Punca se obnaša čudno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Mam en problem, in sicer ne vem, kaj si neka punca misli o meni.
Sedaj končujem 4. letnik gimnazije, skupaj v razredu pa sva že od 7. razreda OŠ. Zadnje leto se je začela nekoliko drugače obnašat do mene, npr. prosila me je za msn račun in bila pol malo razočarana, ker se nisem z njo nč pogovarjal, ampak ker mi je pač zanimiva, sem se začel z njo pogovarjat, pogosto je tudi ona mene kliknila, v šoli me je počakala pri malici, usedla se je zraven mene na avtobusu, skupaj sva šla k uri, vprašala me je, kaj sem delal prejšnji dan itd. Dejansko mi je dajala močne signale, da se ji dopadem (tudi večsekundne poglede, nasmehe ipd. znake zaljubljenosti - vsaj meni se je tak zdelo - samo za roke se nisva držala).
V nedeljo sva se tak spet pogovarjala prek msn-ja in me je vprašala, kaj delam; rekel sem, da se odpravljam na sprehod in nato, da bi mi blo lepo, če bi šla ona kdaj na sprehod z mano. Nakar ona vsa presenečena: "zakaj ravno jaz?!" V trenutku sm bil zmeden in sm pač reku, da se mi dopade, da je lepa, pametna itd. In ona je bla še zmerej presenečena, kot da ji ni všeč, da sem ji ja to rekel. Pa tudi rekla je, da se ne strinja s tem, da je lepa (kar je v bistvu objektvina resnica, ne le moje mnenje) ...
Od ponedeljka mi v šoli ne vrača nobenih pogledov, se izogiba družbi z mano, na facebooku mi je nehala pošiljati vabila na aplikacije itd.
Zdej me pa zanima, kaj si je ona v resnici mislila o meni (da bi ji bil samo prijatelj?), zakaj mi je dajala take signale, zakaj je bla tak presenečena. Povedati moram še, da je sicer zelo komunikativna in se dost druži z moškimi (v smislu, da so ji prijatelji - oni pa se z njo družijo, ker je privlačna in komunikativna). In kaj naj storim, da bi obdržal potencialno začeto zvezo?
Sedaj končujem 4. letnik gimnazije, skupaj v razredu pa sva že od 7. razreda OŠ. Zadnje leto se je začela nekoliko drugače obnašat do mene, npr. prosila me je za msn račun in bila pol malo razočarana, ker se nisem z njo nč pogovarjal, ampak ker mi je pač zanimiva, sem se začel z njo pogovarjat, pogosto je tudi ona mene kliknila, v šoli me je počakala pri malici, usedla se je zraven mene na avtobusu, skupaj sva šla k uri, vprašala me je, kaj sem delal prejšnji dan itd. Dejansko mi je dajala močne signale, da se ji dopadem (tudi večsekundne poglede, nasmehe ipd. znake zaljubljenosti - vsaj meni se je tak zdelo - samo za roke se nisva držala).
V nedeljo sva se tak spet pogovarjala prek msn-ja in me je vprašala, kaj delam; rekel sem, da se odpravljam na sprehod in nato, da bi mi blo lepo, če bi šla ona kdaj na sprehod z mano. Nakar ona vsa presenečena: "zakaj ravno jaz?!" V trenutku sm bil zmeden in sm pač reku, da se mi dopade, da je lepa, pametna itd. In ona je bla še zmerej presenečena, kot da ji ni všeč, da sem ji ja to rekel. Pa tudi rekla je, da se ne strinja s tem, da je lepa (kar je v bistvu objektvina resnica, ne le moje mnenje) ...
Od ponedeljka mi v šoli ne vrača nobenih pogledov, se izogiba družbi z mano, na facebooku mi je nehala pošiljati vabila na aplikacije itd.
Zdej me pa zanima, kaj si je ona v resnici mislila o meni (da bi ji bil samo prijatelj?), zakaj mi je dajala take signale, zakaj je bla tak presenečena. Povedati moram še, da je sicer zelo komunikativna in se dost druži z moškimi (v smislu, da so ji prijatelji - oni pa se z njo družijo, ker je privlačna in komunikativna). In kaj naj storim, da bi obdržal potencialno začeto zvezo?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sploh ne dvomim v to, da si ti njej tudi všeč, pomoje ji je samo nerodno in ne ve več, kako bi se do tebe obnašala. Dokler je bil vajin odnos na stopnji flirta, ni nič reskirala, če se ti je nasmihala in čvekala s teboj, zdaj so pa stave višje
Kar direktno jo povabi na sprehod ali pijačo.
Kar direktno jo povabi na sprehod ali pijačo.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 2 krat.
- Sljus
- Sramežljivka
Jah, nekako verjamem Horusu :\. Glede pretiranega optimizma pri signalih: pa ni ravno to, da te po 10 sekund gleda v oči in se ti smeje močen signal? (pa tudi nimam baš izkušenj z ženskami, tak da je moja reakcija logična).
Res ste komplicirane, ženske.
Aja, pa zakaj sem šel na ta forum - ker me zanima, kak ženske reagirajo, moških nasvetov sem našel na internetu dost (tudi deAngela poznam). Pa če bo treba bom še tam vprašal ...
Btw, kaj je ta druga baza?
Res ste komplicirane, ženske.
Aja, pa zakaj sem šel na ta forum - ker me zanima, kak ženske reagirajo, moških nasvetov sem našel na internetu dost (tudi deAngela poznam). Pa če bo treba bom še tam vprašal ...
Btw, kaj je ta druga baza?
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- Sljus
- Sramežljivka
Te baze so tudi kulturno pogojene. Če povem primer: pred drugo svetovno vojno je bila v ZDA poljubljanje že druga baza (zadnja baza je vedno seks), v Veliki Britaniji pa je bilo poljubljanje 17. oz. predzadnja baza pred seksom. Ko so ameriški vojaki prišli v VB so si tako mislili, kakšne kurbe, da so Britanke, one pa ravno obratno o Američanih.
(te kar sem omenil ni povsem v skladu s temi "baseball" bazami).
(te kar sem omenil ni povsem v skladu s temi "baseball" bazami).
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- lisicka89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2009
Sljus napisal/-a:Dejansko mi je dajala močne signale, da se ji dopadem (tudi večsekundne poglede, nasmehe ipd. znake zaljubljenosti - vsaj meni se je tak zdelo - samo za roke se nisva držala).
Zdej me pa zanima, kaj si je ona v resnici mislila o meni (da bi ji bil samo prijatelj?), zakaj mi je dajala take signale, zakaj je bla tak presenečena. Povedati moram še, da je sicer zelo komunikativna in se dost druži z moškimi (v smislu, da so ji prijatelji - oni pa se z njo družijo, ker je privlačna in komunikativna).
Hm sama sem čist podobna temu, pač s prijatelji sem sproščena in potem pač se jim lepo posmejem, se jih dotaknem in podobno. Vendar ne s tem namenom, da bi hotela kaj imeti z njimi (vsaj v večini primerov ne), sam se pač dobro razumemo in se mi ne zdijo razni dotiki, pogledi, nasmeni nič posebnega, zato jo čist razumem, da je bila presenečena.
Sem tudi naletela na to, da si je kdo čist drugače razlagal in sem mu potem razložila, kako stojijo stvari, čeprav je zelo težko, saj lahko v tem primeru zgubiš prijatelja, če on tega ne more razumet ali pa se preprosto oddalji od tebe.
Horus napisal/-a:No, iz moske strani, objektivno gledano nisi navedel niti enega signala, ki bi res pomenil, da si ji vsec. Prav vse, kar si napisal, je lahko zanjo preprosto zato, ker bi te rada za prijatelja mela.
S tem se čisto strinjam, najbrž je taka po naravi in to te je zavedlo (si mislil, da si ji všeč). Sej mogoče si ji, čeprav glede na odziv nekako težko, edino če si noče priznat.
Čist možno je tudi to, da ona te ima že od zmeraj za prijatelja in ni nikoli razmišljala v tej smeri, da bi lahko bila kaj več - par.
-
Lainy - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Hm...kaj pa vem.
Sicer se bolj nagibam k temu, da je v tebi videla res dobrega prijatelja. Ok, po drugi strani lahko da ji je nerodno, ampak mislim, da pri taki punci, ki se šteka s tipi, ni to to. Mogoče se je pač oddaljila od tebe, ker ti noče več dajati nepravih znakov-v smislu, da je zaljubljena vate.
Zdaj moj nasvet- poskusi it do nje in jo vprašaj, če si kaj preveč rekel takrat . Mogoče kaj v tem smislu, da ji pač poveš kaj čutiš in če ti ona pove, da ne čuti isto si poskušaj vzeti v izi in ji pač povej, da nočeš, da bi to zdaj pomenilo konec prijateljstva. Ampak se moraš pa zavedati, da pač lahko da te zavrne lahko pa da tudi ne.
Lahko pa igraš na tretjo opcijo in se do nje obnašaš tako kot si se vedno. Prijateljsko. Ampak tako, da ji daš vedeti, da so bile izrečene besede tvoje mnenje ker je res dobra frendica, vendar ne v toliko, da bi ji dal občutek, da se sliniš vsakič ko je v bližini
Drugače pa si ne zakompliciraj lajfa zaradi tega. Bila sem v isti situaciji, le da so bile vloge zamenjane- jaz sem bila ti In, ja, mal preveč sem popila, frendu sem se vrgla za vrat in mu vse povedala. Kaj se je zgodilo? Dojela sem, da sem v njemu videla veliko preveč. Pač mela sem se fajn v njegovi družbi, res stalno sva visela skupaj in nekako so moji možgančki to napačno razumel. Že samo zato, ker se z nekom poštekaš, še ne pomeni, da moraš pa zdaj svetu zapreti vrata in si reči-eto, ta je zame pravi/a.
Ja, prišlo je do tega, da se me je najprej izogibal v šoli, nato pa so kmalu ponehala tudi sporočila, pa msn debatke(tkt pač facebooka še ni blo al pa ni bil še tolk tazširjen sej ne vem točn anyway sploh ne vem zakaj to omenjam). Nekaj časa se nisva niti poznala, zdaj sva pa vsaj na pozdravih spet. Pa včasih kakšno rečeva. Takrat mi je bilo žal le tega, da se mu nisem opravičila in mu razložila, da pač tako sem čutila do njega, če on do mene ne zaradi tega ne bo konec sveta, vendar pa to še ne pomeni, da je pa zdaj treba ubiti res dobro prijateljstvo.
Sicer se bolj nagibam k temu, da je v tebi videla res dobrega prijatelja. Ok, po drugi strani lahko da ji je nerodno, ampak mislim, da pri taki punci, ki se šteka s tipi, ni to to. Mogoče se je pač oddaljila od tebe, ker ti noče več dajati nepravih znakov-v smislu, da je zaljubljena vate.
Zdaj moj nasvet- poskusi it do nje in jo vprašaj, če si kaj preveč rekel takrat . Mogoče kaj v tem smislu, da ji pač poveš kaj čutiš in če ti ona pove, da ne čuti isto si poskušaj vzeti v izi in ji pač povej, da nočeš, da bi to zdaj pomenilo konec prijateljstva. Ampak se moraš pa zavedati, da pač lahko da te zavrne lahko pa da tudi ne.
Lahko pa igraš na tretjo opcijo in se do nje obnašaš tako kot si se vedno. Prijateljsko. Ampak tako, da ji daš vedeti, da so bile izrečene besede tvoje mnenje ker je res dobra frendica, vendar ne v toliko, da bi ji dal občutek, da se sliniš vsakič ko je v bližini
Drugače pa si ne zakompliciraj lajfa zaradi tega. Bila sem v isti situaciji, le da so bile vloge zamenjane- jaz sem bila ti In, ja, mal preveč sem popila, frendu sem se vrgla za vrat in mu vse povedala. Kaj se je zgodilo? Dojela sem, da sem v njemu videla veliko preveč. Pač mela sem se fajn v njegovi družbi, res stalno sva visela skupaj in nekako so moji možgančki to napačno razumel. Že samo zato, ker se z nekom poštekaš, še ne pomeni, da moraš pa zdaj svetu zapreti vrata in si reči-eto, ta je zame pravi/a.
Ja, prišlo je do tega, da se me je najprej izogibal v šoli, nato pa so kmalu ponehala tudi sporočila, pa msn debatke(tkt pač facebooka še ni blo al pa ni bil še tolk tazširjen sej ne vem točn anyway sploh ne vem zakaj to omenjam). Nekaj časa se nisva niti poznala, zdaj sva pa vsaj na pozdravih spet. Pa včasih kakšno rečeva. Takrat mi je bilo žal le tega, da se mu nisem opravičila in mu razložila, da pač tako sem čutila do njega, če on do mene ne zaradi tega ne bo konec sveta, vendar pa to še ne pomeni, da je pa zdaj treba ubiti res dobro prijateljstvo.
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
am...glej lahko ti povem iz svojih izkušenj...ker sm bla takrat približno iste starosti...& mi je biu en fant ušeč, pa sm mu rekla za msn, pa sma se srečala tko pa sm mu tut dost očitno namenjala poglede & se mu smejala & mu pisala po msnju itd...itd... in ko je tut pršou dan & je on mene vprašau, če sm zaljubljena v njega...sm bla najprej tolk šokirana, da sm rekla ne...ne vem zakaj, ne znam pojasnat...ampak ja......zaradi presenečenja sem rekla Ne...in ko mi je reku, da sem lepa in lušna...sem tut rekla da nisem (kar pa itaq reče skor vsaka punca....u donšnih časih... , čeprau mislim da marsikatera ne misli resno) Uglaunem...js mislim, da pejt lepo počas, pa jo še enkrat povab na sprehod/ pjačko...kakorkoli.. Punce doskrat rabmo čas...in mogoče tut ona sam rab čas, da premisl, in ugotovi, če to hoče...& ko bo ugotovila, boš vedu...
Drugač pa držim pesti & good luck!
Drugač pa držim pesti & good luck!
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ravno to je razlog zakaj sm jst proti raznim izpovedim tega, da ti je nekdo vsec. Ker cloveka presenetis, in potem dobis odgovore, ki najmanj spremenijo njegovo trenutno situacijo. Kakrsnakoli oblika neverbalnega izkazovanja interesa je dost boljsa, ne vem, primi jo za roko ko hodita.cebelica_Kaja* napisal/-a:am...glej lahko ti povem iz svojih izkušenj...ker sm bla takrat približno iste starosti...& mi je biu en fant ušeč, pa sm mu rekla za msn, pa sma se srečala tko pa sm mu tut dost očitno namenjala poglede & se mu smejala & mu pisala po msnju itd...itd... in ko je tut pršou dan & je on mene vprašau, če sm zaljubljena v njega...sm bla najprej tolk šokirana, da sm rekla ne...ne vem zakaj, ne znam pojasnat...ampak ja......zaradi presenečenja sem rekla Ne...in ko mi je reku, da sem lepa in lušna...sem tut rekla da nisem (kar pa itaq reče skor vsaka punca....u donšnih časih... , čeprau mislim da marsikatera ne misli resno)
Si predstavljas naslednji scenarij:
Ona: zaljubljena sm vate
Ti: jst tudi vate
Ona: ...
Ti:...
Mislim, kaj ces rect na to? "OK sm vzel na znanje"? Zalizala se pa tudi ne bosta tm na mestu, ker sta predhodno imela premalo fizicnega kontakta.
Hocem rect, da moras ufurat ta svoj interes tudi fizicno. In tudi rabu bi mal vec druzenja uvest zunaj sole, ker zenske pac ne bodo sle na sprehode v dvoje z modeli, s katerimi se zunaj sole prakticno niso druzile. Najprej jo raje navabi na kaksno varianto, ki bo zanjo manj riskantna, kej k bodo tudi drugi ljudje zraven, k jih oba poznata. Kaksno zabavo za rojstni dan sosolca al pa neki. V to jo bos lazje preprical. Potem pa na zabavi mal flirtanja pa malo dotikov in kasneje bo ze privolila v kaksno druzenje v dvoje. Sprehod v dvoje je prevec intimna-parckasta stvar za vajin sedanji odnos.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
P.S. MsN je k***c. Tok brezoseben je, in glavna informacija o tem kaj njene besede resnicno pomenijo je v telesni govorici in tonu glasu. Ljudje limajo smajlije, kljub temu, da jih tema dolgocasi. Dobr je da se kej zmenis, pri kakrsnihkolih razpravah o intimnejsih temah preko MSN z simpatijo sem pa dozdej opazil samo negativne rezultate in nikoli pozitivnih. Keep MSN conversations light.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Sljus
- Sramežljivka
Mnja, sej na nek način objeta sva se že držala, ampak ona ma tudi dost fizičnih stikov z drugimi moškimi (prijatli), tak da to ni nič gotovega. Pa božal sm jo tudi, je pa res, da je bla takrat pijana, pa tudi je blo to nekak v skladu s situacijo (beri: božal bi jo lahko kdorkoli). :s
Nč, bom se ja probal zmenit za sprehod al pa pijačo. Hvala za nasvete in pojasnila.
Nč, bom se ja probal zmenit za sprehod al pa pijačo. Hvala za nasvete in pojasnila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov