Rabim nasvet ..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Starlight* » 12. Feb. 2008 23:18

ti dam tel. št, pa me kar začni klicat...tudi če ne dvigem ti kar kliči, ... :D :D :lol: še ne razmišljšaš o spremembi nicka? :P v hudicEk. :razz:
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 13. Feb. 2008 21:28

jaaa, dej mi svojo številko, pa te bom poklicala, da mi poveš, če te je tista nehala klicat.
Potem pa ko se tiste znebiš, boš pa mene mela na grbi :lach:

mm.. hudicEk :D pametno..
sam kaj k se ne da spremenit. :cry: :D :D
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Starlight* » 14. Apr. 2008 9:27

amm sam da javim:) sem upoštevala nasvete in zdaj mam končno MIR MIR MIR!

hvalaa:)
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 17. Apr. 2008 14:36

Starlight* supeeeeeer, BRAVO :D !

Zdej pa js rabim en nasvet oz. mnenje ..
U soboto zvečer sm bla zuni, v istem lokalu kot moja simpatija. Že dolgo mi je ušeč in on to ve. Velik sva se družla, bla v stiku, celo nekaj bol intimnih trenutkov sva mela (nisva šla do konca, ker js nism hotla :D), ampk nikoli nisva pa hodla.
In js ga zdej nikakor ne morem izbit iz glave .. :roll:

No potem ga pa en večer vidim v lokalu z drugo .. Meni se je srce trgalo, nisem mogla vrjet kaj vidim. Sedela sta v kotu in se lupčkala .. Potem zvem, da tudi z njo ne hodi, ampak je to očitno samo 'za vikende'.
In sm se odločla, da mu vrnem. Nasledni vikend sva bla spet v istem lokalu, spet je bla tista ženska tam .. najprej nista bila skupi, potem sta se pa spet našla in začela mečkat.

Moj 'problem' je pa nasledni:
Ves čas ko je imel pred sabo njo, je gledau mene.
usakič ko sm ga naskrivaj pogledala, me je opazoval. A una je stala pred njim, se obešala po njem, on je pa gledau za mano..
In takrat sm mu vrnila .. spoznala sm enga tipa in se začela z njim lupčkat. Ponavad nism taka in nikoli tega ne počnem s komerkoli, ampk me je tisti tko prizadel, da sm mu hotla pokazat, da tudi js lahko nekoga najdem.
In nonstop me je gledau, ko sm bla z drugim. Kako sva plesala, kako me je objemal ... sm mela 2 frenda zravn, ki sta to potrdila. js ga nism hotla gledat in sm ga ignorirala, ta dva zravn mene pa sta ga gledala.. in sta rekla da res skoz vame gleda.
Zdej mi pa povejte... a je možno, da je s tem ko je vidu mene z drugim, ugotovu da mu ni useen zame? :roll:
Ali pa se js spet oklepam usakega nepomembnega znakca, da sm tudi js njemu ušeč?

ne razumem ga...
vem pa, da če bi mu blo useen zame, me ne bi cel večer niti enkrat pogledal.
a ni res? :roll:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 17. Apr. 2008 14:47

hmm pomoje neki že more bit an tem no, kr drugač ne bi skoz tebe gledav ampak bi se posvečal oni drugi. možno, da je bil njegov ego prizadet, ko je videl, da si ti tud lahk najdeš nekoga in da ne boš doma čakala in jokcala za njim :D
probaj drugič naredit kak korak v njegovi smeri, da vidiš če bo zagrabu ^^
So give me your forever.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 17. Apr. 2008 14:50

Evo lihkar me je kliknu na msn .. neki se brezveze menu, potem pa uprašau kake plane mam za vikend..
sm rekla da ne vem, da bom najbrž doma.
Pa uprašam njega kake plane ma.. in mi reče da vrjetno nič posebnega.

torej ona ni posebna?

meša se mi :D !!
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 17. Apr. 2008 16:49

Ženske včas rabmo nekega supermana, princa na belem konju, ki v naši domišljiji dobiva vedno nove razsežnosti. flirti mal s tem sosedom, hkrati pa poskus s tem. ne mečkaj se več s sosedom, bod resna s svojim, tega pa mej za druženje, ampak se ne spušči z njim dlje od nedolžnih štosov, ker varat ni prov. Js sm enkrt mela podobno situacijo, zej trenutn mi je pa dost edn. Fora je v tem, da boš tko pogruntala enkrat, da sosed ni to, kar rabiš, in ostala s "taresnim". Uživi v mladosti, ne veš kaj ti lajf prnese. Velik sreče!
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 17. Apr. 2008 16:52

angeLcek. napisal/-a:Evo lihkar me je kliknu na msn .. neki se brezveze menu, potem pa uprašau kake plane mam za vikend..

torej ona ni posebna?

:D poznam ta filing ja... ziher upa, da boš spet tam, kjer bo on :razz:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 17. Apr. 2008 17:08

Ashlee. napisal/-a:ziher upa, da boš spet tam, kjer bo on :razz:

to se pa tko lepo sliši .. :hearts: ko bi blo res ja :roll:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 17. Apr. 2008 17:57

ja no, men se je že naredlo, da me je en spraševal kam grem in ob kolkih ter kako dolgo mislim bit tam, pol me je pa presenetu in me tam pričakav :)
So give me your forever.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 18. Apr. 2008 0:23

no jst mam tut en problemček, bom kr tuki pisala da ne bom nove teme odpirala

En tip mi je ful ful ušeč,ampak ga ne morm prpravt do tega da se pogovarja z mano, jst ga skoz nek sprašujem..on mi pa s kratkimi stavki odgovarja kot : "ja, ne, ne vem," best kolegici je reku da sm mu ful huda, ampak ni še nč naredu glede tega.. prejšn ceu vikend sm bla pr njej k sta cimra, naju je skoz sama puščala, da bo kej..pa nč, pa reku ji je, da naj mi da njegovo cifro.
in zdj sm čist v dvomih, a nej jst nardim prvi korak da mu pošlem kak sms? res ne vem no :?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 18. Apr. 2008 0:33

Jaz bi mu. Zakaj pa ne. Dokler nisem spoznala svojega sedanjega, nisem verjela, da je lahko kdo tako lesen zaradi sramezljivosti. Sumim, da je s to tvojo simpatijo enako. Vso sreco! :wink:
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 20. Apr. 2008 16:55

evo jst mam pa eno vp...sem zelo ljubosumna in ne vem kaj naj naredim,da ne bom več toliko?je možno da pretiravam ali sem samo previdna,,ker mi je tip že 1x naredil sranje?oz,ker ga poznam?...včasih me tudi zelooo grdo užali (grde besede itd.) česar ne odobravam in mu to vedno znova in znova povem ker sem zelo čustvena oseba!?kaj naj naredim? :?:
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Starlight* » 20. Apr. 2008 18:05

angeLcek. napisal/-a:Evo lihkar me je kliknu na msn .. neki se brezveze menu, potem pa uprašau kake plane mam za vikend..

torej ona ni posebna?

ooo glej jo :P ej pa daj, če ga maš med stiki na msnju ga klikni kdaj, pa tak malo po ovinkih mu namigni MED VRSTICAMI, da ti je všeč. tak indirektno... :) držim pesti!!!

amm pa če je gledal tebe medtem, ko se je druga po njem vesla, potem to že ni to, verjemi.. ker če bi blo bi se samo njej posvetil.. pa to, da te vpraša kake plane maš.. ni kar tak no.. :) mogoče sem ista kot ti, da se obešam na take znakce .. samo sploh ni nujno, da so nepomembi ;) hehe veliko sreče :)
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Starlight* » 20. Apr. 2008 18:13

mala račka* napisal/-a:evo jst mam pa eno vp...sem zelo ljubosumna in ne vem kaj naj naredim,da ne bom več toliko?je možno da pretiravam ali sem samo previdna,,ker mi je tip že 1x naredil sranje?oz,ker ga poznam?...včasih me tudi zelooo grdo užali (grde besede itd.) česar ne odobravam in mu to vedno znova in znova povem ker sem zelo čustvena oseba!?kaj naj naredim? :?:

Prvo kot prvo moraš zaupati vase! Omenila si, da si mogoče samo previdna, ker ti je tip že naredil sranje. Res je, da ko enkrat izgubiš zaupanje v človeka, ga potem zeeelo težko pridobiš nazaj! Za to je potreben čas in pa to, da je nekomu iskreno žal in hoče svojo napako res popravit. Če pa tebi tip govori grde besede in te žali..mislim, da te ni vreden.. ker nihče si ne zasluži takšnega obnašanja, celo pa ne punca od fanta!!!

Moje mnenje je, da njegovo grdo obnašanje vpliva na tvojo samozavest. In to ni nič dobrega... Vsekakor se pogovori z njim in mu reci, kako se počutiš, ko ti namenja take grde besede.. Če je dovolj skuliran in pameten bo skapiral kako ti je in bo (upam) nehal, če ne pa itak ni vreden, da se zaradi njega ti slabo počutiš! Če te ima res rad se nima kaj do tebe grdo obnašat!

LP

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov