Razmerje s poročenim moškim, ki je gej!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Complicated
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 15. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Complicated » 15. Jul. 2009 13:00

louganis razumem tvojo težavo, ampak ne morem mimo dejstva, da po tem ko ti je povedal, da je poročen se nisi umaknil. Mislim, da bi se v tem trenutku moral umakniti, pa tudi če si bil zaljubljen. Stavim, da ti je sedaj težje, kot takrat. :oops:

Nekako pa razumem tudi tvojega 'ljubimca'. Težko je končati svoje normalno in ustaljeno življenje po dolgem času. Moraš razumet, da ima tip otroke in da njegovo življenje se ne vrti samo okoli tebe in njegove žene. Sicer se mi pa zdi, da tip nima nobenega samospoštovanja in neke hrbtenice, da bi si uredil življenje tako kot njemu paše. Če misli nadeljevat z zakonom, ki je že neki časa mrtev, kot praviš ti, potem on zame ni noben moški. Zavaja svojo naivno ženo, in če se kregata trpijo še njegovi otroci.

In v tem trenutku se mi zdi totalno neprimerno mu postavljat neke ultimate, ker ga s tem še bolj odrivaš od sebe. Mislim da je človek že tako ali tako dovolj pod stresom. V tem primeru je tvoja krivda. Že takoj na začetku, ko si zvedel da je poročen, bi mu mogel povedat, da ne misliš nadeljevat razmerja, če misli ostat poročen. Ker si pa bil tiho, si se nekako strinjal, da z zvezo nadaljujeta. Predolgo si molčal, in stvar je že tako daleč, da usi trpite.

Najbolje bi bilo, da se pogovorita o celotni situaciji, razloži mu kaj si ti misliš o vsem tem, potem pusti človeku naj premisli. Če izbere ženo potem mu zakonsko življenje ustreza, kar pomeni da te je zavajal, če pa izbere tebe, potem je pripravljen priznati sebi in drugim da je gej.

Nič se ne sekiraj, vse bo u redu. Če končata to kar imata, pa si najdi koga drugega, ki te bo vreden, in ki te bo znal cenit! V morju je še dosti rib! :wink: PA KAR POGUMNO!!! :wink:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 20:14

...
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 25. Maj. 2018 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 890
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 18. Jul. 2009 23:04

Moški pa še poročen :roll:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Maj. 2018 20:23

....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]

cron