Punco ima :/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 11. Jul. 2010 12:36

positive vibration napisal/-a:Mam na sumu, da gre tukaj za eno noro zaljubljeno 15letnico in 25letnika, ki si jo je enmal privošču, da mu ni preveč dolgcajt na šihtu.

Najverjetneje, ja.

Meh, to je pač služba, ljudem je dolgcajt in pol uleti ena najstnica, ki mal popestri rutino na delovnem mestu in se tipi začnejo mal zafrkavat. Ko sem šla jz prvič delat, je bil tut en simpatičen tip, poročen & frišn očka, ki mi je mižikal, me ciljal z nekimi papirčki, si sposojal moj mp3 - pa mi to niti približno ni pomenilo, da bi on zdej rad, da bi midva karkol mela. Zgolj dolgcajt in mu je blo zabavn tanovo tamalo prcat namest starejših sodelavk. Men je blo pa tut bl zabavno med pavzo se it en mali paintball oz. ciljat s papirčki fight, kot pa zdolgočaseno pit kavo. To je pa to - mal razvedrila in nič drugega.

Tko da ja: pozabi ga. In naslednjič, ko ti bo nekdo pomežiknil, se ti nasmejal in ti rekel za kuli, tega ne vzet kot vabilo za "happily ever after".
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 11. Jul. 2010 17:05

Sm dokaj prepričana, da ta tip noče nič resnega s tabo, se pa lih ne spodobi, da vezan tip al celo poročen tam neki prca neke mlajše sodelavke. Tako opičje obnašanje mi je res turn-off.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]