Punco ima :/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dreame
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
tako je na stvari...delam počitniško delo,in kr naprej mi gre po glavi en tip..na začetku sma se sam pozdravljala, prejšnji tedn pa sva res prišla u pogovor in me je ono full očitno osvajall..sma problem je,da ima punco...skupi sta ži 4 leta... njegova in moja majka delata skup..in učera je njegova majki moji v heeeecu rekla,da pride kao on u nedeljo k men na južno... dans pa mi še on reče,da u nedelo se tak vidma...šalaaa use skup.....hahahahahah....pa non stop neka zabava....kr suče se okol mene...pa dans me proso za kuli,čeprau ga je imel...pol na koncu pa mi ga sploh ni dal nazaj...ko sm bla konc,sm vidla,da ai ga je dal na svojo mizo u mapo....ali ga raje pozabim,glede na to,da je že tak doug skupaj s punco???
Zadnjič spremenil dreame, dne 08. Jul. 2010 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
pozabi ja, razen če se razide z punco in boš takrat tudi ti fraj. Ampak mislim da si tip samo malo pumpa ego, se heca, možno da je padel v rutino s svojo pa želi neko popestritev... Ampak zgodilo se ni nič konkretnega. Jz nemaram zasedenih in od njih bežim kokr hitro me noge nosijo 

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz bi ga direkt vprašala kaj hoče od mene
Če bi se samo zabaval ok ql (iz tvoje strani), je pa po drugi plati totaln kreten, ker je pripravljen varat punco....mogoče mu je ratalo dolgčas v vezi in išče popestritev drugje. Vendar samo zabavo...
....torej če se zapleteš z njim mej v glavi da te bo izkoristil le za zabavo in nič drugega, torej se ne zaljubi.
Po drugi plati pa....se lahko kaj hitro kaj temu podobnega zgodi tebi - mela boš tipa in druga ti bo v zelje skalala. Kako se počutiš ko izveš??????
Jaz bi ga raje pustila na miru, če bi bila na tvojem mestu

Če bi se samo zabaval ok ql (iz tvoje strani), je pa po drugi plati totaln kreten, ker je pripravljen varat punco....mogoče mu je ratalo dolgčas v vezi in išče popestritev drugje. Vendar samo zabavo...
....torej če se zapleteš z njim mej v glavi da te bo izkoristil le za zabavo in nič drugega, torej se ne zaljubi.
Po drugi plati pa....se lahko kaj hitro kaj temu podobnega zgodi tebi - mela boš tipa in druga ti bo v zelje skalala. Kako se počutiš ko izveš??????

Jaz bi ga raje pustila na miru, če bi bila na tvojem mestu
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Oh, še mama te zajebava, ti pa resno misliš vse skupaj...
p.s.
Kuli ni noben signal, da hrepeni po tebi. Ne bo spal s kulijem, niti ga ne bo ovohaval, če diši po tebi ali ga božal in se te ob tem spominjal. Če ti reče za robček, tudi ni to znak za nič, veš?
Mam na sumu, da gre tukaj za eno noro zaljubljeno 15letnico in 25letnika, ki si jo je enmal privošču, da mu ni preveč dolgcajt na šihtu.
p.s.
Kuli ni noben signal, da hrepeni po tebi. Ne bo spal s kulijem, niti ga ne bo ovohaval, če diši po tebi ali ga božal in se te ob tem spominjal. Če ti reče za robček, tudi ni to znak za nič, veš?
Mam na sumu, da gre tukaj za eno noro zaljubljeno 15letnico in 25letnika, ki si jo je enmal privošču, da mu ni preveč dolgcajt na šihtu.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
haley.. hahaha.
Uf. Jaz bi ga verjetno zafrkavala nazaj. Mislim, pol bi že vidla kaj bi on rad. Po drugi strani pa... men neb blo kul, če bi zvedla da ena bejba take fura z "mojim". Nwm no, you decide. V vsakem primeru se pa moraš zavedat, da tip ne išče ljubezni, ampak samo zabavo. Torej, karkoli boš že naredila, ne pričakuj da se bo zaljubil vate. Verjetno nisi prva, pri kateri poskuša svoje možnosti, medtem, ko je že "priklenjen" na eno.

Uf. Jaz bi ga verjetno zafrkavala nazaj. Mislim, pol bi že vidla kaj bi on rad. Po drugi strani pa... men neb blo kul, če bi zvedla da ena bejba take fura z "mojim". Nwm no, you decide. V vsakem primeru se pa moraš zavedat, da tip ne išče ljubezni, ampak samo zabavo. Torej, karkoli boš že naredila, ne pričakuj da se bo zaljubil vate. Verjetno nisi prva, pri kateri poskuša svoje možnosti, medtem, ko je že "priklenjen" na eno.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kaj je pa naredu svoji punci?
od ene si je kuli sposodu in se 2krat z njo pogovarjal.
prasec.
prasec.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sva že 2..positive vibration napisal/-a:Mam na sumu, da gre tukaj za eno noro zaljubljeno 15letnico in 25letnika, ki si jo je enmal privošču, da mu ni preveč dolgcajt na šihtu.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
floribunda napisal/-a:kaj je pa naredu svoji punci?
prasec.

Mal se norca dela, ti pa že razmišljaš, kaj narest! Jst mam tud tipa, pa se s sodelovci skos neki prcam, pač mal sprostitve med delavnikom, pa to nč ne pomen.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ojej, kuli si je sposodil od tebe in ti ga ni vrnil. To je znak, da si mu všeč, itak! Saj ne rečem, se dogaja, da nekdo prekine dolgoletno zvezo zaradi nekoga, ki mu je všeč, zveza pa ni več kar bi morala biti, ampak če ne pride do tega bi enostavno pozabila tega fanta. Izbij si ga iz glave, če ima punco! Bi pa se vprašala kakšen je tip, ki pusti punco zaradi ene, ki jo je pred kratkim spoznal, tako da če bi tip to naredil, ne vem če bi želela imeti takega fanta, ker to potem lahko naredi tudi meni po 4 letih. 

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov