Rad te imam+bivša!?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 17. Maj. 2009 19:26

Bom čisto kratka.
Mate vezo,ki je super,vse lepo klapa,fnt pozoren,lepo se mata skp,ti pa si ravno dobro nabereš zaupanje-ker si mela le s tem zaradi slabih izkušenj v preteklosti težave. Skupaj sta 5 mesecev.

Nekega jutra se zbudita in on namesto RAD TE IMAM 'TVOJE IME' reče RAD TE IMAM 'IME OD BIVŠE'.

kaj bi storile? je res možno da se lahk sam zmot ker sta bla dolgo skp,al je lah še kej druzga uzadej?

hvala vam...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 17. Maj. 2009 19:34

Zmotil se je. Logično. Ne paničari.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 17. Maj. 2009 19:35

Vse je mozno. Ljudje nismo racunalniki in jaz tudi velikokrat nehote menjam imena oseb. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 17. Maj. 2009 19:37

ko se je to zgodilo meni, sem potem tok časa najedala, da se mi to ne zdi normalno, da mi je potem prznal, da je spal z bivšo :angry:

ne rečem, da je to lahko tudi pri tebi! samo povem, kaj je bilo v moji situaciji.

drugače pa pri sebi opažam, da se mi včasih na konec jezika prikrade ime bivšega, ko govorim zdajšnjemu, o njemu ali z nim. pač tako pride. pa nič ne pomeni.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 17. Maj. 2009 19:37

To se lahko zgodi vsakemu. Sploh, če je bil z bivšo punco dlje časa. Verjamem, da zna taka stvar izjemno boleti in razžalostiti, ampak, če ni drugih znakov, ki bi kazali na to, da ima fant raje bivšo kot sedanjo punco, potem ni razloga za skrb.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Maj. 2009 19:39

js bi znorela...ampak valda je mozno ane :D

midva mava psa. njegova bivsa je mela psa - sta ga dost skupi okrog vozila na sprehode...in enkrat ko sva sele kak mesec mela kuzka mi je reku:

a bova jutr peljala XXX (ime od psa OD BIVSE) na sprehod?!

:D full sm bla jezna sam lol, se pac zgodi... :D

pa enkrat je njegova sestra rekla, k je bla ze mal pijana: a bo XXX (ime od njegove bivse) pr nas spala?! :D

haha...not funny :P
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 17. Maj. 2009 19:43

predvsem je blo grozno to ime slišat u tem kontekstu...RAD TE IMAM,pa še da te gleda u oči... mislm hallo...:/
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 17. Maj. 2009 19:45

Pogovori se z njim, vprašaj ga, mogoče boš lahko kaj ugotovila že po njegovi reakciji na vprašanje.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 17. Maj. 2009 19:46

ja, je tečno...pa se pogovorta pa je. zihr je sam slip of tongue bil. pa še zjutri...zalimani jutranji pogovori.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 17. Maj. 2009 19:48

Jaz sem sebe v začetku zdejšnje zveze dostikrat zalotila, ko sem fanta hotela poklicat z imenom od bivšega, s katerim sem bila skoraj 4 leta. Mislim, da je bilo to zgolj zaradi navade, kot zaradi česarkoli drugega.

Tako da... Ne paničari... Če pa še vedno nisi sigurna, ti vseeno ostane še ena možnost in sicer, da ga vprašaš...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 17. Maj. 2009 19:50

Cherry24 napisal/-a:predvsem je blo grozno to ime slišat u tem kontekstu...RAD TE IMAM,pa še da te gleda u oči... mislm hallo...:/

Kakšna je bila pa njegova reakcija, ko je ugotovil, da se je zmotil? Je sploh ugotovil? Si mu ti povedala? Pomoje je billo njemu še bolj bedno kot tebi. :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Maj. 2009 19:50

ma ja...sej js tut prijatle dostkrat poklicem po imenu zdajsnjega fanta, pa brata, sestro, psa...ma use klicem po njegovem imenu, zato k sva pac res skoz skup in ti pride u navado :D sigurno se bi kdaj zgodilo, ce zdaj koncava, da bi se zmotla pr novem fantu...

je pa res da je lahko tut znak tega, da podzavestno misli na bivso...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Maj. 2009 19:56

Jst sm na začetku tud ene dvakrat rekla svojmu tipčku xxx (ime od bivšga) in mi je blo najslabš :oops: Pa še pred ful folka sm mu to rekla. Ampak z unim sm bla pač dve let in čist spontano rečeš tist ime, ki si ga prej 2 let skoz izgovarju. Pa tud dost sorodnikov ga je včasih poklical po imenu bivšga, ampak hvala bogu on ni kompliciru zarad tega, se nardi.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 17. Maj. 2009 20:21

MilkyWay napisal/-a:Jaz sem sebe v začetku zdejšnje zveze dostikrat zalotila, ko sem fanta hotela poklicat z imenom od bivšega, s katerim sem bila skoraj 4 leta. Mislim, da je bilo to zgolj zaradi navade, kot zaradi česarkoli drugega.

Tako da... Ne paničari... Če pa še vedno nisi sigurna, ti vseeno ostane še ena možnost in sicer, da ga vprašaš...
Moja situacija je čit ista. Sem dostikrat hotla poklicat po imenu bivšega, ampak samo zaradi navade.
I laugh at gilded butterflies.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 17. Maj. 2009 21:55

Sama še nisem nikogar poklicala po napačnem imenu, se mi je pa večkrat zgodilo, da ko sem hotela fanta poklicati, sem po pomoti bivšega začela klicati. Sem takoj opazila zmoto in preden je bivšemu telefon zazvonil sem že prekinila :) Pa nisem več nič nič čutila do njega, se zgodi. Vem, da ni lepo, a se zgodi. Če se ne dogaja pogosto se pogovori z njim da izključiš spanje z njo, kot je že ena prej omenila, potem pa ne delaj panike.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]