Rad te imam+bivša!?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 01. Jun. 2009 14:35

Jaz nebi paničarila okoli tega,čeprav je situacija vtistem trenutku najbrž sila neprijetna.Tudi sama mi je enkrat skoraj ušlo ime od bivšega,na srečo sem se ujela,čeprav nisem mislila najn.Se zgodi pač.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 01. Jun. 2009 20:15

red_rose napisal/-a:js bi znorela...ampak valda je mozno ane :D

midva mava psa. njegova bivsa je mela psa - sta ga dost skupi okrog vozila na sprehode...in enkrat ko sva sele kak mesec mela kuzka mi je reku:

a bova jutr peljala XXX (ime od psa OD BIVSE) na sprehod?!

:D full sm bla jezna sam lol, se pac zgodi... :D

pa enkrat je njegova sestra rekla, k je bla ze mal pijana: a bo XXX (ime od njegove bivse) pr nas spala?! :D

haha...not funny :P

Js sm isto takoj tečna zart tega, edin če me pokliče po imenu svoje sestre mu ne težim :)
Je pa res da se lahko zgodi, sam kaj nej, mene to mal zjeza. Sicer me še ni poklical po imenu bivše, pa vrjetno me tut ne bo (upam) k sva že midva tolk časa skupej, da je ostala imena pomojem vsa pozabil :lol:
Joj to pa da bi o mojga sestra rekla da bo njegova bivša prespala pr nas bi pa vrgla vn iz stanovanja njo pa še njegovo bivšo...jah mal sm nasilna, sam kaj čmo, nek je pa meja, ane? :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 01. Jun. 2009 20:53

^^^ne sej ni misla da bi ona prespala, ampak sam pr imenu se je zmotla :D drugac se razumema, hehe :D

je tecno ja... :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 01. Jun. 2009 21:29

Aja pol pa kul, sm zgleda mal bolj površno prebrala :)
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 06. Jun. 2009 16:37

Uf...jaz sem pa mojemu 1x rekla,ravno ko sva se mečkala in mi je rekl "ja kako maš pa danes hot tangiče" odgovorila "Ja to sem si pa dons rekla,bom sam za Jana oblekla!"
Seveda je bil jan eden mojih boljših prijateljev,kar mu je do konca zveze šlo v nos...

Priznam pa d aimam ogromen problem z imeni.Prvo si jih zelo težko zapomnim,potem ko si jih pa že,jih konstantno menjam.
Še hujše mi je pri pošiljanju smsov,ko ga namesto drugemu avtomatsko pošlejm tipu :?
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 08. Jul. 2009 13:17

Mahagonij napisal/-a:Zakaj pa mislite, da jebaci klicejo svoje zenske "mala"(or something). Ker se ne mores zagovorit, ce klices svojo punco pa vse 3 ljubice "mala". :razz:

Moj me kliče ˝mala˝ .... Mislim, da bodo danes težki pogovori... :D

Tudi mene je zadnjič tašča poklicala z imenom njegove bivše... Mi ni bilo ravno vseeno... Pa sem mojemu povedala in je rekel, da se zdej tašča ziher slabo počuti in da ji ni vseeno. Se zgodi. Tudi jaz sem ga ež skoraj poklicala z imenom bivšega - stvar navade ne pa dejstva, da razmišljaš o kom drugem.

Moj me še ni poklical z imenom bivše. Vem pa, da mi ne bo vseeno in da bom malce sumničava... Bomo videli.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 08. Jul. 2009 14:24

Men se je zgodil da je koma zadet (lih iz partija smo sli) med sexom reku ime svoje best frendice vstilu: joj dej XXS kva mi delaaš...
sm čist popizdla... In na konc je blo jasno da ga ona rajca zato ker sta neki mela, ampak nista se pa dol počla.. verjetno mu je bla še vedno zanimiva...

Ne verjamem da se lahk kr tko zmotiš sploh po 5ih mescih veze. jst sm bla tut 4 leta s fantom pa nism nobenga poklicala po njegovem imenu pa tut zlo mešam nicke.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Jul. 2009 14:24

Mene pa moj dostkrat pokliče po imenu svoje 11-letne sestrice :P Una je taka bolj nagajiva in zmeri ko mojmu kej nagaja, jo on čist tko resno pokliče po imenu... In pol dostkrat, ko js njemu kej 'nagajam' oz. ga zafrkavam me kar pokliče po njenem imenu, ker ga v tisti situaciji čist spominjam nanjo :D
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: krško

Neprebrana objavaNapisal/-a tinna19 » 09. Jul. 2009 11:24

Ma, men bi bila to taka panika - sam kaj naj naredim, ko pa je meni in njegovi bivši enako ime. Je pa res, da ga včasih zbodem, da ma sreče, da je tako, ker bi se najbrš kdaj zmotil ...... :twisted:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Jul. 2009 15:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov