Razlog zakaj me je pustil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
po enem letu taksen razlog? vse drugo prej kot to...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ja, ja. Vedno popluvajmo najprej tipa. Tipično babje.
Kaj vam ni jasno, da bo velika večina žensk, ki odprejo topic na tem forum, sebi v prid priredila prvi post? Zato, da bodo izpadle lepše, dobile tolažbo in potrditev, da one niso nič krive za nastale težave. Otročje. Zato ne pričakovat, da bo kdorkoli opisal svoj problem objektivno. In tudi ta avtorica topica ga ni.
@ avtorica: Jaz bi še rad slišal tipovo plat zgodbe. Zdrava pamet mi pač pravi, da si verjetno tudi ti kaj pripomogla k temu, da te je pustil. Zaradi lepega ti že ni natvezil tak razlog odhoda.
Kaj vam ni jasno, da bo velika večina žensk, ki odprejo topic na tem forum, sebi v prid priredila prvi post? Zato, da bodo izpadle lepše, dobile tolažbo in potrditev, da one niso nič krive za nastale težave. Otročje. Zato ne pričakovat, da bo kdorkoli opisal svoj problem objektivno. In tudi ta avtorica topica ga ni.
@ avtorica: Jaz bi še rad slišal tipovo plat zgodbe. Zdrava pamet mi pač pravi, da si verjetno tudi ti kaj pripomogla k temu, da te je pustil. Zaradi lepega ti že ni natvezil tak razlog odhoda.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
za konec nikoli ni kriv en sam...vsi globoko v seb vemo tocno kaj bi mogli nardit drugace,da bi se obdrzala zveza-AMPAK clovk se zlo tezk spremeni jebatga...pac kot je ze ena prej rekla:'pocisti po podstresju' pa bos hmal porajtala kaj si nardila narobe...pa tud on ni popoln...ma napake in kaksn drug bi morda lepse ravnal s tabo,ceprov se ti to ta trenutek zdi nemogoce.
...zmeraj je krivda iz obeh strani. Osebi,katera da povod za razhod ocitno manjka nekaj v zvezi ali pa je spoznal/a boljso/ega. ..bodi srecna,da je konec,ker ni bil pravi kako vem? ce bi bil pravi bi te mel rad z vsemi napakami vred sam ne se mi zdej zapirat vase pa bit doma...cim prej se spravi vn med ljudi pa glej mal za hudimi tipi ker zdej si to lohk privoscis brez slabe vesti
...zmeraj je krivda iz obeh strani. Osebi,katera da povod za razhod ocitno manjka nekaj v zvezi ali pa je spoznal/a boljso/ega. ..bodi srecna,da je konec,ker ni bil pravi kako vem? ce bi bil pravi bi te mel rad z vsemi napakami vred sam ne se mi zdej zapirat vase pa bit doma...cim prej se spravi vn med ljudi pa glej mal za hudimi tipi ker zdej si to lohk privoscis brez slabe vesti
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Dečko je navrgel prvi izgovor, ki je bil pri roki. Zagotovo pa to ni bil razlog zakaj sta šla narazen.
Bi rekla, da ga pošlji nekam in ga dej prebolet. Hvala lepa za tipe s tolko jajci. Ni vreden niti, da ga pokličeš in vprašaš za kaj se j ev resnici šlo.
Bi rekla, da ga pošlji nekam in ga dej prebolet. Hvala lepa za tipe s tolko jajci. Ni vreden niti, da ga pokličeš in vprašaš za kaj se j ev resnici šlo.
Imaš, da me vikaš!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
o čem sploh govori ta tema in kaj čist točno bi mi moral tukaj komentirat?
NE, ni te pustil zarad tega ker noče da si žalostna, ker če ne te sploh ne bi pustil.
za kej več boš mogla pa al njega vprašat al pa tukaj kej več napisat. se mi zdi brez veze da se bo zdaj 5 strani pisalo samo o tem da to najbrž res ni pravi razlog.
NE, ni te pustil zarad tega ker noče da si žalostna, ker če ne te sploh ne bi pustil.
za kej več boš mogla pa al njega vprašat al pa tukaj kej več napisat. se mi zdi brez veze da se bo zdaj 5 strani pisalo samo o tem da to najbrž res ni pravi razlog.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
sweet(xy) - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
malce blesav izgovor in po enem letu,bi ti res lahko kej bolj konkretnega ponudil(in ne takšnega,ko se že takoj sliši da je izmišljen). Ampak mislim da je čista izguba časa,da se ti sprašuješ kaj je pravi razlog. Najbrž ti ni hotel ali morda celo ni upal povedati pravega razloga. Sto ljudi - sto čudi.
Vzami si čas,da preboliš. Počni stvari,ki te veselijo in osrečujejo. Žuraj s prijateljicami.
Potem bo pa že tako drugi prišel
Vzami si čas,da preboliš. Počni stvari,ki te veselijo in osrečujejo. Žuraj s prijateljicami.
Potem bo pa že tako drugi prišel
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
mi je znano..men je tip po dveh letih en vikend reku, da gre na roj.dan od kolegice h kolegici..sm rekla ok...sam vprasala sem ga..kdo vse bo tam, pa kje bodo mel to festo... in tip je ponoru, da sm firbcna, da se itaq z mano ne da nc zmenit..js sm sam gledala..nc mi ni blo jasno..ne rabim poudarjat, da me je se isti vecer zapustil, ker je bla naslednji dan festa, ki je ne bi smel zamuditi... ko se zdj spomnem nazaj, kakega tipa sm mela..no comment..
- vrtnica55
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
iluzija napisal/-a:Kaj pa se je dogajalo v tistem vajinem letu zveze? Nisi nič čutila, da nekaj ne štima..?
Ne usej je blo uredu razn tistik manjših prepirov pa še teh ni bilo veliko.
Uredu je blo tudi en dan pred tem, potem pa kar naenkrat naslednji dan da je konec. Men je ful težko k ne morm brez njega, vedno je govoril kako bova za vedno skupaj reku je tut da hoče met družino z mano in potem kar naenkrat ga ni več
Zanima me ali ste ve kdaj šle nazai skp z tipi po tem ko sta nahala?
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Sigurno je nekaj drugega. Kakšen razlog pa je to?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov