Punca veliko hodi ven
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Amazonka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2014
Si ne predstavljam, da bi moj, kot pravi avtor, večkrat tedensko žural do jutra. En dan v tednu že, no tud 3 dni v tednu, če že naleti, samo ne kontinuirano,
Kot mlajša sem mela tipa,ki je res vsak dan zabluzil s kolegi, mogoče 2 dni v tednu je bil "doma", nenažgan. Nekaj časa sem to prenašala, pol pa....em so ble težave z alkoholom, na pijačke je skuru 80 posto svojga keša, pomanjkanje volje in energije zame....ma ko te j....
Kasneje se je izkazalo, da je zlorabljal kokain, na žurih poberal babe, jst ga pa doma čakala
Kot mlajša sem mela tipa,ki je res vsak dan zabluzil s kolegi, mogoče 2 dni v tednu je bil "doma", nenažgan. Nekaj časa sem to prenašala, pol pa....em so ble težave z alkoholom, na pijačke je skuru 80 posto svojga keša, pomanjkanje volje in energije zame....ma ko te j....
Kasneje se je izkazalo, da je zlorabljal kokain, na žurih poberal babe, jst ga pa doma čakala

-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz sem proti omejevanju partnerja glede česarkoli.
jaz ne vem, ali vi začnete zvezo kar z nekom, ki ga sploh ne poznate?
če oseba že pred zvezo žura 5x na teden je iluzorno pričakovati, da bo potem nehala. seveda se v zvezi prioritete pri mnogih spremenijo, saj v svoj prosti čas vnesejo tudi partnerja. ampak do tega mora prit naravno, partner se mora zato sam odločit. siljenje pomoje ne prinese dolgoročnega uspeha. pa tudi potreba po žuranju načeloma z leti pada.
si ne predstavljam, da bi me partner hotel zapret med štiri stene
jaz ne vem, ali vi začnete zvezo kar z nekom, ki ga sploh ne poznate?
če oseba že pred zvezo žura 5x na teden je iluzorno pričakovati, da bo potem nehala. seveda se v zvezi prioritete pri mnogih spremenijo, saj v svoj prosti čas vnesejo tudi partnerja. ampak do tega mora prit naravno, partner se mora zato sam odločit. siljenje pomoje ne prinese dolgoročnega uspeha. pa tudi potreba po žuranju načeloma z leti pada.
si ne predstavljam, da bi me partner hotel zapret med štiri stene

Vsak raj ima svojo kačo.
-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
TLDR napisal/-a:Pes je bolj lojalen kot katerakoli ženska. Kako boš zaupal ženski, če še sama sebi ne more?
Js sama sebi čist zaupam.

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
Picatinny napisal/-a:Jaz bom takole dejal...ženska nima kaj sama hodit ven...če že gre kam, jo mora nujno spremljati vsaj ena moževa oziroma tipova sorodnica. Nadzor mora biti.
Če kaj mora biti je zaupanje kot prvo.. Halo to je žena, ne hči, da jo boš nadziral.. Najboljše, da ji daš še uro kdaj mora biti doma pa da se ti vsako uro javla ko je zunaj..

- Ferbc002
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2014
Ženska gre lahko vn kdrhoče, kamorhoče, govorim za svoje
...ampak če ji jst zaupam je pa to druga stvar
...omejujem ne nobene, ne bi meu pa ženske, k mi hod žurat najmn 1x na tedn. Ne motjo me kave, kolegi, kolegice(ampak take ženske ponavad ne kofetkajo) ampak da ji je pa pod nujno 1x na tedn se zrihtat in bit deležna pozornosti v diskaču, tako pa z rezervo jemli in imej odprte oči za bodočo 
Moj mnenje^^

Moj mnenje^^
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
haha, šele sedaj sem dojela, da če me tip vpraša kako pogosto hodim ven žurat, da razmišlja če sem material za resno zvezo. drugič bom lagala da sem bolj zapečkarica in da ni lepšega kot doma zaspati pred tv...
mislim da ima vsak pravico, da en dan v tednu preživi z prijatelji in si da duška. Lahko gresta skupaj če imata skupne prijatelje ali pa narazen. Ne vidim problema.
Sploh pa v manjšem lokalu prej spoznaš nekoga kot v diskaču. Ker se v lokalčkih pogovarjaš in skozi pogovor bo večini žensk prej nekdo všeč, kot pa da da se nanjo prilepi nek ogaben prepoten tip v diskaču.

mislim da ima vsak pravico, da en dan v tednu preživi z prijatelji in si da duška. Lahko gresta skupaj če imata skupne prijatelje ali pa narazen. Ne vidim problema.
Sploh pa v manjšem lokalu prej spoznaš nekoga kot v diskaču. Ker se v lokalčkih pogovarjaš in skozi pogovor bo večini žensk prej nekdo všeč, kot pa da da se nanjo prilepi nek ogaben prepoten tip v diskaču.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov