Razlog zakaj me je pustil

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet(xy) » 19. Sep. 2008 8:41

vrtnica55 je napisal/a:
Zanima me ali ste ve kdaj šle nazai skp z tipi po tem ko sta nahala?

Js nisem šla nikol nazaj s tipom po tem ko sva nehala. Kr sem nekako mnenja,da je bivši(oz da sem jaz bišva) z razlogom.
To pa seveda ne pomeni da nikoli nihče ne "pride" skupaj. Poznam en parček ko sta šla narazen trikrat. Sam žal je blo tretjič dokončno. :roll:

Zdi se mi da je odvisno od osebe pa tudi od vzroka za prekinitev zveze(sam ti v bistvu niti tega nisi izvedela :tot: ) . Če bi mu recimo bila pripravljena "odpustiti" dejstvo da te je prizadel, potem ne vidim zakaj ne. Ampak to veš samo ti...kr odpustiti pomeni da mu ne "mečeš pol nazaj tega v obraz".

Te čisto razumem,da ti je hudo in da ti je hudo brez njega(še posebej zato,ker je bilo nepričakovano). Ampak sčasoma ti bo lažje. In morda boš enkrat ugotovila da pa sploh ni tako oh in sploh,kot misliš sedaj.

:bussi:
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 19. Sep. 2008 9:03

ja, jst sm tud mela eno takšno izkušnjo da sm šla z bivšim še enkrat skupi. ni dolg trajal, ker nekak ne morš pozabt tizga kar je bilo povod za prvi razhod.
tip bi ti mogu jasno povedat kaj je razlog, tako d vsaj veš pri čem si.

ja, tipi so včasih res čudna bitja.... :roll:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 19. Sep. 2008 9:19

To je bil samo izgovor, ne pa razlog.
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy » 19. Sep. 2008 9:26

jap se strinjam to ni ralog to je izgovor..kaj češ tipi so čudo sveta.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 19. Sep. 2008 9:33

Hm.. jaz bi pa rekla, da večina tipov deluje na zelo enostaven in logičen način, ki ga pa dosti žensk ne želi razumeti.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Sep. 2008 9:41

vrtnica55 napisal/-a:
iluzija napisal/-a:Kaj pa se je dogajalo v tistem vajinem letu zveze? Nisi nič čutila, da nekaj ne štima..?

jst sm ja in je pogreta župa velik boljša kot prej sveža :wink:
ampak ni pa rečeno, da bo tudi pri vama tako.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 19. Sep. 2008 10:23

[/quote]
Zanima me ali ste ve kdaj šle nazai skp z tipi po tem ko sta nahala?[/quote]

Js sm šla. In sva še dons skupej in nama je fuuul dobr.
Sam ne zgodi se pa povsod da je tako. Mam tut eno tako izkušnjo, da sem šla nazaj pa je bil kmalu po tem spet moj bivši...to je odvisno zakaj greš narazen in kolk so še čustva prisotna.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Centrina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: med rožicami*

Neprebrana objavaNapisal/-a Centrina » 19. Sep. 2008 10:35

sweet(xy) napisal/-a:vrtnica55 je napisal/a:

Jst nism šla nazaj, nisva mela zveze. Sva se pa še dobivala po kšnih dveh mescih in sm šele takrat z njim doživela najboljši seks :) Blo je pač čist tko, sam pol se je kmal nehal, ker je on hotu bit spet z mano. To sm pa vedla, da če prej ni šlo tut zdej no bo šlo naprej, ker so bli drugi razlogi zakaj sva šla narazen :wink: Pa ne obžalujem prav nič, ker je blo res dobro :twisted:
daisy6
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a daisy6 » 19. Sep. 2008 18:49

te čist razumem da bi rada vedla pravi razlog za konec zveze. se mi je ravno prejšnji teden zgodil neki podobnega. prvo me je tip en teden ignoriral kot da ne obstajam pol je pa končno izjavu da se morva osebno pomenit. tko da me je po 11 mesecih kr tko pustu.pa očital mi je en kup zadev ki naj bi ga motle pr men (vmes ni mel pa niti tok jajc da bi mi gledal v oči ko je govoru z mano). pa da je pred 2 tednoma kao eno spoznal, da me pa nikakor ni prevaral. najboljša izjava je pa bla da bi mi me pustu že prej sam ni hotu ker sem mela izpite na faksu. itak da sm bla čist šokirana in sem mu tud povedala kar mu gre. tko da po eni strani mi ni žal da je konc, po drugi strani je pa fajn ker zveza s tipom ki se celih 11 mesecev pretvarja da je zveza ok čeprav ni nikakor ni vredna truda.tko da se ne sekiri preveč in bodi vesela ker obstajajo tud boljši tipi, če ne druzga vsaj bolj iskreni.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 19. Sep. 2008 23:38

ja res ni lepo, da se ne razidete cistih racunov, pa tudi prijateljstvo ni mozno, saj se je potrebno ocistiti custvenih energij.

Mam pa za vas eno vprašanje...

Končana zveza, vmes že druga ženska...skor 3 lete, ko pa naenkrat pride ena izmed bivših in obadva po parih druzenjih... "pa midva sva za skp"..
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 20. Sep. 2008 11:28

Mislim, da je to en izgovor več, da te je kar se da najlažje pustil, brez velikih zapletov. 100% je v ozadju še kaj več. En moj bivši se je zgovarjal prvo na šiht, ampak z mimike obraza & obnašanja sem razbrala, da se nekaj več skriva za tem. Tako dolgo sem dobesedno trmarila in zahtevala odgovor, da je na koncu le priznal resnico.
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 20. Sep. 2008 11:40

vrtnica55 napisal/-a:Hei! Imam eno uprašanje in sicer fant me je po enem letu odkar sva skupaj pustil. Njegov razlog je bil da ko gre on vn brez mene jst postanem žalostna ker ne morm z njem in on ne prenese da sm žalostna.
To se je pa zgodilo le enkrat(k sm res ful hotla it sam nism mogla) in se mi zdi da je razlog nekaj drugega. Sam on zatrjuje da ni. Kaj ve mislite?

:D Kira pa bedna.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 20. Sep. 2008 12:56

Totalno butast razlog ni kaj.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Areta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Areta » 20. Sep. 2008 15:47

Pardon, ampak tako bednega razloga pa še ne!!! Eno leto sta bila skupaj? Vsekakor bi lahko rekel kaj drugega.
vrtnica55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtnica55 » 20. Sep. 2008 16:18

Zdaj sem ga prepričala da se pogovoriva glede razloga in je uporabil čisto drug razlog. Rekel je da ni pripravljen na resno zvezo, a on je vedno govoril kako bova skupaj živela, otroci, poroka... :?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov