Razlog zakaj me je pustil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Maped100 napisal/-a:Mam pa za vas eno vprašanje...
Končana zveza, vmes že druga ženska...skor 3 lete, ko pa naenkrat pride ena izmed bivših in obadva po parih druzenjih... "pa midva sva za skp"..
ja,po parih druzenjih si lahk mislis,da "si za skup",sam vprasanje k se zacne spet zveza in ko rata bolj resno,ce je se zmer tko sploh ce si ze dal skozi zvezo s to punco in ni blo uspesno..
- MAJČ1710
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2008
- Kraj: nekje pod soncem
no najprej en lp pozdravček mam eno vpr. 2l. nazaj se se preselila v kraj kjer sedaj živim, prek kolegov spoznala tipa katerga nism j..... 5%, s časom se je strvar zasukala noro zaljubljena vanj on me pustu umes približno petkrat zarad bivše, vedno se vrnu k men, vem da me ma še vedno rad nazadnje sva nehala ker mu je en njegov kolega nabijov da sm bla jst z drugmu... kaj narediti????????
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
Kakšen bullshit od odgovora...včasih si res mislim, če je tak faking težko povedat pravi razlog, zakaj človek nekoga zapušča...sory, ampak bodi vesela, da si se ga znebila, ker niti nima jajc, da bi ti povedal v obraz kako pa kaj je na stvari...na živce mi gredo takšni ,,posranci,,...se opravičujem za takšen post, ampak nisem si mogla pomagat.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
MAJČ1710 napisal/-a:no najprej en lp pozdravček mam eno vpr. 2l. nazaj se se preselila v kraj kjer sedaj živim, prek kolegov spoznala tipa katerga nism j..... 5%, s časom se je strvar zasukala noro zaljubljena vanj on me pustu umes približno petkrat zarad bivše, vedno se vrnu k men, vem da me ma še vedno rad nazadnje sva nehala ker mu je en njegov kolega nabijov da sm bla jst z drugmu... kaj narediti????????
Pustu te je zard bivše, pol je bivšo pustil zard tebe, pustil tebe zard bivše, bivšo pustil zarad tebe....
A ti pa še kr dovoliš da to dela?
Live your life like you want
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
onelove napisal/-a:men je pa tip reku da bi šov narazen, ker se premal vidva...kaj mislte o tem...laže al ne? :P
Če bi želel, bi se lahko večkrat videla. Mu mogoče to ni v interesu ali so kakšni drugi razlogi, da se ne moreta videti?
Worship me or walk away.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
kiny napisal/-a:MAJČ1710 napisal/-a:no najprej en lp pozdravček mam eno vpr. 2l. nazaj se se preselila v kraj kjer sedaj živim, prek kolegov spoznala tipa katerga nism j..... 5%, s časom se je strvar zasukala noro zaljubljena vanj on me pustu umes približno petkrat zarad bivše, vedno se vrnu k men, vem da me ma še vedno rad nazadnje sva nehala ker mu je en njegov kolega nabijov da sm bla jst z drugmu... kaj narediti????????
Pustu te je zard bivše, pol je bivšo pustil zard tebe, pustil tebe zard bivše, bivšo pustil zarad tebe....
A ti pa še kr dovoliš da to dela?
Je pa praktičen ... Tako rekoč ima dve naenkrat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov