Rabila bi nekaj nasvetov glede svoje zveze

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Maj. 2008 10:58

Foxy-lady napisal/-a:Brezveze ji je dati nasvet "pusti ga", ker ga ne bo pod nobenim pogojem. Sele cez nekaj casa, mogoce cez nekaj let, bo imela vsega poln kufer in ga bo pustila. Sele takrat bo videla, da bi morala to ze prej narediti in da so punce iz cosmoforuma imele prav.

Punca je mlada, nesamozavestna in zaljubljena. Vse kar rabi, je cas, da sama ugotovi, da to ni dobro za njo.

imaš prav, bo kar trajalo, preden ga bo pustila (upam, da ga sploh bo). vseeno bolje pozno kot nikoli. jst sem bila tudi v podobni zvezi, skoraj dve leti. ni bilo šans, da bi kogarkoli poslušala takrat. če bi ga pustila takoj, ko se je začelo kazati ljubosumje, pretirana posesivnost in nadzor, ne bi imela tako hudih posledic na psihi. punca, pazi nase.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Maj. 2008 11:20

kajira razumem. Tudi jaz sem bila v podobni vezi 3 leta in pol in vem o cem govori. Vem pa tudi, da sem jaz bila tudi tak zaljubljena in ga zato nisem hotela pustiti. Isto kot avtorica teme.

Saj bo ze ugotovila sama od sebe, da dela narobe. Rabi samo cas.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 15. Maj. 2008 12:07

crna19 napisal/-a:julia tkole je jaz sem čista slovenka, on pa čist srb--če si to mislila s tistim. Glede žura pa, če mu rečm, da greva je njegov odgovor vedno ne da se mi.

Glede na narodnost je zelo posesiven...niso zdaj vsi taki...in bi bilo nehvaležno vse v isti koš dajati. Ampak se mi zdi da čez čas ko bi začela s svojo glavo razmišljati in pričakovati svobodo gibanja bi nastali problemi...saj so že sedaj. Tako da malo razmisli o dolgoročnosti tega početja. nekateri dečkoti čez čas postanejo tudi nasilni do dekleta.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 15. Maj. 2008 13:07

Foxy-lady napisal/-a:kajira razumem. Tudi jaz sem bila v podobni vezi 3 leta in pol in vem o cem govori. Vem pa tudi, da sem jaz bila tudi tak zaljubljena in ga zato nisem hotela pustiti. Isto kot avtorica teme.

Saj bo ze ugotovila sama od sebe, da dela narobe. Rabi samo cas.

jaz sem imela enake probleme in točno vem o čem govori.

crna, pusti ga. vem da je težko, pa da te je mogoče celo strah, da bi ti kaj naredil. ampak to je edino, kar lahko narediš za svojo srečo. z njim ne boš nikoli srečna. zapravila boš najlepša leta svojega življenja. leta, ko bi morala uživati, pa si doma in ga čakaš oz. gledaš kako hodi ven s prijatelji, ti pa si kot neko stransko kolo, ki ga uporabi samo takrat, ko njemu zapaše.

naredi konec temu, ker te ni vreden in si zaslužiš biti srečna !!!
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Maj. 2008 13:12

Najbolj grozno pa je to, da jo moti samo to, da on nje ven ne pelje, ne pa to, da jo nikamor ne pusti in jo zapira med 4 stene.

Bogo dete, ko pa bosta enkrat koncala, se ji bo utrgalo.

Crna, vidis, da nas je dosti takih, ki smo bili v takem polozaju kot ti in smo vse pustile te fante. Vse smo zamudile najlepsa leta samo zaradi enega fanta, ki je bil prevec posesiven, tako kot je tvoj. Najboljse bo za tebe, da naredis temu konec.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 15. Maj. 2008 14:47

js sm preveč trmasta in nebi pustila, da bi me on tak komandiral...da ne smem it na kavo s prijateljico :eek: ma halooo? to ni normalno. z njim bi se toliko časa kregala, dokler nebi končala. se mi zdi, da potrebuješ boljšega fanta, ki bo ponosen nate in se te ne bo sramoval.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 15. Maj. 2008 14:51

Jaz mislim da takrat ko si pripravljen pride tudi v življenje prava oseba...lahko je to angelček od moškega ali pa angelček od ženske :D

Sama se odloči koliko časa rabiš preživeti z njim v takih razmerah v kakršnih si...in ko boš zbrala dovolj samopodobe in samozavesti boš šla svojo pot, ker si boš rekla jaz tega ne rabim v svojem življenju. Sem svobodno bitje in mi ne bo en človek krojil življenja in govoril kaj naj delam in kaj ne. Saj ni moj gospodar...sužnjelastništvo je po ustavi republike Slovenije kaznivo dejanje. Ali misliš da si v sužnjelastniškem razmerju? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
crna19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a crna19 » 15. Maj. 2008 21:00

hvala vam za odgovore in ja foxy lady maš prav. Sem zaljubljena in nesamozavestna, čeprav mi veliko folka govori da bi si lahko najdla boljšega, po notranjosti in zunanjosti, da se prelepa zanga itd. čeprov on je men zlo srčkan, vsake oči majo pa svojga malarja. tko pravjo. Strah me je najbl, da bi z njim šla narazen in da nebi tega preživela, če pa bi preživela pa nebi najdla več nobenga k bi me hotel imeti za resno punco in nobenega več nebi mogla imeti rada. sama seb se zdim neumna. ne morem z njim, ne morem brez njega. ne vem kaj nj.
Zadnjič spremenil crna19, dne 15. Maj. 2008 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
crna19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crna19 » 15. Maj. 2008 21:09

mam ga najraje na svetu. občutek imam, da brez njega nebi zmogla. saj je u redu moški, mi stoji ob stran ko ga rabim, lahko zmeraj računam nanj, če imam kakšen problem, zna me potolažit, poslušat, ampak s tem stvari-slabe k mi jih dela, pri meni iznič tisto kar mi z lepimi kaže. Nočem da se me sramuje, če me slučajno za to noče vzeti s sabo ven, rada bi samo da me ima rad in da to tudi s ponosom kaže okol. Ne pomaga mi če mi reče da sem lepa, če me ppotem ne vzame s sabo ven.
mate pa tudi na glasuj zame pod ****CrNa19**** moje in njegovo slikco, pa mi prosm povjte če se me res lahko sramuje. in kaj naj naredim, da popravim to situacijo, na lep način, brez konca zveze? Velikokrat sem se že želela pogovorit z njim, ampak vedno ko začnem govoriti o stvareh ki me motijo, se razpizdi-oprostite izrazu, in mi reče zakaj moram skoz neki težit. Logično da ga večkrat eno in isto vprašam, če pa nikoli ne moreva pridit do kompromisa in do konca tej stvari, za katero se pač gre. Ker se on takoj razpizdi.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 15. Maj. 2008 21:10

Pontifex Maximus napisal/-a:bi bil čas, da vsaj začneta razmišljati o tem, da odrasteta...aja, sta zamudila tam cca. 4-6 let. :idea:

Kaj sta zamudila 4-6 let? Aja, da bi takrat že mogla odrastit, a si to hotu povedat?

Men se zdi, da je ta zveza res čudna. Jest bi na tvojem mestu odšla kdaj pa kdaj ven s prjatlco, če tebe noče s sabo vzet in se mej fajn. Če ti bo pol zatežil mu povej nazaj, da tudi on hodi s kolegi ven če ga pa to moti, pa lahko gre. Ne se mu pustit :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 15. Maj. 2008 21:28

Ja, glede odraščanja sem mislil, da sta zamudila leta...
crna19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crna19 » 15. Maj. 2008 21:29

Pred njim sem bila s tremi in sicer z enmu leto in pou, z drugim eno leto, s tretjim pa pou leta. Hotela sem povedat da nikogar nisem imela raje in da mi noben tega ni delal. vsi so me s ponosom vzeli s sabo, četud je bila samo moška družba, pač kolegi, sem bila vedno zaželjena in četud so bili vsi srbi (ker že od nekdaj padam na njih) in pa res je da so bili leto do leto in pol mlajši od mene. ampak ravno zato mislim, da pa on k je 2 leti starejši od mene, da bi moral pa z mano delat min. 50 krat lepše kot pa oni k so bili mlajši, in naj bi bili za to manj zreli in naj bi jih bolj razganjalo. Jaz sem njegova prva resna punca oziroma bi se lahko reklo, da prva punca. Skoraj. Ble so sam tri pred mano, ampak to ena v petem razdredu osnovne šole, druga v šestem, ena pa približno pol leta pred mano, pa še to za mesec dni, ker je bila ona bolj taka prevarantka in lahka, če se lahko tako izrazim. pa še to sta bila skupaj v enem mescu en petkrat. Tako mi je rekel in pa tudi večina folka. tako da bi se lahko reklo da sem jaz njegova prva punca in prva resna punca. skoraj orva za vse razen za poljube. S tem sem hotla povedat, ali je možno, da se zato tako obnaša ker pač s ženskami nima izkušenj? in kaj naredit če je to to?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 15. Maj. 2008 22:05

bobo skrivajo, zato da majo še 1000 drugih hehe

No, zato da lahko v miru osvajajo druge v kakšenm drugem kraju, po možnosti kar v lj.

Moj brat ma enga takega prjatla. :roll: bedn, sploh ne vem kaj ženske vidjo na njem..

Pa pomoje se te ne sramuje, drgač ne bi bil s tabo.... razen če si znana kot lahka, sorry za izraz.
crna19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crna19 » 15. Maj. 2008 22:09

še eno vprašnje imam. a je možno da me s sabo ne vzame zato ker je drugače veliko časa z mano, in se gre potem res pomirit in se malo sprostit s kolegi in me zato ne vzame s sabo?
crna19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crna19 » 15. Maj. 2008 22:18

kako to misliš bolj izkušena, glede česa?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov