Punce, ki so jim všeč punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
O čem pa? Tudi fantje so mi všeč
yes, I am avatar
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Jaz imam eno mojo prijateljico zelo rada.
Lepo je, ko me objame in se počutim z njo kot bi bili eno. Dve enaki polovički, ki sta zopet skupaj. Lepo je, ko jo objamem in točno vem, kaj doživlja ob vsakem mojem dotiku, kajti obe čutiva enako.
Vredno je truda in vse bi naredila zanjo.
S.
Lepo je, ko me objame in se počutim z njo kot bi bili eno. Dve enaki polovički, ki sta zopet skupaj. Lepo je, ko jo objamem in točno vem, kaj doživlja ob vsakem mojem dotiku, kajti obe čutiva enako.
Vredno je truda in vse bi naredila zanjo.
S.
yes, I am avatar
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
mah, men ustreza bolj ''ej, lušna si, privlačiš me, če bi kdaj kaj mela z mano, mi sporoči''
ni se mi pa še zgodilo, da bi dejansko nekaj čutila, se imela res fajn z njo, jo pogrešala, itd.
je pa res, da je večina kolegic ali pa vsaj del družbe
tak da načeloma če kdo vpraša ''so ti všeč punce'' je odgovor 'ne', ker se mi zdi to bolj eksperimentiranje, kot pa to kar večinoma mislijo s vprašanjem
ni se mi pa še zgodilo, da bi dejansko nekaj čutila, se imela res fajn z njo, jo pogrešala, itd.
je pa res, da je večina kolegic ali pa vsaj del družbe
tak da načeloma če kdo vpraša ''so ti všeč punce'' je odgovor 'ne', ker se mi zdi to bolj eksperimentiranje, kot pa to kar večinoma mislijo s vprašanjem
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni se ni še nikoli zgodilo,da bi mi bila punca všeč. Pod vplivom alkohola sem že kdaj zamutila s kolegico ali se je zgodil kakšn trojček ampak samo do poljubljanja, nikoli dlje,si tega niti nebi želela. Poljubljat s punco se mi je približno isto kot z enim naključnim tipom,do katerega ne čutiš ničesar in je vse samo za zabavo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Mishela napisal/-a:mah, men ustreza bolj ''ej, lušna si, privlačiš me, če bi kdaj kaj mela z mano, mi sporoči''
Ja, js sem bila tudi tako nekako, za eksperimentiranje in sprobavanje novih stvari... In potem sem se out of nowhere zaljubila v prijateljico.
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
Royštilj - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2015
Ewyx napisal/-a:Mishela napisal/-a:mah, men ustreza bolj ''ej, lušna si, privlačiš me, če bi kdaj kaj mela z mano, mi sporoči''
Ja, js sem bila tudi tako nekako, za eksperimentiranje in sprobavanje novih stvari... In potem sem se out of nowhere zaljubila v prijateljico. :nixweiss:
so hot.
sicer pa sexa med ženskami itak ne priznavam.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js pa ugotavljam, da kdaj ko sem zuni, so mi privlačne tudi kakšne punce,to se mi ubistvu dogaja zdaj po novem. Si pa še vedno ne predstavljam, da bi dejansko spala s kakšno.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov