Punca se obnaša čudno

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 21. Maj. 2009 18:06

Uf, težka. Js sm tut ena izmed punc, k se precej druži s fanti in ko nekega fanta komaj dobro poznam ter se z njim zaštekam nikol ne vem al on mogoče hoče kej več, čeprav sama nočem nič več in tudi vrjamem v prijateljstvo med moškim in žensko. Tuki sta zdej dve možnosti.

Prva je, da je ona približno taka kot js. Dopadu si se ji kot prjatu, zato te je prosila za msn, vse vse bolj sta se zbližala in uživala v družbi drug drugega, posledično sta si začela pisat celo smse, se več družit med odmori ipd.. Čist nič čudnega nebi blo, če je ona to vzela kot eno super prijateljevanje in si je predstavlala, d boš tut ti to vzel tako. Ko si ji namignil, da ti vse skupaj jemlješ malo drugače, se je umaknila, da si ne bi kaj preveč domišljal oz. da te ne bi zavajala. Točno to sm nrdila tudi js, ko sm bla v podbni situaciji in mi je prijatelj začel namigvati v to smer, ker je očitno mislil, da moji dotiki iz zajebacij (recimo kak štos, ko sm ga usekala s cajtngom po riti) pa kaki mežiki v pozdrav pomenjo kaj več. Očitno ni bil vajen te komunikacije ženska-moški v stilu prijateljevanja. No, pol sva se zjasnla in sva še danes zelo dobra prijatelja.

Lahko je pa zadeva tudi čist obratna. Ko si ji omenil, da bi šel na sprehod z njo, se je naredila presenečeno, ker ni vedela kaj naj ti reče. Od tebe je poskusla zvedt kj več (torej zakaj si izbral ravno njo), ker pač ženske smo taka bitja, da v večini rade slišmo kak kompliment oz. razlog zakaj si moški ravno ns želi povabt na sprehod, sploh če tudi ženska neki čuti do tega tipa. Vsaj js sm na podoben način hotela zvedet ta isto stvar od enega tipa, k me je povabu na večerno rolanje (sicer je tu tako, da bi bilo meni to povabilo čist normalno, js bi ga recimo lohka dala enmu prjatlu - on seveda vprašanje kaj bi si mislu, sam js sm si v tistem trenutku povabilo predstavlala kot zmenk, ker je biu men tip ušeč, če mi pa ne bi bil, bi si zadevo predstavlala čist drgač in niti nebi pomisla, da je iz njegove strani mišljeno kaj več). No, tisti kompliment, ki si ji ga pa dal je pa normalno zanikala. To je tipična poteza večine mlajših punc. Tut js sm to počela, ko sm bla mlajša, z namenom, da bo tip še enkt reku, kaj sm trapasta, ko sm pa tk luškana in oh in sploh (sm že omenila, d mamo ženske rade komplimente? :D). Zdej se za kompliment normalno zahvalm, ampk sj ni važn. No, tko d čist možn je, d zdej v bistvu ne ve kak nj se vede do tebe, ko si ji razkril, da ti je simpatična.

No, ker seveda ne moreš vedet kera možnost je pravilna, se mi zdi najboljša poteza, da se do nje obnašaš podbno kot si se do zdej. Pogovori po msnju, mogoče bi ji omenil, d upaš, d ni kj narobe, zrd tisga zadnč, se kj pohecaš na ta račun, d vidš kak bo reagirala. Povab jo na kako pijačko, sladoled, pa boš prec vidu. Sj dejansko ona zdej ve, d teb ni sam do prijateljevanja s tabo (razen, če ji boš zdej ti to s kakim hecom na ta račun uniču) in more ona zdej odregirat oz. dat kak znak. :)
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica_Kaja* » 21. Maj. 2009 18:21

Mahagonij napisal/-a:P.S. MSN je k***c. Tok brezoseben je, in glavna informacija o tem kaj njene besede resnicno pomenijo je v telesni govorici in tonu glasu. Ljudje limajo smajlije, kljub temu, da jih tema dolgocasi. Dobr je da se kej zmenis, pri kakrsnihkolih razpravah o intimnejsih temah preko MSN z simpatijo sem pa dozdej opazil samo negativne rezultate in nikoli pozitivnih. Keep MSN conversations light.

^^ se podpišem po tole. Dejansko se preko msnja in fb-a o takih temah ni glih fajn pogovarjat. Nwm...zdle sm se glih spomnla. Poznam eno, k je bla blazno razočarana, k ji je fant preko msnja povedu, da mu je ušeč in tko, ker je ona prčakvala, da ji bo to povedu tko v resnici... Pa še... glej...če nekomu poveš neki preko msnja ga ne vidiš, ne vidiš njegovih čustev, ko ti to pove...in js po pravici povedano bi si misla da me zajebava :D ..taka sm :)...drugač pa nwm...tut mal smešno bi mi blo...da se po msnju zmenš z nekom, da se mata rada...in si use priznata...in pol ko se naslednič vidta?...hja...nwm pr men bi bla črna lukna ...Sej u resnici je dost laži priznat preko msnja, sam je pa pol tok težje, če mene vprašaš. :?
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 21. Maj. 2009 21:56

pa ne pozabi poročat, me res zanima kako se bo izšlo... :)
Sljus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sljus » 24. Maj. 2009 21:02

Torej, če koga zanima, vprašal sem jo za sprehod, da bi razrešla nesporazum, pa je rekla, da se ji to ne zdi potrebno, češ da nesporazuma ni blo. Pa itak sem ugotovu, da je zaljubljena v drugega, tak da imam pri njej status prijatelja.
Aja, pa drugače naj bi se obnašala zaradi nekih drugih problemov, kot sm že omenu.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 25. Maj. 2009 16:59

sem že napisala post, pa sem šele potem videla, da se je situacija drugače razpletla.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov