Rabim pomoč

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Apr. 2010 20:50

^^ne kot da je vse kul, ampak kot da pač ni nič narobe..in počasi začni uvajat kšne take male pozornosti, katere misliš, da bi tipu pomagale mal se znebit stresa in se sprostit in tralala .. in pol, ko ne bo več tolk napet in vse, potem šele začni "gledat kje si". In pa valda opazovat njegovo odzivanje nate.

Če pa praviš, da bi tako obnašanje se njemu zdel kot da se ti je odpelal...ja bogi tip, no, kakšna pošast si bla pa do zdej? :P
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 21. Apr. 2010 20:54

Če pa praviš, da bi tako obnašanje se njemu zdel kot da se ti je odpelal...ja bogi tip, no, kakšna pošast si bla pa do zdej? :P[/quote]

jah...priznam, da sem bla js tud zlobna včasih....pa to ne zanalašč....ampak sam zato, ker nism hotela razumet, da pač ima velik dela in jezna sem bila, ornk jezna, ker si ni mogu vzet neki cajta zame...to me je razjezilo do konca, njemu pa valda moje najedanje...mu bom priznala potem, da ni sam on kriv, sem tud js...jezna sem pa še zmer! ne vem, bomo vidli potem... upam da bo reku da si me še želi pa da se bova oba potrudila :oops: :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Apr. 2010 20:57

Še enkrat. Najprej se ti potrudi, potem ti bo pa on že sam dal vedet, da si te še želi.

Sicer obstaja možnost, da v resnici ne bo tako, ker je v njegovi glavi že konec, ampak veliko večje šanse za positiven izid imaš, če ne boš zdaj, ko sta itak na bojni nogi in napol narazen, silila vanj in zahtevala nečesa, česar verjetno trenutno res ne čuti.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Apr. 2010 21:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 21. Apr. 2010 21:00

kaj pa če se res res lepo pogovoriva? zato ker men tud ni prijetno cel teden zivet v dvomih pa sam upat da bo jutr mal bolš...tud js trpim...in pač mislim, da bi blo najbolj fer, da mi pogleda v oči pa odkrito pove če sploh še kaj čuti...ker bom razumela...če ga je minilo, ni problema, sprijaznit se bo prej ko slej treba
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lana505 » 21. Apr. 2010 21:04

Ja in kaj pol misš če ti dons reče, ja še bi bil s tabo, nekej mi pomenš...
bo pa jutr čist nova zgodba? Misliš da ne bo več pod stresom in da bo imel kar naenkrat veliko časa zate in se bosta pogovarjala cev da...JAh tko čez noč pa tud ne bo šlo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Apr. 2010 21:05

Teb mora fant pa res vsak dan 5× povedat, da te ma rad, a ne?

Pa ko nista skupaj ti mora kak sms poslat, kak presneto te pogreša in da ne more preživeti minute brez tebe?

Ti se samo začni trudit. Brez resnega pogovora o vajini zvezi. In boš hitr vidla kakšna bo reakcija :wink:

Ampak itak nas nimaš namen poslušat in boš naredila tisto kar hočeš, pa če je še tako bedasto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 21. Apr. 2010 21:08

*mala* napisal/-a:Teb mora fant pa res vsak dan 5× povedat, da te ma rad, a ne?
Ampak itak nas nimaš namen poslušat in boš naredila tisto kar hočeš, pa če je še tako bedasto.

ja, res je...sploh k vidim, da je vsako leto manj tega izkazovanja ljubezni...js bi rada, da bi blo spet tako kot na začetku veze, čeprav VEM da NE bo nikol več isto...ampak se rada počutim ljubljeno...
Tist pa ni res, ker če ne bi potrebovala vaših nasvetov pa delala po svoji glavi itak sploh ne bi pisala na forum...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Apr. 2010 21:14

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Apr. 2010 21:17

Dokaz njegove ljubezni ne boš dobila tako, da ga boš zahtevala in mu tečnarla s tem :wink: It's either there or it isn't.

In kakor je očitno iz tvojega pisanja, je vajini zvezi že zdavnaj odklenkalo :wink: Na silo ne boš nič rešila, verjem!
In meni je več kot očitno, da si sama kriva, za vse :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Apr. 2010 21:21

pikolina24 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Teb mora fant pa res vsak dan 5× povedat, da te ma rad, a ne?

ja, res je...sploh k vidim, da je vsako leto manj tega izkazovanja ljubezni...js bi rada, da bi blo spet tako kot na začetku veze, čeprav VEM da NE bo nikol več isto...ampak se rada počutim ljubljeno...

Tist pa ni res, ker če ne bi potrebovala vaših nasvetov pa delala po svoji glavi itak sploh ne bi pisala na forum...

Tudi po več letih skupne zveze je lahko še zmeraj veliko izkazovanja ljubezni in še zmeraj se lahko počutiš ljubljena...samo moraš tudi ti kaj narediti za to, ne pa samo pričakovat, da boš dobila to.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Apr. 2010 21:26

pa a ji ni že dal konca no?
mislim, da tu ni rešitve. in ne strinjam se s tem, da je vsega ona kriva. je pa sigurno več kot on.

in njena namera siliti njega v ljubezensko izpoved je najslabša možna "rešitev".
kako lahko živiš z nekom pa se niti pogovarjaš ne? obupno no.

pa res ja. te je že horus mislim da vprašal. kolikokrat pa vidva sexata?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 21. Apr. 2010 21:28

mah, ja sej...najhuj bo da se bom sama seb smilila in jokala v kotu...
sexala pa nisva ze 2 tedna :S
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Apr. 2010 21:34

^^ če to pomeni da sexata 1krat na 14dni ... pa nimam besed no. in še živita skupaj! pa saj to ni za nikamor. valda si ti pol tečna, on pa živčen.

pa lubi bog. pri rosnih 20+.

odidi. čimprej.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
pikolina24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikolina24 » 21. Apr. 2010 21:43

claire napisal/-a:^^ če to pomeni da sexata 1krat na 14dni ... pa nimam besed no. in še živita skupaj! pa saj to ni za nikamor. valda si ti pol tečna, on pa živčen.

pa lubi bog. pri rosnih 20+.

odidi. čimprej.

ne ne, hočem povedat da zdej k sva skregana nisva ze 2 tedna, drgač pa s sexom ni blo nobenga blema prej...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov