Rabim pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^exactly.
Lubibog, ne se it tega, za dobro vseh vpletenih.pikolina24 napisal/-a:bom prisla k pameti ja...vsaj upam takle mamo...zdej trenutno sm prisla domov in kuha kosilo tud zame?!! nimam pojma kaj se gre, ampak če me bo hotu dobit nazaj se bo mogu pošteno, ornk potrudit...ker to pa res ne mislim oprostit kar tako
- pikolina24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
v bistvu ne...ker se je kaj tok groznega zdej prvič zgodilo...ne vem, bom premisla pa vidla kaj sploh bo...ker če me hoče nazaj, mi bo itak mogu najprej povedat...ker če bo zdej prijazn pa kuhu kosilo pa se spet pogovarju da je vse v redu, iz tega ne bo nč...js pa tud sploh ne silim več vanj, spregovorim par besed, če vpraša in to je to.
- pikolina24
- Sramežljivka
kaj mi pa preostane drugega? tok me je prizadel, zdej naj pa bom normalna spet? jezna sem pa se dolgo bom...itak se bo mogu on opravičit, če kaj hoče, ker sm bla tu js žrtev.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
glede na to, da si se že enkrat odselila pa prišla nazaj... verjetno ni šlo za kak sporček. je moglo bit kar hudo.
res me zanima kaj še delaš tam? vidva nista kompatibilna pa če se ti on zdaj 100krat opraviči (čeprav dvomim, glede na to da ti je jasno in glasno povedal kako je na stvari, ti pa si še kar tam..) pa zglanca celo stanovanje.
jaz res ne vem no. prej si hotela da ti pove kaj bi rad. zdaj ti je povedal, pa ti spet ni prav. in še kar imaš upanje. res si trapa. pa ne mislim zelo negativno. spokaj ženšče!
res me zanima kaj še delaš tam? vidva nista kompatibilna pa če se ti on zdaj 100krat opraviči (čeprav dvomim, glede na to da ti je jasno in glasno povedal kako je na stvari, ti pa si še kar tam..) pa zglanca celo stanovanje.
jaz res ne vem no. prej si hotela da ti pove kaj bi rad. zdaj ti je povedal, pa ti spet ni prav. in še kar imaš upanje. res si trapa. pa ne mislim zelo negativno. spokaj ženšče!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Joj, ne igrej žrtvenega jagnja.pikolina24 napisal/-a:kaj mi pa preostane drugega? tok me je prizadel, zdej naj pa bom normalna spet? jezna sem pa se dolgo bom...itak se bo mogu on opravičit, če kaj hoče, ker sm bla tu js žrtev.
It takes two to tango - oba sta kriva za nastalo situacijo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- pikolina24
- Sramežljivka
ja sej....je konc čist...jutr grem domov pa me ni več nazaj..še enkrat hvala vsem za vaša mnenja
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Opažam en vzorec.
Mnoge punce si s tem,ko najdejo tipa, v bistvu osmislijo življenje. Kar je v celoti zgrešeno, v prvi vrsti moraš imeti rad samega sebe, partner ti obogati živjenje in če te ni strah biti v prvi vrsti sam s sabo in nisi pijavka, potem te tudi morebitne samskosti ni strah.
Zato pa imamo zadnje čase precej tem, kot je ta, pa tem v stilu "prijateljica ima tipa, zdaj zame več nima časa"..Punce, ki se navežejo na tipa kot pijavke in v njem dobesedno najdejo smisel svojega življenja, se zato zelo težko poberejo, če pride do konca zveze..
Mnoge punce si s tem,ko najdejo tipa, v bistvu osmislijo življenje. Kar je v celoti zgrešeno, v prvi vrsti moraš imeti rad samega sebe, partner ti obogati živjenje in če te ni strah biti v prvi vrsti sam s sabo in nisi pijavka, potem te tudi morebitne samskosti ni strah.
Zato pa imamo zadnje čase precej tem, kot je ta, pa tem v stilu "prijateljica ima tipa, zdaj zame več nima časa"..Punce, ki se navežejo na tipa kot pijavke in v njem dobesedno najdejo smisel svojega življenja, se zato zelo težko poberejo, če pride do konca zveze..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov