pustim času čas?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- doggica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Vsak naj dela tako, kot njemu paše ane.. dokler ne škodi drugim. Sexualni portal res ni primeren za spoznavanje ljudi za resno zvezo, ampak saj obstajajo tudi primeri, ko so se iz ff odnosa spletle resne zveze.
Drugače pa rozica, jaz bi ga na tvojem mestu malo po ovinkih poskusila vprašati kaj on misli o tej stvari, ker če boš preveč direktna, lahko izgubiš še to, kar imata sedaj. Koliko pa je star?
Drugače pa rozica, jaz bi ga na tvojem mestu malo po ovinkih poskusila vprašati kaj on misli o tej stvari, ker če boš preveč direktna, lahko izgubiš še to, kar imata sedaj. Koliko pa je star?
- rozicaaa7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
absolutno se strinjam da seksualni portal ni za resne zveze, sej tud sama nisem šla gor s tem namenom, moj namen je bil bolj da najdem kakga ff.
nič nisem pričakovala, ampak ker sama sebe ne morem prelisičit, je pač tako, da z njim nikakr ne morem bit samo ff.
vem da je razočaran nad ženskami, mi je na začetku tudi sam povedal.
glede prebolevanja pa sem mu že sama rekla da nočem da me ima zato da bo lažje neki pozabu, pa sm dobila odgovor da me nima za prebolevanje (zdj je to spet uno o čem lahko razglabljamo al je reku kar res misli al pa je reku kar je vedu da bo meni fanj slišat).
v glavnem bomo pustili kar bo čas prinesel...jbt ga tud skozi razočaranja mormo it. hvala za nasvete
nič nisem pričakovala, ampak ker sama sebe ne morem prelisičit, je pač tako, da z njim nikakr ne morem bit samo ff.
vem da je razočaran nad ženskami, mi je na začetku tudi sam povedal.
glede prebolevanja pa sem mu že sama rekla da nočem da me ima zato da bo lažje neki pozabu, pa sm dobila odgovor da me nima za prebolevanje (zdj je to spet uno o čem lahko razglabljamo al je reku kar res misli al pa je reku kar je vedu da bo meni fanj slišat).
v glavnem bomo pustili kar bo čas prinesel...jbt ga tud skozi razočaranja mormo it. hvala za nasvete
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
browneyes napisal/-a:tip je razočaran nad ženskami, preboleva bivšo, trenutno mu ni do zveze, išče samo ff in to je to. to ti po tudi povedal če ga boš vprašala.
in zabedirana boš kmalu postala če boš so seks portalih iskala resno zvezo.
se totalno strinjam.
Kar se pa sex portalov in resnih zvez tiče, mi deluje podobno, kot če bi šel v mesnico iskat sojino mesto
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
nič bat.. vse se bo uredilo tako ali drugače...
je pač treba dat skozi +/- izkušnje...
je pač treba dat skozi +/- izkušnje...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
-
Lenoba - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2012
Nočem se obesiti da si ga spoznala preko seksualnega portala ampak ne morem drugače...
Glede na to da je razočaran nad bivšo in zdej vse punce meče v isti koš, vidva pa sta se spoznala na takem portalu... je možnost da te niti ne ceni tako kot bi te moral in da te gleda samo s tega vidika da iščeš ff-ja preko spleta in da bi ga mogoče tudi ti zaje**la...
Čeprav sem pa mnenja da razčistita in mu povej kaj čutiš in kako ti je...ker nadaljevanje seks-prijateljstva te ne bo pripeljal nikamor...do njega imaš že neka čustva, ki pa se bojo po vsej verjetnosti samo poglabljala, tako da moje mnenje je da mu poveš in če se ne odloči zate je bolje da se umakneš.
Glede na to da je razočaran nad bivšo in zdej vse punce meče v isti koš, vidva pa sta se spoznala na takem portalu... je možnost da te niti ne ceni tako kot bi te moral in da te gleda samo s tega vidika da iščeš ff-ja preko spleta in da bi ga mogoče tudi ti zaje**la...
Čeprav sem pa mnenja da razčistita in mu povej kaj čutiš in kako ti je...ker nadaljevanje seks-prijateljstva te ne bo pripeljal nikamor...do njega imaš že neka čustva, ki pa se bojo po vsej verjetnosti samo poglabljala, tako da moje mnenje je da mu poveš in če se ne odloči zate je bolje da se umakneš.
- rozicaaa7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
no ker sem v nekem trenutku res videla da bo boljše da razčistim sem mu napisala da pač ne morem tega več peljat naprej, ker čutim da tud če sem mu ok ne bi bil z mano.....po temu da sedaj sledi že 5 dan ignoriranja.....torej ja, mislim da je vse jasno, izkazalo se je da je hotel samo seks, čeprav tega ni kazal.....jbt ga gremo dalje, sem pa vsaj vesela da sem sedaj dala to vem, kot pa čez pol leta, ko bi samo še bolj trpela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov