Rad te imam+bivša!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
red_rose napisal/-a:js bi znorela...ampak valda je mozno ane
midva mava psa. njegova bivsa je mela psa - sta ga dost skupi okrog vozila na sprehode...in enkrat ko sva sele kak mesec mela kuzka mi je reku:
a bova jutr peljala XXX (ime od psa OD BIVSE) na sprehod?!
full sm bla jezna sam lol, se pac zgodi...
pa enkrat je njegova sestra rekla, k je bla ze mal pijana: a bo XXX (ime od njegove bivse) pr nas spala?!
haha...not funny
Js sm isto takoj tečna zart tega, edin če me pokliče po imenu svoje sestre mu ne težim
Je pa res da se lahko zgodi, sam kaj nej, mene to mal zjeza. Sicer me še ni poklical po imenu bivše, pa vrjetno me tut ne bo (upam) k sva že midva tolk časa skupej, da je ostala imena pomojem vsa pozabil
Joj to pa da bi o mojga sestra rekla da bo njegova bivša prespala pr nas bi pa vrgla vn iz stanovanja njo pa še njegovo bivšo...jah mal sm nasilna, sam kaj čmo, nek je pa meja, ane?
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Uf...jaz sem pa mojemu 1x rekla,ravno ko sva se mečkala in mi je rekl "ja kako maš pa danes hot tangiče" odgovorila "Ja to sem si pa dons rekla,bom sam za Jana oblekla!"
Seveda je bil jan eden mojih boljših prijateljev,kar mu je do konca zveze šlo v nos...
Priznam pa d aimam ogromen problem z imeni.Prvo si jih zelo težko zapomnim,potem ko si jih pa že,jih konstantno menjam.
Še hujše mi je pri pošiljanju smsov,ko ga namesto drugemu avtomatsko pošlejm tipu
Seveda je bil jan eden mojih boljših prijateljev,kar mu je do konca zveze šlo v nos...
Priznam pa d aimam ogromen problem z imeni.Prvo si jih zelo težko zapomnim,potem ko si jih pa že,jih konstantno menjam.
Še hujše mi je pri pošiljanju smsov,ko ga namesto drugemu avtomatsko pošlejm tipu
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Mahagonij napisal/-a:Zakaj pa mislite, da jebaci klicejo svoje zenske "mala"(or something). Ker se ne mores zagovorit, ce klices svojo punco pa vse 3 ljubice "mala".
Moj me kliče ˝mala˝ .... Mislim, da bodo danes težki pogovori...
Tudi mene je zadnjič tašča poklicala z imenom njegove bivše... Mi ni bilo ravno vseeno... Pa sem mojemu povedala in je rekel, da se zdej tašča ziher slabo počuti in da ji ni vseeno. Se zgodi. Tudi jaz sem ga ež skoraj poklicala z imenom bivšega - stvar navade ne pa dejstva, da razmišljaš o kom drugem.
Moj me še ni poklical z imenom bivše. Vem pa, da mi ne bo vseeno in da bom malce sumničava... Bomo videli.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se je zgodil da je koma zadet (lih iz partija smo sli) med sexom reku ime svoje best frendice vstilu: joj dej XXS kva mi delaaš...
sm čist popizdla... In na konc je blo jasno da ga ona rajca zato ker sta neki mela, ampak nista se pa dol počla.. verjetno mu je bla še vedno zanimiva...
Ne verjamem da se lahk kr tko zmotiš sploh po 5ih mescih veze. jst sm bla tut 4 leta s fantom pa nism nobenga poklicala po njegovem imenu pa tut zlo mešam nicke.
sm čist popizdla... In na konc je blo jasno da ga ona rajca zato ker sta neki mela, ampak nista se pa dol počla.. verjetno mu je bla še vedno zanimiva...
Ne verjamem da se lahk kr tko zmotiš sploh po 5ih mescih veze. jst sm bla tut 4 leta s fantom pa nism nobenga poklicala po njegovem imenu pa tut zlo mešam nicke.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Mene pa moj dostkrat pokliče po imenu svoje 11-letne sestrice Una je taka bolj nagajiva in zmeri ko mojmu kej nagaja, jo on čist tko resno pokliče po imenu... In pol dostkrat, ko js njemu kej 'nagajam' oz. ga zafrkavam me kar pokliče po njenem imenu, ker ga v tisti situaciji čist spominjam nanjo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov