Razmerje s poročenim moškim, ki je gej!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

louganis
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a louganis » 25. Jun. 2009 18:16

Mogoče mi boste punce ve pomagale. Sem gej in zapletel sem se v razmerje s poročenim moškim. Tega na začetku nisem vedel in mi je povedal šele potem, ko sem se se zaljubil vanj. Rekel je, da je zakona že konec, ampak zaradi otrok in nepremičnin ostajata skupaj. Pred menoj je že imel nekaj fantov.

Ne vem, kaj naj naredim, saj me ima rad (niti ne vem, če je res), vendar sem zmeraj druga violina. Nikoli ni zame čas, ponavadi samo med tednom oz do zadnjega ne vem ali se bova vidla ali ne. Najhujši so pa prazniki, ko gre on z družino, jaz pa doma čakam. Pa še bi lahko našteval.

Postavil sem ga pred dejstvo, da je gej in naj se s tem sprijazni in da je v bistvu prasec, saj mene in vse okoli vara. Sedaj mi je zameril in je jezen name, ker se tako obnašam. Sedaj se jaz slabo počutim in sem na koncu z živci.

Rekel je tudi, da dela na tem, da bo končal zakon in da bo odločilni korak naredil ko bo čas za to. Star pa je 44 let.

Sedaj jaz tudi ne vem kaj sem: sem ljubica, razdiralec zakona, prasec itd. Vem, da mi glava govori eno, vendar ko se srečava, podležem njegovim čarom. Priznam. Prosim za vsašo pomoč, kaj naj naredim. Pustiti ga ne morem, ne vem. Za pomoč se vam zahvaljujem!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Jun. 2009 18:42

Kot v vsakem primeru, kje se nekdo zapleta s poročenim (oz. raje rečem, kjer se poročena oseba zapleta z drugimi) - raje se odstrani. Počakaj, če je treba, da sam pri sebi razmisli, ali mu poročeno stanje prinaša več ugodnosti kot biti samski gej.

In pa, no matter kako zelo všeč ti je, še vedno se mi zdi, da obstaja boljša oseba, katera ti bo posvečala vso pozornost, ki si jo zaslužiš, ne pa samo občasno, ko si tadrugi pač zaželi (v tvojem primeru, ko pač najde čas). ;)

Pa srečno.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 397
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 25. Jun. 2009 19:43

Smili se mi njegova žena in njegovi otroci.

Vidva sta pa oba p*****.

nuff said
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Jun. 2009 19:44

Pust ga na miru.. move on. Dlje kot boš s tem imbecilom, dlje boš trpel..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1956
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 25. Jun. 2009 19:54

Najdi si partnerja,ki bo sam in ne vezan.Sedanjega odsvetujem,saj niti o tem nisi prepričan.ali te ima rad,ali ne,poleg tega ti je sam povedal,da družine ne bo zapustil.Dvomim tudi,da jo sploh kdaj bo.Pomojem se je poročil prav zaradi tega,da bi prikril svojo usmerjenost.Da je gej,najbrž ni odkril nekaj let po po poroki...
Svetujem,da spoznaš nekoga,pri katerem boš na prvem mestu in bo samo tvoj in bosta skupaj vse dni v letu in ne le takrat,ko žene ne bo doma,pa še takrat na skrivaj! ;)
Srečno!
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 241
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 25. Jun. 2009 19:55

Samo moje mnenje...kako si ga boš interpretiral in ga spustil skozi svoj sistem vrednot je na tebi...

Si predstavljaš lajf, ko doma čakaš ko ena cunja-sorry, ne morem drugega rečt na svojega dragega...ki živi dve življenji. Joj, lepo te prosim, ne si tega dovolit. Je dost drugih ''razočaranih'' takih primerkov...prosim pokaži malo volje zaboga in se imej malo rad no! Vseh sranj ti pa res ni treba pobirat in ne rečt, da brez njega ne moreš živet, ker take bullshite jaz težko slišim. Nekako se odljubi od njega al kaj jaz vem...ker če njemu ni tolk do tebe, da bi se že odločil...potem tako veš kje si kaj? In ne rečt, da se lahko kaj spremeni, ker se ne bo. Samo ti lahko kaj spremeniš in si nehaš mislit da je zadnji osebek na zemlji s katerim želiš bit. Joj, saj sem tolerantna ampak do takih primerkov pa res ne- sploh pa ne do besed da ga ne moreš pustiti--joooj!...pa saj ni njegova krivda...no, očitno nima jajc da bi si priznal da je bi al kaj jaz vem, razen če ga žena še vedno gleda pa ne seksata al kaj jaz vem...sam če nima toliko jajc, da bi se odločil, potem po mojem mnenju z njim nočeš biti.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
yamana86
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a yamana86 » 25. Jun. 2009 20:37

Še moje mnenje, podobno tistim ki so že napisana pred mano... v kolikor ostajaš s takim človekom delaš škodo samo sebi, prej ko boš zaključil manj boš trpel... njemu očitno paše tako razburljivo življene kjer lahko zadovolji sebe tako zasebno kot tudi v družbi ohranja "spoštovanje" - ima ženo, otroke... Moje mnenje še enkrat, ne pusti da ti taki dvoličneži dajejo upanje, pojdi naprej in ga enostavno pusti za sabo
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 596
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 25. Jun. 2009 23:37

Jebeš deda, ki si ne prizna svoje spolne usmerjenosti. To ni ded. Najdi si drugega, tega trenutnega pa zradiral iz svojega življenja.

Aja, pa ne se pomilovat. To je babje.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 25. Jun. 2009 23:52

miteq napisal/-a:
Aja, pa ne se pomilovat. To je babje.


Paše v kontekst :lol:
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 671
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 26. Jun. 2009 11:57

poznam moškega, ki je pusto svojo familijo zaradi tega ker je gej. ampak se sedaj z hčerkama razume. če se je ločo zato, kr je meu drugega nevem. ampak je šel na svoje, da bo lahko to kar je.

tvoj ˝fant˝ pa ima očitno rad malo zabave. trpiš le ti. če bi že hoto bit s tabo bi se dalo vse porihtat. to z nepremičninami pa ostalim je larifari... tudi otroci ga bi čez čas razumeli in spoštovali njegovo odločitev. pa itak bi se on bolš počuto, kr bi biv lahko to ka hoče- če hoče, njegovi ženi pa otrokom bi blo bolš, žene nebi varo... če noče pač noče... pusti in idi dalje...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2379
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Jun. 2009 14:21

Zaključi, zdej si pač navaden ljubimec, tko za zraven. Jaz bi ga poslala nekam, še prej bi pa njegovi ženi povedala, da je gej in da jo vara, da ne bo živela več ob takem kretenu, boga.
Ampak to sm samo jaz, ki sem maščevalna prasica :D
egipčanska lilija
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a egipčanska lilija » 27. Jun. 2009 18:41

ja, težko je, ker si zaljubljen, ampak sam dobro vidiš, da pravzaprav drviš v polom... dejstvo je, da če bi te ta človek imel rad, bi s teboj ravnal drugače... razumeš? ker če bi te ljubil, ne bi bil neka rezerva... če bi bilo res, da se ne želi ločit zaradi otrok in nepremičnin, do tebe ne bi imel odnosa kot da si poceni dekle na poziv

js mislim da si zaslužiš nekoga, ki bo hvaležen za vsaj tvoj pogled in srčni utrip, ne pa nekoga, ki ga doma žena seveda ne more zadovoljiti, ki živi dvojno zlagano življenje in izkorišča svojo okolico, ker to je namreč kar počne....


lej, dalj časa kot boš vztrajal, bolj bo boleče,
dejstvo pa je, da happy ending ki se ga ti nadejaš, ni možen...
assalam aleikum - peace be upon you
garview
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 15. 3. 2009
Kraj: Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a garview » 05. Jul. 2009 22:46

Mislim, da samo izkorišča te in ostale (kot si rekel, da ima jih več). Prasec je, ker ima ženo in otroke, ter vara naokoli. Namesto, da bi se pogovoril z ženo, da je gej in da se sprijazni s tem še dela večjo krivico, ker laže, vara in izkorišča. :x

Move away he´s just a patetic jerk.
Be your self and be good to nature. :)
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 506
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 06. Jul. 2009 10:53

jez bi se zacela do njega obnasat tko kt se on do tebe. k te poklice pa tut ce bi takoj zlaufu do njega NE JIT rec mu da nimas cajta, zajebi ga tko kt on tebe.

drgac pa cist tko ane (moj biusi je gej oziroma bi, oziroma se sam cist neve kaj bi) sam ves kaj mi je on reku o takih tipih k ti tega svojga opisujes k ma pac zeno pa se ksnga za zravn?

da to sploh niso geji ampak so prasci k nikol nebojo sli stran od svoje zene zarad statusa!!!!!! ker nikoli nebodo svetu priznali kaj so!! misls da zena ve zato kr je?? jez mislm da NE! lepo veselo jo poriva v ritko in v glavi misle da je z tipom in to je to, na vsake kvatre si zeli pa pac prave riti al pa da on faše in to mu popolnoma zadosca! kljub vsemu pa rab zensko da mu kuha pere in skrbi za otroke!!

mal pomisl kaj si zelis v zivljenju? nekoga k te bo ceu zivljenje zaniku?
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 140
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 06. Jul. 2009 11:29

se popolnoma strinjam s nikaragua, da je to zaradi statusa in vsega. in ja, bodi še ti prasec do njega,najdi si drugega in njemu pokaži da ni edini!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]