Razdvojena...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
tak bom rekla, delaj po svojem srcu. če še vedno čutiš da bi morala biti s sedanjim tipom - bodi. tud če veš da boš še trpela, sam če tak čutiš te pač bodi z njim, ko boš dovolj pripravljena da greš od njega boš šla.
novi tip...ne se zapletat z njim v novo zvezo ker nima smisla, saj ti je res trapa razložla kako pa kaj.
poslušaj srce.
novi tip...ne se zapletat z njim v novo zvezo ker nima smisla, saj ti je res trapa razložla kako pa kaj.
poslušaj srce.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Prosila sem 2 meseca za pogovor, pa mi je reku, da sem tečna in da se ne bo o tem (problemih)pogovarjal. Ampak ko sem rekla, da greva narazen pa tut ni hotu nič slišat o tem. Ga kdo razume???Ampak jaz potrebujem pogovor, ko čutim, da je nekaj narobe. Jst ne znam drugače reševat težav kot s pogovorom.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Bejbika23 napisal/-a:Prosila sem 2 meseca za pogovor, pa mi je reku, da sem tečna in da se ne bo o tem (problemih)pogovarjal.
ja no, kot sem rekla.... Bejbika23: ej Janez, js bi se rada pogovorila o najini zvezi, ker se mi zdi da zadnje čase ne štima več tako kot včasih in nisem več srečna. Janez: js ne ne bom o tem pogovarju. Bejbika23: okej, potem mislim, da nimava več kaj skupaj početi. lepo se imej. adijo.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Bejbika23 napisal/-a:Samo razumela bi rada kaj se mu plete po glavi? Noče pogovora, noče končat??
valda noče končat kje bo pa potem za fukat dobil? pustu te bo ko bo najdu zamenjavo zate. tko kot lahko zdej ti njega pustiš ko si najdla potencialnega uredu fanta s katerim se štekata.
- ribca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2007
sej vem lažje je govort kot to res narest... ampak tudi jaz mislim, da je bolš da ga za neki časa pustiš pri miru, dej mu čas in sebi tut, bodita neki časa narazn pol bosta pa vidla kak bo šlo in ja če negre drugač naredi tak kot je rekla punkie_...
glede novga pa...vrjamem da ti je fajn se pogovarjat z njim, če ne najdeš pr nemu vse kar pogrešaš pr sedanjemu, ampak rajš se ne spuščej v zvezo z njim, mal še počakej, ker če ti je usojen bit z njim boš z njim...vrjamem da ti ni sam do kratkotrajne zveze...počakej pa boš vidla kaj bo prnesu čas, zdej pa neki časa uživej sama...
vso srečo karkoli se boš že odločila
glede novga pa...vrjamem da ti je fajn se pogovarjat z njim, če ne najdeš pr nemu vse kar pogrešaš pr sedanjemu, ampak rajš se ne spuščej v zvezo z njim, mal še počakej, ker če ti je usojen bit z njim boš z njim...vrjamem da ti ni sam do kratkotrajne zveze...počakej pa boš vidla kaj bo prnesu čas, zdej pa neki časa uživej sama...
vso srečo karkoli se boš že odločila
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
trapa napisal/-a:Sicer nisem pristašica vsesplošnega navdušenja nad "pusti ga!" nasveti, a tule mi vse skupaj precej smrdi....
.
enako...
nevem, glede na to da se to dogaja že nekej mescou (celo skoraj polleta) se mi zdi, da možnosti, da bi bil fant drugače skorajda ni.mogoče se mu je takrat na morju zahotelo samskega žiulenja in pač si je to vbil v glavo, zadnjega koraka si pa ne upa narest.vsekakor bi ti jst najprej svetovala, da stopiš do njega in vržeta karte na mizo, ali pa preprosto pustiš preteklost in človeka ki te očitno ne spoštuje in se je ohladil, za sabo.
težko bo vem, ampak vseeno bolje kot pa da se mučiš v nedogled...
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
[quote="Bejbika23"]oIn takrat se je počasi začelo... vse mu je šlo na živce, mobitel je vedno nosil s seboj (pa mu nikoli nism brskala po njem), seksala sva čedalje manj, vedno je bil preutrujen za seks (seksala sva enkrat na mesec, spala skupaj pa vsaj 3 dni na teden), vsega sem bila kriva jaz, prosila sem ga za pogovor pa mi je vedno rekel, da se on ne misli o teh zadevah pogovarjat, ni se mu več dalo priti do mene, za popivanje s kolegi ob petkih je bil vedno čas, z menoj se mu ni dalo nikamor (samo doma bi visel pred tv). In nekega dne se je v meni prelomilo,začela sem razmišljat, da me vse skupaj duši, da ob vsakem pogovru samo trpim zaradi poniževanja in dretja name...
Kot da bi brala besede o mojem bivšem.... skušaj se pogovoriti, povej mu, da tako ne gre več naprej..jaz se nisem postavila zase, ko bi se morala, pa je minilo 2 leti, preden sva vse razčistila.Pa veš kaj je rekel, ko sem ga vprašala, zakaj nisva nikamor šla, zakaj se mu ni dalo....zato, ker se baje ne znam obnašat, ker baje preveč grdo gledam...zdaj imam od sebi človeka, ki gre vedno z menoj, kamorkoli in kadarkoli, pa se obnašam popolnoma enako. No, upam,da se konča tvoja zadeva kakor se pač mora. Le da bo dobro zate
Kot da bi brala besede o mojem bivšem.... skušaj se pogovoriti, povej mu, da tako ne gre več naprej..jaz se nisem postavila zase, ko bi se morala, pa je minilo 2 leti, preden sva vse razčistila.Pa veš kaj je rekel, ko sem ga vprašala, zakaj nisva nikamor šla, zakaj se mu ni dalo....zato, ker se baje ne znam obnašat, ker baje preveč grdo gledam...zdaj imam od sebi človeka, ki gre vedno z menoj, kamorkoli in kadarkoli, pa se obnašam popolnoma enako. No, upam,da se konča tvoja zadeva kakor se pač mora. Le da bo dobro zate
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Če veš, da ti bo dosti boljše s tem novim fantom, pol bodi z njim. Veš, da ti ponuja use in tistko kar je najbolj potrebno: normalen odnos.
Fantu dej šeno šanso, da se pogovorita kot normalni osebi in če te ne bo sprejeu škoda zanj.
A edina stvar, ki te "veže" s fantom je ta, da ne več kaj se dogaja z njim in bi hotla vedet al je še kej več ?
Fantu dej šeno šanso, da se pogovorita kot normalni osebi in če te ne bo sprejeu škoda zanj.
A edina stvar, ki te "veže" s fantom je ta, da ne več kaj se dogaja z njim in bi hotla vedet al je še kej več ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema