Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz še pol leta nazaj nisem razmišljala, da bova šla z mojim kdaj narazen. Bila sva skupaj 3 leta, 2 leti sva skupaj živela, jaz sem za naju videla prihodnost, nekoč družino on ne. Kaj hočem povedat: midva sva si bila ful podobna, imela vsa iste prioritete, v vsem sva se dopolnjevala, ampak potem ugotoviš, da se vseeno te skupne poti razhajajo. Ni važno, če sta si dva čisto podobna ali čisto različna, če nimata istih ali vsaj podobnih ciljev potem pač nekako ne gre več.
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
Dorotea napisal/-a:zakaj se v vaših postih najdem?
js tut...že od 14 leta tičim v tej vezi sedaj bo 5 let in ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase se mi zdi da to ni več to kot bi moglo bit...ful je bed...ne vem kaj naj nardim...a ima kera nasvet?js ne vem več kako naprej...enostavno ni mi več na trenutke pa uno fak pa ne bom vrgla 5 let stran...kako pravzaprav stran?
- x|esa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2006
- Kraj: okolica ptuja
ohjoj jaz brez mojega nebi mogla nic .. ki mi tolko pomeni pa ki je tak sladkii.. wiii, ko sam pomislim na njega mi srcek hitrje bije..
ko pa pomislim da nebi bla vec skupi pa mi kar na jok gre
jaz ga mam tak rada
ko pa pomislim da nebi bla vec skupi pa mi kar na jok gre
jaz ga mam tak rada
..:: pa pridni bit ::..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
spelci napisal/-a:Dorotea napisal/-a:zakaj se v vaših postih najdem?
js tut...že od 14 leta tičim v tej vezi sedaj bo 5 let in ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase se mi zdi da to ni več to kot bi moglo bit...ful je bed...ne vem kaj naj nardim...a ima kera nasvet?js ne vem več kako naprej...enostavno ni mi več na trenutke pa uno fak pa ne bom vrgla 5 let stran...kako pravzaprav stran?
Mislim, da se tvoj odgovor skriva v tistem odebeljenem tekstu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
škoda rebel...a nisi ti odprla teme ko sta mela neke probleme s seksom in je pol šlo ful na bolje?
jst včasih premišljujem o tem ko sem res jezna nanj, ampak mi potem vedno bad rata ker se mava tooook rada.
jst včasih premišljujem o tem ko sem res jezna nanj, ampak mi potem vedno bad rata ker se mava tooook rada.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov