Punce ne začutijo iskre med nama

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

amor5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a amor5 » 30. Dec. 2009 9:14

Kaj naj si mislim o tem? Letošnje leto je bilo katastrofalno kar se tiče ljubezni. Naj mi nekdo razloži kaj to pomeni. Vsak zmenek se je končal na podoben način, kako zelo sem simpatičen, privlačen, romantičen, ampak punca ni začutila iskren,elektrike med nama, kljub temu da je vse lepše kot je pričakovala. Vem da nekatere se te na tak način lepše znebijo, ampak nevem če to vsaka. Kaj hudiča naj naredim da bo kaj drugače.?!!!
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 30. Dec. 2009 9:32

pusti, da samo pride,... ne pa da se preveč trudiš. :)
*mea*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *mea* » 30. Dec. 2009 9:57

Ne se jezit.. nisi edini, ki ima bolj kot ne negativne izkušnje na področju ljubezni.
Pravijo, da je to leto bilo prestopno leto. Ne me spraševat kaj in zakaj. tako sem slišala:)
Mogoče ste sami opazili ali pa poznate pare, ki so šli narazen... vsaj jaz jih poznam ogromno. in tiste veze, ki so se obdržale, se bodo baje še zelo dolgo, ali večno, tiste ki pa se niso, pa se nikoli ne bi/bodo obnesle..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Dec. 2009 10:53

amor5 napisal/-a:... je vse lepše kot je pričakovala.

predvsem tole je problem.^
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 30. Dec. 2009 11:15

*mea* napisal/-a:Pravijo, da je to leto bilo prestopno leto. Ne me spraševat kaj in zakaj. tako sem slišala:)
Mogoče ste sami opazili ali pa poznate pare, ki so šli narazen... vsaj jaz jih poznam ogromno. in tiste veze, ki so se obdržale, se bodo baje še zelo dolgo, ali večno, tiste ki pa se niso, pa se nikoli ne bi/bodo obnesle..

Joj joj, kako kruto :heul: :cry:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 30. Dec. 2009 12:03

tmis_ napisal/-a:
*mea* napisal/-a:Pravijo, da je to leto bilo prestopno leto. Ne me spraševat kaj in zakaj. tako sem slišala:)

Joj joj, kako kruto :heul: :cry:

Kruto ampak očitno resnično, poznam kar nekaj parov, ki so šli letos narazen. (tudi sama sem med tistimi, ki so se razšli) :?
His sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a His sugar » 30. Dec. 2009 13:35

Punce :) On rabi nasvet in ne vaših izkušenj, saj že ima svojih dovolj..

3 krat razmisli preden koga pelješ na zmenek :) in ne skrbi zato, če ona ni čutila isker. Si se sploh vprašal. če se vidiš v prihodnosti z njo ? Pomembno je da si ti sproščen, iskren, kavalir (ampak ne copata), ti ona všeč, samozavesten pristop :!: to se mi zdi zelo pomembno. In nevem čemu, bi pol katera odklonila oz. nebi začutila isker. Le samozavesten bodi in sproščen. Malce nagajiv ;) Če se pa slučajno kaj zalomi pa še vedno ni katastrofa. Bo že druga prišla. :flower: Do takrat pa uživaj v samskem življenju in vsako minuto svojega življenja, kot bi bila tvoja zadnja :cool:

Don't worry, be happy
amor5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a amor5 » 30. Dec. 2009 13:47

His sugar napisal/-a:Punce :) Ona rabi nasvet in ne vaših izkušenj, saj že ima svojih dovolj..

3 krat razmisli preden koga pelješ na zmenek :) in ne skrbi zato, če on ni čutil isker. Si se sploh vprašala. če se vidiš v prihodnosti z njim ? Pomembno je da si ti sproščen, iskren, kavalir (ampak ne copata), ti je sploh všeč, samozavesten pristop :!: to se mi zdi zelo pomembno. In nevem čemu, bi pol kateri odklonil oz. nebi začutil isker. Le samozavestna bodi in sproščena. Malce nagajiva ;) Če se pa slučajno kaj zalomi pa še vedno ni katastrofa. Bo že drug prišla. :flower: Do takrat pa uživaj v samskem življenju in vsako minuto svojega življenja, kot bi bila tvoja zadnja :cool:

Don't worry, be happy

Kaj naj rečem, tak sem kot si zgoraj napisala. Zakaj sem tudi pisal sem gor je pač zato ker se mi to vleče celo leto. Itak da se začnem spraševati kaj hudiča je narobe. Al mam pač tako slabo obdobje.
His sugar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a His sugar » 30. Dec. 2009 14:00

Če boš tak mislil, potem te nikoli ne bo doletela sreča. Vsak je sam svoje sreče kovač, saj veš.

Mogoče pa še nisi srečal ženske, ki je idealna zate. Nekaj je, kar ženske opazijo, tebi pa se ne zdi posebno pomembno. Si probal na oglasih na internetu ? Na kakšnih portalih kot so npr. facebook? Mogoče se ti zdi to bedno. Ampak veliko ljubezni je, ki so ostale skupaj po tem. Poskusi mogoče kakšen zmenek na slepo.

Počuti se seksi v svoji koži, to ženske hitro opazimo.

Išči, išči, in boš našel. Prepričana sem, da je nekje blizu, tvoja sorodna dušica. :)
Le verjeti moraš v to :!:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Dec. 2009 14:07

amor5 napisal/-a:Kaj naj si mislim o tem? Letošnje leto je bilo katastrofalno kar se tiče ljubezni. Naj mi nekdo razloži kaj to pomeni. Vsak zmenek se je končal na podoben način, kako zelo sem simpatičen, privlačen, romantičen, ampak punca ni začutila iskren,elektrike med nama,

Elektrika = privlačnost. Ja...vem da je ona rekla da si privlačen.

Naj ti bo to prva lekcija. Ne poslušat dobesedno žensk, kar govorijo, ampak opazuj kaj počnejo.

Moj hunch je, da ti gre sicer dobro, samo da delas neko večjo napako, ki jo iz prebranega ne morem ugotoviti. Žal tko je.

Pripravi se na dolgo temo neuporabnih nasvetov o tem kako "se prepusti toku" in "naj se zgodi samo od sebe".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Dec. 2009 15:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Dec. 2009 15:34

amor5 napisal/-a:Kaj naj si mislim o tem? Letošnje leto je bilo katastrofalno kar se tiče ljubezni. Naj mi nekdo razloži kaj to pomeni. Vsak zmenek se je končal na podoben način, kako zelo sem simpatičen, privlačen, romantičen, ampak punca ni začutila iskren,elektrike med nama, kljub temu da je vse lepše kot je pričakovala. Vem da nekatere se te na tak način lepše znebijo, ampak nevem če to vsaka. Kaj hudiča naj naredim da bo kaj drugače.?!!!

kaj pa je tebi bilo všeč na teh puncah z katerimi si dejtal?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Dec. 2009 15:35

Horus napisal/-a:Zdaj pa beri, kako bodo govorile, da nimam pojma xD

šuš ... :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Dec. 2009 17:17

dejstvo je, da iskric ne doživiš kar z vsakim, pa tut če na zmenku vse štima... mora bit še neki zraven... (verjetno feromoni :) )

če se pa ne ujameš v lupčkanju, pol pa sploh užas :D
His sugar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a His sugar » 30. Dec. 2009 19:15

To z feromoni pa se absolutno strinjam. Tu pa ti noben parfum ne pomaga :) To zaj ne pomeni, da se ne tuširaš in parrfumiraš. Vse pač moraš zmerno.

Ne verjamem, da so ti te zenske s katerimi si bil na zmenkih usojene. Ne skrbi, ne vedo kaj zamujajo. Ti boš pa le našel svojo boljšo polovico. Ogromno časa je še pred tabo ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov