Rabi cajt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Tu se gre za malo nevednosti in sebičnosti.
Punce včasih raje rečejo, da rabijo čas. Ker se izognejo teženju. Pa če smo pošteni v resnici mislijo, da delajo tudi tipu uslugo. Da jih bo manj bolelo it pol narazen.
Itak, da jo nehaj klicat in težit. Lahko se mi še tako trže srce, pa če mi kdo reče, da rabi pavzo, bom dala mir.
Punce včasih raje rečejo, da rabijo čas. Ker se izognejo teženju. Pa če smo pošteni v resnici mislijo, da delajo tudi tipu uslugo. Da jih bo manj bolelo it pol narazen.
Itak, da jo nehaj klicat in težit. Lahko se mi še tako trže srce, pa če mi kdo reče, da rabi pavzo, bom dala mir.
Imaš, da me vikaš!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
najed napisal/-a:Pred kratkim mi je dekle reklo da rab cajt!! Kao da se boji ponovno trpet!!! Pred tem bilo vse OK, ne vem kaj jo je pičilo!!! Prosim za pomoč!!! Nasvete!!!!
Kakor se jaz spoznam na to, je to lepša verzija "greva narazen"...
Mogoče se motim, ampak kakor jaz poznam "potrebo po času" je to samo odlaganje konca!
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
Lahko rabi o vsem premislt. Že ima nek razlog. Js sm lih tko z mojim bla skupi 5 mescev pa sm ga za en teden prosla da mi da čas. In ne, ni nujno da to pomeni da gresta narazen. Vrjetno je samo zmedena glede nečesa v vajini zvezi.
Kolko časa pa že traja ta pavza? Pusti ji čas.
Kolko časa pa že traja ta pavza? Pusti ji čas.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ni te zavajala. Mogoče je mislila, da bo to to, pa se je izkazalo, da to ni to. Je pa res, da je "daj mi mal časa" ponavadi že kriza.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
No, najed...vzemi se lepo v roke, se zjokaj, jej sladoled in smetano(aja, ne ups to bejbe baje delajo), pojdi na moški večer...karkoli hočeš in ti sede(sam ne it njenega bivšega nalomt -šala)...in pusti to bejbo naj najprej poštima v svoji glavi in srcu. Sej je velik rib v morju.
Veš, so ženske ,ki brez veze ne preživijo. Tako se zgodi, da lahko da je ravno iz razpadle veze in si bil pač ti ta žrtev, da si te je recimo temu malo sposodila kot tolažbo. In sedaj, ko je določeno obdobje mimo...je srečala bivšega...in nek tih glasek ji je rekel, da blablabla...karkoli pač in sedaj bi ona razmišljala. Ne prej, ampak sedaj...ko je mimogrede še nekoga prizadela.
Ti lepo živi naprej...sej veš, čas celi rane. Aja, pa če se ne oglasi in ne pove kaj je na stvari pač za moje pojme kaže neko nezrelost oz nesposobnost da bi povedala svoje misli in s tem nasprotni strani vsaj malo olajšala stvar.
Veš, so ženske ,ki brez veze ne preživijo. Tako se zgodi, da lahko da je ravno iz razpadle veze in si bil pač ti ta žrtev, da si te je recimo temu malo sposodila kot tolažbo. In sedaj, ko je določeno obdobje mimo...je srečala bivšega...in nek tih glasek ji je rekel, da blablabla...karkoli pač in sedaj bi ona razmišljala. Ne prej, ampak sedaj...ko je mimogrede še nekoga prizadela.
Ti lepo živi naprej...sej veš, čas celi rane. Aja, pa če se ne oglasi in ne pove kaj je na stvari pač za moje pojme kaže neko nezrelost oz nesposobnost da bi povedala svoje misli in s tem nasprotni strani vsaj malo olajšala stvar.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Mogoče si ji bil všeč, zade je pa prišel nekdo drug (ali mnogo njih), ki ji je zmešal glavo, in ni povsem prepričana kaj bi naredila...
Mogoče se ji samo ne da bit več v zvezi.
Ne ve točno kaj bi, direkt ti pa ne pove ker se te boji prizadet, ali pa te hoče met za rezervno varianto.
Mogoče se ji samo ne da bit več v zvezi.
Ne ve točno kaj bi, direkt ti pa ne pove ker se te boji prizadet, ali pa te hoče met za rezervno varianto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov