Rabim pomoč

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 21. Apr. 2010 23:09

Joj! Včasih, ko berem ta forum, res ne vem, a naj se smejem ali jokam. Ona naj se trudi, mu pripravlja malico itn.? Pa kaj sem z lune padla, da ne razumem tega? Halo, tip jo je pustil! Vse, kar lahko narediš, je, da ne narediš ničesar. Ignoranca. Nobenih pogovorov, nobenih malic, samo mir mu daj. Pa tole še moram napisat: vsega je ona kriva?! Hahahaha. Omg, a ste kakšne jasnovidke tu gor? Sori, ampak, če je tipo pod stresom, naj nekaj naredi, da ne bo več!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Apr. 2010 3:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Apr. 2010 8:08

maniac napisal/-a:Pa tole še moram napisat: vsega je ona kriva?! Hahahaha. Omg, a ste kakšne jasnovidke tu gor? Sori, ampak, če je tipo pod stresom, naj nekaj naredi, da ne bo več!

Včasih pač pride obdobje, ko si blazno pod stresom. In kako boš to spremenil? Saj se sčasoma uredi, ampak definitivno pa ne pomaga, če ti nekdo tečnar, da ne bit več pod stresom, pa zakaj nima časa za njo.

Kako se pa ti znebiš stresa?
Npr. ko imam izpitno obdobje sem razvalina in takrat pričakujem, da mi fant da čas, da ne zahteva, da se skoz ukvarjam z njim, ampak da preprosto razume. Nova služba je pa še večji stres kot eno ubogo izpitno obdobje. Blagor se ti, da nimaš nikol stresa, ampak nimajo vsi take sreče in ne da se to kar odpravt :wink:

In ja, glede na pisanje je ona ena tečna punca, ki fantu skoz teži. In čist razumem, da je fantu začelo presedat, da jo mora skoz pogrešat in ji potrjevat, da jo ima rad :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 22. Apr. 2010 9:19

Naj povem, da mu pol včer nism nč težila...na obisk sta prišla 2 kolega in smo se sam zajebavali pa hecali...pol sva prišla pa v stanovanje, sva se pa spet oba čist normalno pogovarjala...sprašvau me je zkaj sem tok vesela, kaj mi je...pol je pa on že zaspau, js sem ga pa božala po roki, je pa reku naj neham...bv...in evo, zdej zjutr je spet sou delat, js grem pa popoldne na fax...je tud mene že minilo vse skup
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Apr. 2010 9:26

maniac napisal/-a:Halo, tip jo je pustil! Vse, kar lahko narediš, je, da ne narediš ničesar.

Jaz sem si stvar razložila tako, kot da je med prepirom rekel, da je konec, in očitno tega ni (čisto) resno mislil, glede na to, da sta še vedno skupaj. Call me crazy, ampak če greš z nekom res narazen, se začneš pogovarjat o tem, kdo se bo odselil, ne greš se družabnih večerov s prijatelji.
Se pa strinjam, da je tip verjetno že odločen, moj predlog je bila bolj tista zadnja šansa.

Pikolina24, če bi mene tip čohal po roki, ko bi hotela spat, bi mu tudi rekla, da naj neha.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 22. Apr. 2010 9:38

mah, sej to je vse skup tok čudno...recimo...ko me je pustu pa reku da je konc, sm bla jezna in se par ur nisem pogovarjala z njim...no, potem ko me je pa jeza minila, sem se pa hotela kaj na lep način zmenit, se pa on ni hotu pogovarjat...je reku, sm ti vse povedu, veš pr čem sva...in to je to... stanujeva v neki hiši kjer je še več mladih ljudi, potem kar pridejo do vrat in pozvonijo in se pol pogovarjamo odzun...in včer je bil zuni pol kr neki vesel, se mi smejau pa me hecu, kot da ne bi blo nč narobe.....res ne vem kaj bo...ker dans pa isto...je vstau, se obleku, reku adijo in šou...??
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Apr. 2010 9:48

pikolina24 napisal/-a:...je reku, sm ti vse povedu, veš pr čem sva...in to je to...

Potem je pa to to. Ne vem točno, kaj ti še želiš slišat od njega, ker je bil nadvse jasen.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 22. Apr. 2010 9:53

mhm, sej sm se že sprijaznla...sam najbolj strah me je pa zato, ker sem enkrat ze tako sla, sem spakirala in šla....pol mi je pa pisu in klicu da ne more brez mene, naj prosim pridem nazaj....evo, pa sm šla...zdej k je pa isto pa bom šla pa on ne bo meu več te možnosti...to bo najbolj bolelo!! Sploh mi gre pa pr vseh tipih na živce, da ti ne morjo normalno povedat kar je narobe pa kaj čuti, šele pol k je prepozno zinejo...da se spet ti počutiš krivo
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 22. Apr. 2010 9:55

Povedu ti je, kako je na stvari, torej, kaj bi še rada slišala?

Sj razumem, da je težko, been there done that, ampak odlašaš vso zadevo, ker maš še zmer kanček upanja najbrž? Al kaj?

Čimprej se sprijazni pa probi it naprej.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Apr. 2010 11:30

maniac napisal/-a:Joj! Včasih, ko berem ta forum, res ne vem, a naj se smejem ali jokam. Ona naj se trudi, mu pripravlja malico itn.? Pa kaj sem z lune padla, da ne razumem tega? Halo, tip jo je pustil! Vse, kar lahko narediš, je, da ne narediš ničesar. Ignoranca. Nobenih pogovorov, nobenih malic, samo mir mu daj. Pa tole še moram napisat: vsega je ona kriva?! Hahahaha. Omg, a ste kakšne jasnovidke tu gor? Sori, ampak, če je tipo pod stresom, naj nekaj naredi, da ne bo več!
Blagor tebi, če imaš res tak stress-free življenje. ;)
Punci bi lahko sicer že prej kapnilo, da ko ga je gledala celga nervoznega, da naj ne bo sebična in zahteva njegovo potrdilo ljubezni, ampak mu pomaga pri sproščanju. ...ampk, jbg, žal prepozno zdej.

pikolina24 napisal/-a:...in včer je bil zuni pol kr neki vesel, se mi smejau pa me hecu, kot da ne bi blo nč narobe.....res ne vem kaj bo...ker dans pa isto...je vstau, se obleku, reku adijo in šou...??
He was just putting up a show - tipi običajno, kolikor je men znano, nočejo "javno prat perila" in pred drugimi zganjat scen, kot to znamo nekatere ženske. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Apr. 2010 12:06

pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 22. Apr. 2010 12:21

hvala Horus :) še posebej za fotko, mi je ful všeč :)
sem pač kura, ker bi rada vedla pr čem sem...itak vse mine, tako da se ne mislim več sekirat za nč
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 22. Apr. 2010 12:26

pikolina24 napisal/-a:...itak vse mine, tako da se ne mislim več sekirat za nč

Zakaj se pa potem sekiraš in še zmeraj čakaš kaj bo? Če ti je rekel da je konec, lepo spakiraj in ga razveseli z odhodom.
(s)mej se
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 22. Apr. 2010 13:24

evo, sva se mal pogovarjala prejle...sm ga vprašala kok je možnosti da me ne bo hotu več nazaj k bom šla...pa je reku preveč...tako da, se mi je svet sesul...najraj bi umrla pa da bi blo vse za mano!!!!!!!! jeb** tipe...tok sm ze izmucena da ne morm niti jokat več, staršem morm povedat, prjatlom.... fakof!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Apr. 2010 13:27

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov