Razdvojena...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zmedica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedica » 08. Dec. 2008 21:10

Joj
Zadnjič spremenil zmedica, dne 12. Avg. 2009 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Dec. 2008 22:29

jullia_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:vsekakor bi ti jst najprej svetovala, da stopiš do njega in vržeta karte na mizo,

Težko, ker se on noče pogovarjat.

sej to s kartami na mizo, pomeni ultimat.al se bo pogovarjal in zadevo rešil, al pač gre.
če se pa noče pogovarjat pa kukr sm rekla...žal...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Dec. 2008 22:38

*purple* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:vsekakor bi ti jst najprej svetovala, da stopiš do njega in vržeta karte na mizo,

Težko, ker se on noče pogovarjat.

sej to s kartami na mizo, pomeni ultimat.al se bo pogovarjal in zadevo rešil, al pač gre.
če se pa noče pogovarjat pa kukr sm rekla...žal...

Ja, sam se strinjam. Samo hotela sem povedat, da je pomoje že dovolj poskušala s pogovorom, da lahko brez slabe vesti odide.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 09. Dec. 2008 9:13

zakaj pa ga sprašuješ če se hoče pogovarjat?
ko gledatata tv al pa še bolše, ko se vozita v avtu, preprosto začni to temo. in pol ne bo mogu zbežat, pa bo ziher tut kaj nazaj reku:)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 23. Dec. 2008 3:14

Strinjam se s trapo. Če se ne mislm pogovarjat oziroma pogovrt pol nimaš kej praskat. Zgleda mu ni neki za zvezo, čeprou pa loh pričakuješ pol k ga boš pustila naval čustev.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
nItY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2008
Kraj: za obzorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a nItY » 23. Dec. 2008 13:09

bejbika 23 po vsem tem kar sem prebrala, se mi zdi, da tut on ni bil s tabo najbolj iskren in sklepam da se je na morju zapletel z eno.... Tko da mislim oz. VEM, da NE SMEŠ nikol imet slabe vesti, ker želiš nekaj več v življenju, ker žliš bit srečna. Vsak nima te sreče, da spozna pravo ljubezen- mislim, da si na dobri posti s tem (novim) fantom, zato ga nikar ne pusti iz rok! Pravico imaš bit srečna in uživat v ljubezni. Če ti je zdajšnji fant ne nudi, navem zakaj bi vztrajala. Res pa je, da boš težko izpeljala stvar, ker sta že tako resna. Se pa splača potrudit, tut če se s "tanovim" ne obnese.
Pa velik sreče!
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Dec. 2008 21:34

kiny napisal/-a:Strinjam se s trapo. Če se ne mislm pogovarjat oziroma pogovrt pol nimaš kej praskat. Zgleda mu ni neki za zvezo, čeprou pa loh pričakuješ pol k ga boš pustila naval čustev.

to bi se tud znalo zgodit,sam moraš it mimo mrtva hladna brez popuščanja.kak je bil on do tebe mu vrni nazaj.naj cmeri,briga te!če se on ni sekiral za tvoje potrebe,kaj se boš ti za njegove?če se noče pogovarjat pa đabe tvoj trud.povej mu sam dve besede,katere bo po vsej verjetnosti slišal.in ko te bo vprašal za obrazložitev ne rabiš nč reč...tak kot je tud on tebi zakaj se je spremenil.uživaj življenje in enkrat bo tud tebe obiskala sreča.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Dec. 2008 21:35

zmedica napisal/-a:Joj jaz te popolnoma razumem, ker sem bila v podobni situaciji:
- na začetku vse lepo in prav;
- po enem letu so se začeli očitki - ni sprejemal mojih hobijev, zdeli so se mu neumni, glede tega me je veliko poniževal, vedno manj časa je mel zame, za prijatelje, fitnes ipd. pa vedno dovolj;
- ko sem iz zdravstvenih razlogov s kontracepcijskih tabletk prešla na kondome, me je obtožil, da je zaradi mene seks veliko slabši;
itd.

In vedno bolj me je razjedal občutek krivde. Počutila sem se, da sem slab človek, oddaljila sem se od svojih prijateljev, družine, vedno sem se trudila biti nekaj, kar nisem, samo da bi ugajala njemu.

Nisem vedela kam to vodi, zgodilo se mi je enako, kot tebi - spoznala sem "boljšega". Ob njim sem spet lahko bila prava jaz.

Predlagam ti, da se vprašaš samo to: Ali hočeš preživeti preostanek življenja s sedanjim fantom? Odgovor ti bo povedal vse.

Jaz sem svojo 2-letno zvezo prekinila... za odločitev sem potrebovala debele 3 mesece, ampak sem sedaj SREČNA in vesela, da sem to storila.
Pa še to: po 5 mesecih samskosti z novim fantom (še) nisva skupaj. Vzela sva si čas za spoznavanje in uživava vsak trenutek, ki nama je dan.

Upam, da ti moja izkušnja kaj pomaga. Samo zaupaj si bejbika :wink:

se strinjam z zmedico :cool:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]