno.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jul. 2006 11:25

Sej nism rekla da je narobe er bova ohranila stike. jaz sem še celo zelo vesela ker je reku da on ko konča z žensko je potem še pozdravi komej ane. Tk, da sem čsit vesela ker je res vredu fant ane.
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *urshika* » 03. Jul. 2006 11:42

Ja!!!!
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm.... :evil:
No konc koncev vem, da ga nebom pustila , k ga mam toook zlo preveč rada. :love:
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 03. Jul. 2006 14:05

tud jest posteno premislujem o tem... sam... fak... kr bezim od njega, ful sama zdej vn hodm... pa enga kolega SKOZ pogresam... skrbi me, da sm se zalubla... in me daje...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 03. Jul. 2006 17:27

*urshika* napisal/-a:Ja!!!!
Ubistvu ravno zdaj premišlujem o tem, k mi je tok živc dvignu, da si sploh ne morte mislt. No ma ful dela in pol mene kr nekak ignorira, mene pa to tok znervira, k zgleda k da mu ne bi blo več do men. Sj vem, da to ni res, sm.... :evil:
No konc koncev vem, da ga nebom pustila , k ga mam toook zlo preveč rada. :love:

midve mava pa isto ime, isti problem, in isti sklep na koncu :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov