ranjeni ego

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Okt. 2009 12:43

Povedala si mu direkt v faco da je bila napaka to kar se je zgodilo, in zdej ko fantu postane všeč druga punca in želi nekaj z njo ti postaneš ljubosumna :roll:

A se ti sploh zavedaš kakšne so take osebe podobne tebi! Ne moreš vsakoga vlečt za nos!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sashy* » 17. Okt. 2009 13:07

Naj se sliši nemogoče vsaka stvar je za nekaj dobra.Sedaj vidiš svoje napake res je ne moreš pač iz svoje kože si takšna kakršna si.Hvala bogu da so na svetu še takšni ljudje da povejo svoje mnenje iz topa ampak včasih se boš pa mogla malo pokontrolirati in najprej premisliti preden boš kaj rekla.
Pač tvoja zgodba je takšna kakršna je tud jst sm v dveh resnih zvezah v katerih sm bla nekoč potrebovala par mesecev da sem se zaljubila.Naj se sliši neverjetno a tako je pač bilo.Eni so taki da so v momentu v rožicah eni pa potrebujemo čas,a včasih je zato na žalost že prepozno.
Nimaš se kej obremenjevati pusti vse kakor je in pojdi naprej.Živi življenje z nasmehom in uživaj vsak trenutek ki ga imaš pred seboj.
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 21. Okt. 2009 11:37

*oranžna* napisal/-a:še mal te bo jebu (hvalabogu da je obrnu igro), pa boš že začela govorit da je on ljubezen tvojega lajfa.

rabiš psa, ki bo teku za tabo in samo za tabo, a ne? ti pa se boš zgovarjala, da boga ne veš kaj bi rada.

zdej ga hočeš priklenit nase, ne zato ker ga imaš rada, ampak zato ker si posesivna in sebična in ne preneseš, da ne bi bil več tvoj pes in da bi se mu jebalo zate.

Pa to je ravno najbolše..hahaha ene ženske majo rajši moške pod kontrolo brez čustev..kot pa da so same prizadete..sam nardila je usodno napako..začela je čutit do njega..in on je to začutil zdaj pa jo j*be nzaj
Just go with the flow;)
igorr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a igorr » 21. Okt. 2009 12:43

kratko in jedrnato...
nehaj se nalivat in ego bo popolnoma ozdravljen....
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LilBarbie » 21. Okt. 2009 18:03

ko je laufal za tabo ti je seveda blo vseeno, ker nisi vedla kaj mas... zdaj ko pa ma vse to druga, kar je vcasih pripadalo tebi pa zna bolet, sploh na tak nacin, da se ti je umaknil. :? meni se je to dosti krat zgodilo, da ko je norel za mano mi je blo vseeno pa sem mu rekla vse zivo, potem pa me je pikalo ko naenkrat ni blo vec nic od njega...ampak take smo zenske, vcasih se same sebe ne razumemo. jaz vem da sem taka, da bi se 'borila' za njega. good luck
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a raztresenka » 26. Okt. 2009 13:18

spet js...
po vsem kar sem napisala, so se stvari razvijale tko, da sva bla skupi, ne sicer prou hodila, ampak ni blo prou drugač.
no, men je ratal ful dobr z njim, vse mi je blo res lepo... no, tipo je pa mel mal drugačne namene z mano...hotu me je u nulo zjebat, ampak res v nulo...
včeri smo bli zuni na eni fešti in se je vrtel okol ene druge sostanovalke...ok, sem probala čim manj gledat v tisto smer, čeprou mi je v glavi tako delal da...nekak sm upala da je sam flirt, da mi hoče spet pokazat da nism edina, al kokrkol že...(to ni blo prvič, ker pred mano načrtno flirta z drugimi) no, pol sm šla domou, ker res nism hotla videt če bi se kej zgodil...dans zjutri se zbudim, pridem v kuhno, si hočem nardit neki za jest in vidim njiju kako se objemata sred kuhne...jst sm bla kr v šoku, nism mogla verjet da mi lahko to nardi. ok, sem se na hitr skulirala, ker mu res nism hotla dat zadovolstva da bi vidu kok me je prizadel...sam nasmejala sm se, pozdravla in odkorakala vn...tek me je itak minil. naj omenim to, da sva midva še včeri predn smo šli vn bla skupi in on je bil cel sladki... in zdej sm v sobi, muka mi sploh stopit iz nje, da nebi spet vidla tega prizora...

ok, jst sm bla na začetku zmedena, nikol pa prasica. Vedno se trudim pa gledam da ja nebi koga prizadela, čeprou se včasih vseen zgodi...ampak to kar je pa on men naredu...ne razumem. kaj ma od tega da me tok grdo zajebe? kaj??? skupi bomo živel še skor eno leto, čeprou nevem kako bom zdržala. če bi vsaj najdu kero k ni iz istega fleta, ok, štekam, ampak da si lahko tak brezčutni prasec in si z drugo sostanovalko, tega pa ne štekam...včeri mi je govoril da sm njegova, kok mu je dobr z mano, dans je pa brez slabe vesti z njo, jst pa koda me ni, koda me nikol ni blo...

sej vem da sm sama budala ker sem sploh bla z njim, čeprou sm vedla da se ne bo dobr končal...

prosila bi za kak nasvet, ker sem v čistem podnu...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Okt. 2009 13:25

Ok :) Nisi fer!!! Ti si ga zavrnila, zdaj pa hočeš, da še vedno za tabo leta in mu ne privoščiš, da si poskuša drugo najdit, če ga ti nočeš.

Punca, zamudila si vlak, ranla si kvečjemu ti njegov ego in zdaj te ne rabi več, če mu druga vrača pozornost... Žal..
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a raztresenka » 26. Okt. 2009 13:31

mislim da nisi razumela...jst sm pol bla z njim, jst samo na začetku nism vedla kaj hočem...od tega je pa že dobr mesec. Kako jst nism fer? ne razumem...bla sva skupi in je vedu da sm zares z njim, da sm razčistla pr seb, dobr je to vedu....
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Okt. 2009 14:24

Aha... praviš da si se odločila za njega... Kolikor sem jaz razumela, si bla ti z njim ... malo tko, bluzila in nisi kazala kakšnega interesa zanj. Mogoče si je našel drugo, ker misli, da s tabo nima prihodnosti, ker ti ni do njega na tak način kot bi on rad...

Vendar ti je kaj do njega in v kakem smislu? Če bi rada samo bluzila, potem ga pusti, da si najde punco, ki mu bo lahko ponudila, kar on išče.. V nasprotnem primeru, mu pa piši, da ti je res do njega in da bi stvari popravila, če bi on dovolil...

velik sreče... vendar je možno, da si ti ranila njegov ego :D
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 26. Okt. 2009 15:05

Še dobr, da nisi mela noža v roki, ko si ju zagledala :D
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka