Rabim nasvet ..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
angeLcek. napisal/-a:ceprau se mi zdi, da ko soseda ne videvam, mi je prau useeno zanga. zdej sm se mogoce 'mal' zafrknila, ker sm sla uceri po dolgem casu spet vn z njim, pa tudi sama sem izzivala, da je blo neki med nama ...
upam da ga bom pocasi uspela prebolet
iz svojih izkušenj ti povem: seveda ti je vseeno, ko ga ne vidiš. sama sem hotla soseda (kero naklučje ) prebolet in sem bla 6mesecev z drugim. pa soseda 6 mesecev nisem vidla in tip, s katerim sm bla, je bil naki najbolšga, kar si punca lahko zamisli. pa veš kaj se je po 6 najlepših mesecih v mojem življenju zgodilo? srečala sem soseda in sva se pogovarjala po dolgem času, še isti dan sem tipa pustila in bla spet na tleh zarad soseda. in še danes nisem vredu, še danes nimam drugega tipa, čeprav sem imela priložnosti, kajti še danes hočem njega in nobenega drugega kot njega. torej, js ti vseeno svetujem, da se ne zapletaš z nobenim ker tako samo folk prizadaneš, naredi pa tako, kot se tep zdi prav. veliko sreče
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
samo se ti zdi fer do sodelavca, da si medtem, ko z njim nekaj mutis in sta potencialni bodoči parček, obenem še mutiš nekaj na tvojo iniciativo s sosedom? rajši daj ali enega ali drugega popolnoma na ignore. ne malo z enim, malo z drugim, da boš lahko videla kam pes taco moli.
sama se odloči kaj boš in bodi odkrita s sodelavcem, ker se mi tvoje ravnanje do njega ne zdi fer. mogoče sem kruta, ampak takšno je moje mnenje.
vsekakor pa navijam za sodelavca in upam, da bo sosed kmalu long, gone history!
sama se odloči kaj boš in bodi odkrita s sodelavcem, ker se mi tvoje ravnanje do njega ne zdi fer. mogoče sem kruta, ampak takšno je moje mnenje.
vsekakor pa navijam za sodelavca in upam, da bo sosed kmalu long, gone history!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
to pa ti noben ne more svetovati.poslušaj sama sebe in tvegaj..probaj malo z unim nowim tipom, ki si ga spoznala..ce bos vidla da prevec sosed nagaja..pa rec unemu da pač nemores,..ce si bos pa kdj bolj soseda zazelela pa mas se vedno moznost prešaltanja na boljsega:) ce ne probas ne mores vedet kko je
-
angeLcek. - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2007
- Kraj: Na nebu.
hvala vam usem za odgovore .. *
danes sm ga vidla na šihtu in spet sm ratala čist zmedena nimam pojma kako mu to rata, da me tolk zmede, da sploh ne vem kaj delam !
ma res je ceu cuker ...upam da mi rata no .. brez soseda :) .
danes sm ga vidla na šihtu in spet sm ratala čist zmedena nimam pojma kako mu to rata, da me tolk zmede, da sploh ne vem kaj delam !
ma res je ceu cuker ...upam da mi rata no .. brez soseda :) .
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
a je to tvoj odgovor na vsako stvar? brez zamere.. sam se mi zdi ful čudno..*Lara* napisal/-a:ej,..s tistim ki si si usojena...s tistim boš. Tudi če boš začela s sodelavcem..pa če si boš s sosedom usojena..boš na koncu tud pristala s sosedom..tk da..nč se bat
torej zvečer pozabit na make up, lepe oblekce, loh pridem nekoga osvajat v trenerki, ker če nama je usojen bova itak skupi?
usak si svojo usodo sam kroji..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Roberta R. napisal/-a:a je to tvoj odgovor na vsako stvar? brez zamere.. sam se mi zdi ful čudno..*Lara* napisal/-a:ej,..s tistim ki si si usojena...s tistim boš. Tudi če boš začela s sodelavcem..pa če si boš s sosedom usojena..boš na koncu tud pristala s sosedom..tk da..nč se bat
torej zvečer pozabit na make up, lepe oblekce, loh pridem nekoga osvajat v trenerki, ker če nama je usojen bova itak skupi?
Med vsemi je neka kemija, saj ne gre več za prve korake osvajanja. Zdj dvomm da bo soseda kej bl prtegnla, po vseh teh letih kar se že poznata, z enim make-upom in sexy krilcem. Sej opazu jo je že..ane? Celo intimna sta bila do neke mere. pri sodelavcu je isto. Zdaj je le vprašanje s kom ji je namenjeno biti. Če bo začela s sodelavcem in se z njim imela super bombastično, bo pozabila na soseda....torej ji je bilo to pač usojeno...če pa ne..če ji s sodelavcem ne bo to kar si ona želi..ja..halo, srčku ne morš ukazovati, zato bo potemtakem raje pustila sodelavca in poskusila KONČNO s sosedom (če bo le ta kej interesa pokazal)...Simple as that...
Drugače pa ne vem kako zvezo igra če pozabš na make-up in sexy krilce v tej zgodbi?....Pa tudi sicer..Jz sm tud šla na morju na zmenk z enim tipom k me je opazu, ko sm mela navadne špegle gor in bla brez make-upa. In nism si nč mogla pomagat, tud na zmenk sm mogla it z očali (sicer mam leče) in brez make-upa...in brez nekih hotiš oblekc..zakaj nism bla popidentana tko kot je blo treba..je pa hec v tem, ker sem šla to s starši na morje za 3 dni in nism niti pričakovala da bom rabila kakšen make-up itd....Torej...usoda?
-
angeLcek. - Sramežljivka
ma sej js tudi to vrjamem, da kar ti je usojeno, se bo zgodilo ..
danes pa sva se s sodelavcem mal menila na sihtu ..na samem.. pa zgleda da greva to soboto vn skupi..
soseda pa nic ne vidim, ga niti ne pogresam.
upam da se bom imela u soboto faaajn !
p.s. *Lara* un sosed je sele kako leto pa pol, ker sm se na novo preselila
danes pa sva se s sodelavcem mal menila na sihtu ..na samem.. pa zgleda da greva to soboto vn skupi..
soseda pa nic ne vidim, ga niti ne pogresam.
upam da se bom imela u soboto faaajn !
p.s. *Lara* un sosed je sele kako leto pa pol, ker sm se na novo preselila
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Angelcek: napadi sodelavca
Tudi jaz sem bila zaljubljena v enga, ki ni bil za resno zvezo pa blablabla...in mi je prekrižal pot sošolec... In na začetku sem bila seveda zmedena totalno, upala, da bo tisti fant spremenil mnenje, nekaj je že kazalo na to da ga bo, a pristala sem s sošolcem.... In je najboljši fant na svetu, pozoren, prevaral me nebi nikol, rad me ima... Jaz pa njega!! In na tistega niti ne pomislim več ne, ko greva (tud sama) na pijačo sva frenda in to je to.
Tudi jaz sem bila zaljubljena v enga, ki ni bil za resno zvezo pa blablabla...in mi je prekrižal pot sošolec... In na začetku sem bila seveda zmedena totalno, upala, da bo tisti fant spremenil mnenje, nekaj je že kazalo na to da ga bo, a pristala sem s sošolcem.... In je najboljši fant na svetu, pozoren, prevaral me nebi nikol, rad me ima... Jaz pa njega!! In na tistega niti ne pomislim več ne, ko greva (tud sama) na pijačo sva frenda in to je to.
-
_-PuPa-_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
- Kraj: KP
Poskusi iz slednjim, izgubit nimaš kaj. Mogoče bo še celo sosed uvidel, da ko te vidi iz drugim, da pa mogoče le hoče tebe in bo spoznal, da mu nekaj pomeniš, če pa ne... potem pa veš, da si se prav odločila.
to je sicer tako...filmsko.
Če pa bi bila na tvojem mestu, bi se s sosedom konkretno pogovorila in mu povedala situacijo in ga vprašala, ali ga je vredno čakati,ali ne...
to je sicer tako...filmsko.
Če pa bi bila na tvojem mestu, bi se s sosedom konkretno pogovorila in mu povedala situacijo in ga vprašala, ali ga je vredno čakati,ali ne...
Vsak dan je nov dan!
-
angeLcek. - Sramežljivka
Pomoje bom res kr probala s sodelavcem .. Še posebi, če greva u soboto vn. Sej veste - noč ima svojo moč
Pupa .. že ene parkrat sm mu dala vedet, da mi je ušeč, pa je zmeri reku da noče met punce. Ja, mogoče pa dojame potem, ko vidi da sem že od nekoga drugega.
Vem, da me je enkrat hotu zase en tip, ki pa meni žal ni pomenil nič več kot prijatelj. Ampak potem je spoznal mojo best frendico in takoj sta se ujela.. in zdaj sta skupaj. Takrat pa moram priznat, da mi ni blo lih useeno, čeprau do tipa nisem čutila nič takega.
Čudno je vse to .. Res je, ko pravijo, da postane nekaj zanimivo šele takrat, ko vidiš, da tudi nekdo drug to hoče ...
Ah, držite pesti u soboto !
Pupa .. že ene parkrat sm mu dala vedet, da mi je ušeč, pa je zmeri reku da noče met punce. Ja, mogoče pa dojame potem, ko vidi da sem že od nekoga drugega.
Vem, da me je enkrat hotu zase en tip, ki pa meni žal ni pomenil nič več kot prijatelj. Ampak potem je spoznal mojo best frendico in takoj sta se ujela.. in zdaj sta skupaj. Takrat pa moram priznat, da mi ni blo lih useeno, čeprau do tipa nisem čutila nič takega.
Čudno je vse to .. Res je, ko pravijo, da postane nekaj zanimivo šele takrat, ko vidiš, da tudi nekdo drug to hoče ...
Ah, držite pesti u soboto !
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
*Lara* napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:a je to tvoj odgovor na vsako stvar? brez zamere.. sam se mi zdi ful čudno..*Lara* napisal/-a:ej,..s tistim ki si si usojena...s tistim boš. Tudi če boš začela s sodelavcem..pa če si boš s sosedom usojena..boš na koncu tud pristala s sosedom..tk da..nč se bat
Med vsemi je neka kemija, saj ne gre več za prve korake osvajanja. Zdj dvomm da bo soseda kej bl prtegnla, po vseh teh letih kar se že poznata, z enim make-upom in sexy krilcem. Sej opazu jo je že..ane? Celo intimna sta bila do neke mere. pri sodelavcu je isto. Zdaj je le vprašanje s kom ji je namenjeno biti. Če bo začela s sodelavcem in se z njim imela super bombastično, bo pozabila na soseda....torej ji je bilo to pač usojeno...če pa ne..če ji s sodelavcem ne bo to kar si ona želi..ja..halo, srčku ne morš ukazovati, zato bo potemtakem raje pustila sodelavca in poskusila KONČNO s sosedom (če bo le ta kej interesa pokazal)...Simple as that...
Drugače pa ne vem kako zvezo igra če pozabš na make-up in sexy krilce v tej zgodbi?....Pa tudi sicer..Jz sm tud šla na morju na zmenk z enim tipom k me je opazu, ko sm mela navadne špegle gor in bla brez make-upa. In nism si nč mogla pomagat, tud na zmenk sm mogla it z očali (sicer mam leče) in brez make-upa...in brez nekih hotiš oblekc..zakaj nism bla popidentana tko kot je blo treba..je pa hec v tem, ker sem šla to s starši na morje za 3 dni in nism niti pričakovala da bom rabila kakšen make-up itd....Torej...usoda?
ne joj.. si mal zgrešila moj point.. tist make up pa to je bil sam primer..
ti si tko preprosto rekla če ti je usojen, ti je usojen.. zakaj se pol tok trudmo, če je pa tko simple? nevem.. za moje pojme si usodo vsak človek kroji sam, in če za eno stvar ki si jo želiš imet daš vse od sebe, ni hudič da jo boš dobil.. tko sm hotla povedat.. ne gre se samo za make up..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov