Rabim pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Horus napisal/-a:Bla, bla, bla ...
Nam pa gre na zivce, da take kokosi, kot si ti, najprej mislijo, da se cel svet okoli njih vrti, potem tecnarijo, ko bi mi dejansko hotel samo peace and quiet, namest da bi sle plesat striptiz al pa izvajat blowjobe, in pa da se hocejo pogovarjat o custvih namest da bi sle plesat striptiz al pa izvajat blowjobe. S tako zensko kot si ti, ki vidi samo JAZ JAZ JAZ se definitivno ne da resiti problemov. Obnasas se kot kaksna najstnica, ki je prevec polna same sebe.
Vse, kar je prav, Horus, ampak tukaj pa konkretno pretiravaš. Ona je egocentrična princeska? A ne ga srat! Kaj pa tip, ki kar naprej nekaj pričakuje od svoje punce? Danes mora razumet, da je pod stresom in hoče blowjob, jutri je jezen, pa se noče pogovarjat, potem zaspi in ga ne sme pobožat ... Kaj je pa to?
- maniac
- Komunikatorka
@*mala*
Seveda pridejo obdobja, ko si pod stresom, ampak navadno veš, kako dolgo bodo trajala (kot npr. ti veš, da se boš sprostila po izpitih) in lahko partnerju "obljubiš", da bosta skupaj, ko bo vse skupaj minilo in mu daš tudi nek časoven okvir, v katerem lahko to pričakuje. Poleg tega lahko vsak sam pripomore k zmanjšanju stresa (šport, razne sprostitvene tehnike ipd.), če mu je to seveda v interesu in mu stres ne služi kot beden izgovor za beg pred partnerjem, ki ga očitno nima več rad.
Seveda pridejo obdobja, ko si pod stresom, ampak navadno veš, kako dolgo bodo trajala (kot npr. ti veš, da se boš sprostila po izpitih) in lahko partnerju "obljubiš", da bosta skupaj, ko bo vse skupaj minilo in mu daš tudi nek časoven okvir, v katerem lahko to pričakuje. Poleg tega lahko vsak sam pripomore k zmanjšanju stresa (šport, razne sprostitvene tehnike ipd.), če mu je to seveda v interesu in mu stres ne služi kot beden izgovor za beg pred partnerjem, ki ga očitno nima več rad.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak pri izpitnih obdobjih vem kako dolgo bo to trajalo, ko bo pa prva služba na vidiku, pa žal še ne vem. Zna bit pa precej huje Še posebno, če zahtevna služba in se veliko pričakuje od delavca.
Logično, da se ni hotu z njo pogovarjat, če je pa ona prej par ur mulo kuhalo. A on naj pa zvesto čaka, da se ona omehča, pa jo na kolenih prosi?
Mogoče teb res ni nadležno, da ti nekdo tečnar, ko napol spiš, ampak js fanta čist razumem. Js rabm mir, ko spim, ne pa da me nekdo boža, itd... To se dela prej, ko spim, spim. To je to.
Logično, da se ni hotu z njo pogovarjat, če je pa ona prej par ur mulo kuhalo. A on naj pa zvesto čaka, da se ona omehča, pa jo na kolenih prosi?
pikolina24 napisal/-a:mah, sej to je vse skup tok čudno...recimo...ko me je pustu pa reku da je konc, sm bla jezna in se par ur nisem pogovarjala z njim...no, potem ko me je pa jeza minila, sem se pa hotela kaj na lep način zmenit, se pa on ni hotu pogovarjat...je reku, sm ti vse povedu, veš pr čem sva...in to je to
Mogoče teb res ni nadležno, da ti nekdo tečnar, ko napol spiš, ampak js fanta čist razumem. Js rabm mir, ko spim, ne pa da me nekdo boža, itd... To se dela prej, ko spim, spim. To je to.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- maniac
- Komunikatorka
@purple_rain
Nimam stress-free življenja, niti slučajno. Ampak ravno zato sem se morala naučit stres obvladovat, sicer bi me ob mojem faksu in bodoči službi lahko kar pobralo od hudega. Pomagaš pa lahko samo nekomu, ki si pomoči želi; onadva se očitno tu nista našla, jebiga.
Nimam stress-free življenja, niti slučajno. Ampak ravno zato sem se morala naučit stres obvladovat, sicer bi me ob mojem faksu in bodoči službi lahko kar pobralo od hudega. Pomagaš pa lahko samo nekomu, ki si pomoči želi; onadva se očitno tu nista našla, jebiga.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
pikolina24 napisal/-a:jaooo pa ne zdej s takimi....kako naj se zdej kr naenkrat obnasam da je vse kul če pa se zdej ze dolgo sploh ne pogovarjava velik, par stavkov na dan...js morm vedet če mu je še kaj do mene da vidim pr čem sploh sem...kaj pa če se bom zdej obnasala kot da ni nč narobe, on bo čutu pa drgač...bo pa ja mislu da se mi je zmešalo, enkrat tako drugič tako
Do take zveze, kot jo imata sedaj mu verjetno ni, kot ni tudi tebi. Do take, kot sta jo imela na začetku pa ja, kot tudi tebi. Torej...tako, kot pravijo punce v ostalih postih... poskusi premaknit kaj v tisto smer... malo začni dajat (pa ne samo noge narazen)... pa nič zahtevat, če se recimo v enem mesecu nič ne spremeni... lahko še vedno dvigneš sidro...
Pa ne spet rečt... da ne zato ker... taka igrica je brez zveze.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- maniac
- Komunikatorka
@*mala*
Tudi, če ne veš, kako dolgo boš pod stresom, je že zaradi lastnega zdravja fino, da si narediš nek načrt, kako boš stres obvladoval. Predstavljaj si, da imaš majhnega otroka, ki ne razume, da si zamenjala službo, in preprosto hoče čas preživet s svojo mamo. Bi otroka tudi zanemarjala? Verjetno ne. Zakaj je potem ok, če se partnerja zanemarja? V partnerstvu mora vsaka stran razumeti tudi drugo - tako kot naj bi pikolina24 poskrbela, da se bo njen dragi sprostil, bi on moral poskrbet, da bi se ona počutila ljubljeno.
Ja, tebi je mogoče logično, da se ni hotel z njo pogovarjat, ker je bila prej jezna nanj. Meni je pa to precej otročje, po principu "zob za zob, oko za oko", medtem ko njo razumem, da je bila šokirana zaradi njegove izjave.
Midva s fantom med spanjem precejkrat objemava, božava, lupčkava drug drugega, tako da mi to res ni nadležno, ampak pač izraz ljubezni.
Tudi, če ne veš, kako dolgo boš pod stresom, je že zaradi lastnega zdravja fino, da si narediš nek načrt, kako boš stres obvladoval. Predstavljaj si, da imaš majhnega otroka, ki ne razume, da si zamenjala službo, in preprosto hoče čas preživet s svojo mamo. Bi otroka tudi zanemarjala? Verjetno ne. Zakaj je potem ok, če se partnerja zanemarja? V partnerstvu mora vsaka stran razumeti tudi drugo - tako kot naj bi pikolina24 poskrbela, da se bo njen dragi sprostil, bi on moral poskrbet, da bi se ona počutila ljubljeno.
Ja, tebi je mogoče logično, da se ni hotel z njo pogovarjat, ker je bila prej jezna nanj. Meni je pa to precej otročje, po principu "zob za zob, oko za oko", medtem ko njo razumem, da je bila šokirana zaradi njegove izjave.
Midva s fantom med spanjem precejkrat objemava, božava, lupčkava drug drugega, tako da mi to res ni nadležno, ampak pač izraz ljubezni.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Pri enih lahko fant vse možno počne, pa punci še ni dovolj in se še ne počuti ljubljeno.
Ampak vseeno, to je njegova prva služba. Precejšen preskok iz lagodnega študentskega življenja na službo. Vsaj zanj očitno.
Ja, če bi se moj fant trmal, bi si mislna "Kur* ga gleda" in šla nekam naokol, karkoli in ignorirala njegove klice in smse. Karkoli.
Zakaj je bila šokirana? A je mislila da je v njunem razmerju vse super, al kaj?
No, js pa ne maram stiskanja med spanjem, ker se ne maram zbujat, ker potem težko nazaj zaspim. Se lahko stiskava pred spanjem. In če se ne maram stiskat ponoč ali spat objeta, še ne pomeni da imam manj rada fanta
Itak je te zveze že zdavnaj konc, bi se blo treba prej bolj trudit, ne pa sedaj ko je že prepozno
Ampak vseeno, to je njegova prva služba. Precejšen preskok iz lagodnega študentskega življenja na službo. Vsaj zanj očitno.
Ja, če bi se moj fant trmal, bi si mislna "Kur* ga gleda" in šla nekam naokol, karkoli in ignorirala njegove klice in smse. Karkoli.
Zakaj je bila šokirana? A je mislila da je v njunem razmerju vse super, al kaj?
No, js pa ne maram stiskanja med spanjem, ker se ne maram zbujat, ker potem težko nazaj zaspim. Se lahko stiskava pred spanjem. In če se ne maram stiskat ponoč ali spat objeta, še ne pomeni da imam manj rada fanta
Itak je te zveze že zdavnaj konc, bi se blo treba prej bolj trudit, ne pa sedaj ko je že prepozno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
maniac napisal/-a:@*mala*
Kot prvo bi bilo tu fajn vedet, kako točno je to zanemarjanje izgledalo, ker je širok razpon med 100% in 0% pozornostjo.
Sicer je pa ful neumna primerjava med otrokom in punco. Že na teoretični bazi. Ljubezen do otroka je brezpogojna, partnerska ljubezen ni.
V to, kaj razume otrok, kaj pa (naj bi) partner, se mi pa verjetno ni treba spuščat.
- pikolina24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
oh ja...povedu v obraz, da me nima več rad...jokam...pa jokam...boli, ne morm povedat kako...hvala tuki vsem za podporo, se bom ze znasla
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ahhja .. če ti zdej začnemo govort, da sej ni tko hudo, pa da ni konec sveta in tralala .. ne boš hotela verjet, vem, ampak sej boš tud sama se kmal pobrala pa najdla srečo drugje. Drži se.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
pa čimprej se poberi iz stanovanja, ker bo vedno huje ti ga gledat vsak dan... in bog ne daj da pripelje kakšno drugo domov...
Pa čimbolj se zaposli z biločim, magari če greš preučevat sistem hišnih številk v mestu, pa mej v glavi da taka zveza kot je bila zadnje čase pač ni to kar hočeš in da lahko najdeš tako k bo prava zate...
Pa čimbolj se zaposli z biločim, magari če greš preučevat sistem hišnih številk v mestu, pa mej v glavi da taka zveza kot je bila zadnje čase pač ni to kar hočeš in da lahko najdeš tako k bo prava zate...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov