razdvojenost oz. ko ne veš, kaj sploh hočeš

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Mar. 2009 18:54

A prav zaljubila si se v drugega? Ni bila to samo tista prehodna simpatija, ko ti kakšen teden ob nekom malo hitreje srce bije?
4nck4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 4nck4 » 12. Mar. 2009 19:39

Ja. No, zdaj je ok, ko sem 100%-na da ne more biti nič iz tega
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 12. Mar. 2009 21:23

No, js mislim da tega, da nč ne gledam na njegova čustva, mi ne more noben očitat, ker ravno to me žre - če ne bi gledla na njega, bi mi blo vseen in bi si misnla, da bom pač z njim, dokler mi bo kul. Mene pa, kljub temu da sm mu povedla že neki časa nazaj kakšna je situacija, ful muči vse to, ker ga nočem prizadet na koncu. Drugač je res ful vredu človek in nočem mu delat krivice. Ampak vseen se tolažim s tem, da dokler ga mam rada in mi je fajn z njim, nism krivična do njega. Rada bi, da bi lahk preprosto nehala razmišljat o vsem, ker itak življenja se ne da načrtovat in bog ve kaj vse še bo, sam ko ne morm odklopit teh misli.

Mogoč je pa res, da preveč sanjam o neki pravljični ljubezni, ki ne obstaja, sam js živim za to, da jo bom nekoč doživela. In ne morm verjet v to, da tega ni. More bit. Pa s tem ne mislim da pričakujem da bom doživela neko popolno zvezo in dobla popolnega človeka - sploh ne, ampak pač neki, za kar bom čutla, da je to tisto kar sm skoz iskala in se bom zavedala, da je to človek, s kterim hočem za vedno bit. In da bo on isto čutu do mene.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Mar. 2009 17:40

Čimprej se odstrani od tistega fanta - pa naj bo še tako težko obema - ker resnično ni fer do njega (tud tvoja tolažba, da dokler ga maš rada in ti je fajn z njim, je bolj švoh).

Upam, da nisem preveč harsh, ampak sem bla sama v podobnem in .. :nein:, ni fajn, za vse vpletene.
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 13. Mar. 2009 18:18

nikaragua napisal/-a:
NaNcY* napisal/-a:mah dj norca se delaš. ena izmed unih si k misljo d u žiulenu mrjo met tipa in si sam zrd tega z nemu k nisi dost samostojna da bi bla samska, revcaaa. res grdo da bi bla z nemu pa razmišlala kdaj bo pršla tvoja ljubezen fak nauč se bit mal sama...

js sm u mojga tipa noro zalublena nebi mogla bit z nemu kr tko mal...

kako jo lahko tako obsods haloo? ocitno se nisi dozvela kako je kriza k si na nekoga full navezan pa to zgubis?
ni problem bit sam problem je prebolet to navezanost in ce mas sreco in take kolege in kolegice k ti to pomagajo je to zakon dragac si pa uiber bogi.

upam da nebos tega nikol dozvela pa bla ti ta revca k bos tok trpela PA NEBOS ZNALA BIT SAMA

še predobr vem kako je če si na enga navezan...ampak se raj mal namučm in sm sama kot pa da sm s to osebo sam zrd svoje sebičnosti in ga zavajam
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 13. Mar. 2009 18:21

4nck4 napisal/-a:Jst sem s svojim fantom že zelo dolgo, vse štima še vedno po dolgem času. Ker ne visiva skupaj vsak dan je to le prednost.

Pred kratkim pa me je že skoraj minilo. Sem mu že omenila, da ne bo šlo, potem pa mu je bilo zelo hudo in pogovorila sva se in se mi je zdelo, da sem se motila. Samo čutim, da mi ni več toliko privlačen kot mi je bil prej, še zaljubila sem se v drugega, no, vsaj pozabila sem ga, saj se na srečo nisva 0 zapletla, ker fanta nisem hotela prevarati. V glavnem sva dobra prijatelja, ampak še zmeraj imam ta občutek, da bi ga pustila in da naj si najde punco, ki bo noro zaljubljena vanj, kot sem bila jaz še do nedavnega. :? Ko sva skupaj, se počutim kot da sem z dobrim prijateljem, nimam več toliko želje, da bi se crkljala z njim.

Očitno nas je več takih, sploh je grozno nekoga tako prizadeti, ko želiš iti svojo pot.

jst sm tko čutila z bivšim in sem zvezo končala....blo mi je hudpo njega przadet sam se mi je zdela to boljša rešitev kot da lažem njemu pa še seb...

men tut ni pasal nč več z njemu crkljanje pa to...tko da ti svetujem da probi narest pravo stvar...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Mar. 2009 18:51

Mah js si po eni strani mislim da tole vse skup ni fer do njega, po drugi strani pa - zakaj ne bi bla skup, če se mama fajn in je zaenkrat kul tk kot je? Itak ne morm vedet kak se bo vse skup končalo - mogoč bo pa na koncu on tisti, ki bo mene pustu, pa čeprav je mogoč njemu ta trenutek več do mene kot men do njega (pa sej mi je ful do njega) - kar pa niti ne vem, ker sej ne vem, če on v men vidi "tapravo". Sicer pa, sej ni tk, da bi iskala drugega. To pol res ne bi blo fer, da bi bla z njim sam da ne bi bla sama, sproti pa bi "raziskovala teren" in upala, da kerga boljšega najdem. Pač bo, kar bo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Mar. 2009 19:25

no angel napisal/-a:No, js mislim da tega, da nč ne gledam na njegova čustva, mi ne more noben očitat, ker ravno to me žre - če ne bi gledla na njega, bi mi blo vseen in bi si misnla, da bom pač z njim, dokler mi bo kul.

Mene so moje punce naučile oz. me še opominjajo, da morm gledat samo nase, ker na koncu boš ti trpela, če si ne boš pošlihtala tako, da bo tebi vredu.
Tako da, naredi tisto, kar te osrečuje. Pa če ti paše bit z njim samo zaradi tega ker rabiš nekoga, pa bodi.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 14. Mar. 2009 17:26

če masta razčiščene pojme kaj in kako kdo čuti in če sta ob tem oba za to, da ostaneta skupi potem why not... bohve kaj vse se res lahko zgodi, do takrat pa uživita kokr se da :wink:
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]