Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sej JE skrajni cajt!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Nisem se nikol o tem razmisljala... Vrjetno se tak fejst jezna na njega nisn bla Pa tut nocem o tem razmislat ker bi mi blo vrjetno ful hudo kr ga mam ful rada
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Latte napisal/-a:Ja ja sej vem Zdej vem da bosta Jochie pa sweet kitty mela take face vrjetno , sam jst ga ne bom pustila, naj se mal potrudi me dobit nazaj, če se bo pa ponovilo je pa history
ti bi mu ob tem izpadu dala se drugo priloznost? groziti zenski s fizicnim nasiljem je nekaj najbolj primitivnega, kar lahko obstaja.
sicer pa kakor si postlala, tako bos spala!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Jochie napisal/-a:Latte napisal/-a:Ja ja sej vem Zdej vem da bosta Jochie pa sweet kitty mela take face vrjetno , sam jst ga ne bom pustila, naj se mal potrudi me dobit nazaj, če se bo pa ponovilo je pa history
ti bi mu ob tem izpadu dala se drugo priloznost? groziti zenski s fizicnim nasiljem je nekaj najbolj primitivnega, kar lahko obstaja.
sicer pa kakor si postlala, tako bos spala!
Vem Jochie, in tut men tole ni nč ušeč, sam morš pa razumet zakaj ne morm kr tko vreči 2leti preč..sej pravim, tole se je zgodilo prvič in ne mislim mu pa zdej kr rečt: "ja ok, sej je vse uredu pa forgive and forget" se bo mogu hudičevo potrudt...
How blind can you get and still have eyes?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
miele, meni je moja bivsa po dobrih dveh letih rekla: moram najti samo sebe! potem pa sem se dobra pol leta potreboval, da sem spoznal, da je resno mislila ter da sem se bil sposoben obrniti ter oditi. pa mi ni bilo zal niti trenutka, prezivetega z njo...
sedaj sem pa spet srecen!
ljubezen je eno veliko tveganje, ti pa kalkuliras in to ni dobro...verjamem, da sta dve leti pac dve leti, ampak.... ti ze ves...
sedaj sem pa spet srecen!
ljubezen je eno veliko tveganje, ti pa kalkuliras in to ni dobro...verjamem, da sta dve leti pac dve leti, ampak.... ti ze ves...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Latte, če že razmišljaš, kolk let boš stran vrgla, potem je boljše, da sta kljub vsemu le dve, kot pa da greš stran čet tri leta, če bo res nevzdržno..
Jst sm šla stran po 9 letih in nikoli nisem pomislila na to, da sem jih stran vrgla. Mi je bilo kljub vsemu večino časa lepo.
Jst sm šla stran po 9 letih in nikoli nisem pomislila na to, da sem jih stran vrgla. Mi je bilo kljub vsemu večino časa lepo.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Pa ne kalkuliram no mi je drugače ful lepo in se mava res dobro skupaj, se pač zgodi da se skregaš pa marsikej rečeš, pa tut stvari so malo bolj zapletene no..kaj pa vem, se bo treba usest in dobro pogovort, če pa ne bo nič boljše, bom pa usaj vedla da sem dala use od sebe za to zvezo k mi res veliko pomeni
How blind can you get and still have eyes?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem pa še kar srečno zaljubljena.
-
mikinikita - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
jz mam svojga tipa najraj na tem svetu,pomojm ne obstaja oseba k bi ga lah zamenjala..niti pod razn mu nikol ne bo noben niti do kolen..vem da on misl isto zame..ampak..sm tud že razmišlala da bi ga pustila..nazadne enkat lansk let..zarad čist najnih razlogov,katerih se mi ne da razlagat..ampak mam pač prov sam jz njemu vse kr razmišlam o najni vezi povem..in večinoma se o vsem strinjava..torj mu povem tud kadar hočm it od njega,pa se pol o vsem pogovoriva..midva sva soulmates in mislm da bova kr lepo do konca skup,kt bonny in clide teb pa priporočam da mal bl pogledaš vase pa ugotoviš,če ga maš res tok rada da ne bi dala šanse nekomu drugmu pa če se ti splača zabijat leta u taki vezi,da ne boš kasnej rekla da ti je uniču mladost in da bi ti blo ful bol če bi se ga rešla prej...it's your life, treba ga je izkoristit do konca..veš sam en živlene maš
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov