Razlog zakaj me je pustil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vrtnica55
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
Hei! Imam eno uprašanje in sicer fant me je po enem letu odkar sva skupaj pustil. Njegov razlog je bil da ko gre on vn brez mene jst postanem žalostna ker ne morm z njem in on ne prenese da sm žalostna.
To se je pa zgodilo le enkrat(k sm res ful hotla it sam nism mogla) in se mi zdi da je razlog nekaj drugega. Sam on zatrjuje da ni. Kaj ve mislite?
To se je pa zgodilo le enkrat(k sm res ful hotla it sam nism mogla) in se mi zdi da je razlog nekaj drugega. Sam on zatrjuje da ni. Kaj ve mislite?
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Definitivno je neki druzga odzadi. Žal.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Tudi po mojih podobnih izkušnjah je nekaj drugega...
Worship me or walk away.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
če bi se res sekiral ker bi bla ti žalostna, ko bi šou on vn brez tebe, bi se s tabo pomenu in probal nekaj ukrenit glede tega, ne bi te pustil ..
tako da najverjetneje je kaj drugega, ja (kot so že vse pred mano povedale) ..
tako da najverjetneje je kaj drugega, ja (kot so že vse pred mano povedale) ..
Let's swim to the moon .....
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
lahk pa da ga preveč omejuješ s takimi stvarmi kot je tale, pa še kej drugega po vrhu
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Maped100 napisal/-a:. sm ne dramatiziraj, da si ti kaj kriva...
tipičen ženski nasvet
in ne drži vedno
mene je moj pustil po prvem mesecu (še ne ubistvu) zveze in mi natvezil kar neke bedarije, zakaj me je pustil.
Jst sm jokala, drugi so me prepričali da nisem jaz kriva in je bil res mir.Kasneje se je zgodilo, da sva prišla nazaj skupaj in sem na začetku spet ponavljala iste napake kot sem jih v tistem taprvem mesecu.
Tako da sm sama pri sebi dojela, da je bila moja krivda, odpravila napake in sva bila srečna naprej.
ni treba it tko brezglavo, da ona pa že res ni kriva.Ja mogoče je, mogoče ni.Ampak če je bila napaka z njene strani je treba vedet za naprej, tko da priporočam mal brskanja po "podstrehi" pa se sugurno najde kakšen razlog.
drugače pa ja, se mi zdi da ti je natvezil in da je čist neki tretjega razlog..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]