Rad te imam+bivša!?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Maj. 2009 22:25

Tako kot so že punce pred mano povedale, se je pač zmotil. Sploh zjutraj, ko si še čist adijo. Sumljivo bi blo, če bi se to pogosto dogajalo in bi mel po možnosti še ful stike z bivšo.
Tudi mojemu se je zgodilo, da me je poklical po njenem imenu, pa to že po kr zajetnem času najine zveze....tk mal tesno mi je blo, pa še pred kolegi se je zgodlo. Pa tudi njegovi doma so se že zmotli, pa kak kolega...kaj čem, sta pač bla dolgo skupaj.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 17. Maj. 2009 23:14

Tut men se je že zgodil to. Enkrat sm fanta poklicala po imenu od bivšega, pa me na srečo ni slišu oz. ni razumel, enkrat sm pa v debati s prijateljicami lih neki razlagala pa sm vmes uštulila ime od bivšega. Kr tišina je ratala, men pa nč jasno. Pol me ja pa ena vprašala, če vem, kaj sm ravnokar rekla. Pa sm si ponovila zadn stavk, pa sam - o, šit! Jah, se zgodi. So me pa pol spraševale, kako je s tem, pa če je res bla sam taka napaka al nanj mislim, ker so vedle, d sm ga dolg prebolevala.
In vem, da sm v tistem trenutku še sama pomislila, zakaj je prišlo do tega. Ampak pač - napake se dogajajo.

Tip je po nesreči iz navade svoji (takrat še) punci poslal sms o tem, da ji bo povedal, kaj sva mela, da mu je ful hudo za naju obe, ker je to naredil ampak da me pogreša,...
In to preden sta šla narazen oz. je karkoli vedla o naju. No, vsekakor ni blo ravno fajn... :?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Maj. 2009 9:05

Zakaj pa mislite, da jebaci klicejo svoje zenske "mala"(or something). Ker se ne mores zagovorit, ce klices svojo punco pa vse 3 ljubice "mala". :razz:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 18. Maj. 2009 9:18

to da partner slisi ime biuse-ga od partnerja-ke vsekakor ni prijetno ampak ni pa razlog da bi sla dva narazn zarad tega al se pa ornk skregala.

men se sicer to pr zdejnsm se ni zgodil niti on me ni poklicu po biusi sam nebi pa neki znorela ce bi se to zgodl. bi sam uprasala zakaj je pomislu na biuso in to je to. je pa res da sva obadva mela full doug pauzo in sva bla sama. bl je to pomoje k gre en ali obadva iz ene zveze v drugo brez pauze.
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 18. Maj. 2009 9:20

Mahagonij napisal/-a:Zakaj pa mislite, da jebaci klicejo svoje zenske "mala"(or something). Ker se ne mores zagovorit, ce klices svojo punco pa vse 3 ljubice "mala". :razz:

tocn to je u enem cosmotu ze pisalo enkrat. Kar je res. Ce neves imena od punce al pa te je strah da se bos zmotu je to najlazje :S. Najhujsi je ko so punce srecne ce jih kter tip tko poklice. Ker mislijo da je ljubkovalno :/
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 18. Maj. 2009 10:20

tk da ce js svojo poklicem mala, avtomatsko pomeni da nevem njenega imena oz. studiram na bivso mhm aha ok :roll:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Maj. 2009 12:59

če mene vprašaš, je zato igovoru njeno ime, ker še zmr ful misli nanjo, mogoče jo ej sanju, se slišu z njo tist dan itd... vrjem, da ne bi kr tko tega reku :D jz pa svojmu bratu zmer govorim ej Aleš LOL
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Maj. 2009 18:08

chiqqa napisal/-a:če mene vprašaš, je zato igovoru njeno ime, ker še zmr ful misli nanjo, mogoče jo ej sanju, se slišu z njo tist dan itd... vrjem, da ne bi kr tko tega reku :D jz pa svojmu bratu zmer govorim ej Aleš LOL

Jz sm mojmu že rekla "ati", pa ne mislim ful na svojga fotra.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
iinčiika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a iinčiika* » 18. Maj. 2009 18:44

Pomoje,da se je res zmotu in s tem ni hotel nič slabega...ne skrbet :)
sicer pa mam jst to srečo,da sta imela oba bivša isto ime kod ga ima sedanji :lol:
*i Love u*
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 18. Maj. 2009 19:34

Uf, zanimiv kriterij za fante.. Hehe, prvič slišim, da jih katera izbira po imenu. :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 18. Maj. 2009 19:43

Cant_sleep_tonight napisal/-a:tk da ce js svojo poklicem mala, avtomatsko pomeni da nevem njenega imena oz. studiram na bivso mhm aha ok :roll:

ne nism tega misLa. vecino krat je tak.. nism rekla usakic.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Maj. 2009 20:04

Verjamem, da tist moment zaboli in zbode, ampak če zveza laufa, se jst z (enkratnim) napačnim poimenovajem ne bi obremenjevala.

Se dogaja. Moja stara mama pomeša use bližnje in daljne sorodstvo (in dokler pride do prauga imena, že pozab, kaj je hotla povedat), jst mačka pokličem z imenom psa in obratno (zdi se, da ju ne mot preveč, sploh maček se odzove tut na Jožeta, Lojzeta in podobne), moj dečko je skor dve let punco najbolšga prjatla prevečkrat (po)klicu z imenom prjatlove biuše (s kero sta bla douga leta skp), tko da ga je bejba sčasoma že nehala popraulat, pa tut sama sm nekoč doživela napačno ime in takrat je blo fantu bl hudo (predusm pa nerodn) kt men.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 18. Maj. 2009 20:18

positive vibration napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:če mene vprašaš, je zato igovoru njeno ime, ker še zmr ful misli nanjo, mogoče jo ej sanju, se slišu z njo tist dan itd... vrjem, da ne bi kr tko tega reku :D jz pa svojmu bratu zmer govorim ej Aleš LOL

Jz sm mojmu že rekla "ati", pa ne mislim ful na svojga fotra.

dej nehej jst tud uzadno hahahahah skor mu je čeljust padla dol. in začela sm čist resno razlagat: ej ati a veš takt k sva šla... :rofl: :rofl: On me pa gleda ko da sm lihkr padla skoz streho dol na postlo pa rekla: ja žiujooo :lol:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a vseenomiska23 » 31. Maj. 2009 17:09

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Maj. 2009 21:32

iinčiika* napisal/-a:Pomoje,da se je res zmotu in s tem ni hotel nič slabega...ne skrbet :)
sicer pa mam jst to srečo,da sta imela oba bivša isto ime kod ga ima sedanji :lol:

To je fajn, da ma isto ime...ne moraš zajebat sploh :D :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]