Rabi cajt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
najed napisal/-a:Sicer je rekla da bi bila z mano , če nebi pisal blogov!!! No začel sem pisati bloge!!! Ampak v nobem blogu je nisem žalil, oz kaj podobnega!!! Sami superlativi!!
Tudi s tem se človeka lahko odbije.
Sicer offtopic, ker sem skoraj prepričana, da je bil v tvojem primeru razlog povsem drugje, ampak na splošno pa obstajamo tudi takšni, ki nam slavospevi na blogu (kot jih recimo piše I. Gartner) niti slučajno ne bi bili všeč.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
[She.] napisal/-a:Jochie napisal/-a:ko ženska rabi čas, vedno pomeni da je konec!
Aja ?
Kaj pa ko ma moški, pomeni da ma drugo ?
ja ponavad ja..vsaj iz mojih izkušen..al pa je na polno zmeden d neve kaj hoče od lajfa al se mu pa ne da bit u zvezi..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Prepričaj se sam.Ustvari situacijo ko bo vidno kako kej stoji.
Predlagam da ji daš čas.Čez nekaj časa pa jo nekam pelješ(večerja,kino)...če bo takrat vse lepo,sklepaj da je resnično rabla svoj čas...če bo pa zlo čudna,zadržana,zdolgočasena,pa mislim da več kaj pomeni?!
Predlagam da ji daš čas.Čez nekaj časa pa jo nekam pelješ(večerja,kino)...če bo takrat vse lepo,sklepaj da je resnično rabla svoj čas...če bo pa zlo čudna,zadržana,zdolgočasena,pa mislim da več kaj pomeni?!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
najed napisal/-a:danes sem dobil namig da je razlog to da ima rajši ženske! Uh, svašta, gremo v 3 !
Ja seveda.. klasicno mosko misljenje, da ce zenska zeli sexati z drugo zensko rabi nujno se tipa zraven.. seveda, ker ste tako nepogresljivi, ne?
Drugace pa sploh kaj silis z njo nazaj, ce je sedaj ze bivsa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]